Dalsza działalność Emitenta uwarunkowana będzie podjęciem decyzji w zakresie zatwierdzenia układu. Obecnie Emitent jest na etapie zaawansowanych rozmów z inwestorami w sprawie zapewnienia odpowiedniego poziomu finansowania dla projektu Polski Detal Zawisza S.A.
Wyniki chyba są niezłe. Nie wie ktoś co oznaczają te kreseczki przy liczbach? Opłaca się kupić dla dywidendy? A tak poważnie to jedyny pozytywny aspekt tego raportu jest taki, że jest już tak źle, że już gorzej być nie może, bo jakby mogło to by było. Zaczyna się unosić nieprzyjemny zapaszek,
Okręt dryfuje chwilowo bez kapitana i bez flagi. Dużo mam zastrzeżeń do jakości działań i szczerości intencji tego towarzystwa wzajemnej adoracji, ale jakoś cały czas sądzę, że .......... no właśnie. Kilimandżaro.
jak na razie to brakuje chętnych na zakup po 4 gr. Przedziwne to trochę bo spółka było nie było jest w upadłości ale układowej, dodatkowo jakaś forma porozumienia z bankiem została już wypracowana. Sam nie wiem co o tym myśleć. Cena spółki w upadłości likwidacyjnej i albo to jest okazja do zarobku albo już ktoś wiem, że niedługo forma upadłości ulegnie zmianie. Zero informacji, choć może to i lepiej niż okłamywanie bo jak do tej pory były informacje wprowadzające w błąd.
Sąd musiał zrobić rewizję wierzytelności, cały czas zmieniają się proporcje, poza tym zapewne Royal też nie odpuszcza, więc dlatego nic się nie da przyspieszyć. Jak byś był służbowo w Katowicach, to odezwij się wcześniej, można zajrzeć po informacje. Interes prawny bez problemu udowodnisz:)
Przypomina mi to troche pronoxa.Tam tez doszlo do ukladu,maja zyski i umowy a kurs tak jak tutaj 3,4gronie.Moze byc tak ze nawet jak dojdzie do ukladu to wzrosty moga byc niewielkie albo zadne.Problemem jest duza ilosc akcji w obrocie .
wszystko się zgadza Zorro, oprócz jednego... kursu akcji
Rynek zdaje się nie wierzy już w spółkę. Teraz będzie bardzo trudno dźwignąć się z tych 3 gr, bo to już zupełne dno, choć jak patrzę na postępy spółki to może zaliczymy jak HPB ten 1 grosik