W tym miesiacu z chryzanten wynosil z cmentarza i handlowal.
W grudniu dostanie premie na barborke pozniej przebieze sie za mikolaja a na swieta zamieni sie w bombke i bedzie sie bujal caly nastepny rok do kolejnych swiat wielkanocnych.
Palma bedzie juz do sciecia
to się odkujesz. no i jak czarny wygrał do ropa też krótko na 77 USD. Oczywiście stopuj, bo to płynne rynki w przeciwieństwie do wydmuszki świętej trójcy - Anioły-Piaseckiego-Żdżarskiego
jak jesteś nowy to raczej poćwicz na sucho i bez dużego lewara. Fajnie wygląda złoto, chociaż jest bardzo zmienne i łapie dzisiaj na stop losy. Tu może być 1200 USD.
zacznij grać bez dźwigni, wtedy pojedyncze ruchy ograniczą ci straty do 1% a potem praktyka może uczyni z ciebie mistrza. Kto gra dużym lewarem i nie ma dużego doświadczenia ginie po 2 tyg. max 1 miesiącu.
bankrutem to szybciej można zostać zadając się z oszustami pokroju Anioły, piaseckiego i Żdżarskiego. Ci dwaj ostatni to mecenasi stojący na straży stanu prawnego RP.
Co to koło wzajemnej adoracji wy.ieprzać do roboty a nie utrzymywać darmozjada i bankruta ze wschodu.
To leży na wszystkich spókah fvajerów ubrali a nikt z nimi nie handluje za niedłgo komornik zlicytue to puści w rynek za grosze
pln na skupienie wszystkich akcji darmozjada, po skasowaniu od inwestorów 16 mln !!!. To co tu wałkujesz o Kazachu to oczywiście temat zastępczy i lipa. Prawdą za to może się okazać, że 40 K PLN dla geniusza budownictwa i deweloperki, Waldemara Anioły Prezesa, jest teraz problemem. jeżeli jest jak myślę, a fakty wskazują raczej na mój scenariusz, to powinieneś rozważyć redefinicję określenia bycia darmozjadem. Możesz do Kazacha czuć złość, że rozrabia na rynku, ale tym bardziej powinieneś gonić Aniołę, żeby problem rozwiązał. Jako prezes sr..ał się kasą inwestorów jak swoją i kupował kity Piaseckiego i Żdżarskiego. Podejrzewam, że dla niego pracujesz więc myślę, że na krytyczną i rzeczową ocenę Anioły się nie zdobędziesz. W końcu mógłby ci nie dać jeść.
dzisiaj kopią Kazacha (jeżeli to nie konfabulacje), a jutro ciebie, czego ci nie życzę. Najlepiej to jak spółka zajmuje się tym do czego się zobowiązała, a nie wyprowadzaniem majątku na konta kolegów prezesa. W końcu po to się wchodzi na giełdę.