Spróbuj sprzedać swoją bomimakulaturę dziś po 22 gr... ;-D
Oto prawda o bomiwzrostach... ;-D
Obkupionych i bomiwtopionych tu jest mnóstwo, ale nie mają komu tego opchnąć.
Ale może być, jak pisał bomi-a-s-ikuś:
zniknie sztuczny popyt i pozabijacie bo nie bedzie komu sprzedać :)
Autor | ~as [82.115.65.*] 2012-05-31 11:20
jw
Na open podbili dychą akcji po 23 gr, a tyeraz 50 szt.... - bomi gwiazdą gpw! ;-D
Ale po 22 gr nie maq chętnych do brania... ;-D
Jakiś mający się za cwanego bomileszczyk z nudów i rozpaczy kombinuje, jak podbic
te pikującą bomimewę... ;-D
Ale sroda już niedługo...
Jeszcze 3 sesje i wiele wyjasni się.
Ciekawe, czy podadzą choć raz wyniki przed sesją,
czy - jak zwykle - przed pólnocą?... ;-D
nie ma chetnych do brania po 0,22 ? a widzisz gdzies chetnych do oddawania po 0,22 ? bo te 17k to mnie nawet nie rozsmieszaj ze to dystrybucja .Pewnie jakis "grubas" wychodzi ? hahaha
Aleś ty nie kumaty... ;-D
Dystrbucja to była po 5x po 3x groni, kiedy poubierali rozegzaltowaną bomileszczynę...;-D
Po 22 gr nikt nie odda, bo ci, co kupili po tej cenie juz raczej wyszli po 2-3 grosze wyzej i uratowali kasę.
Ale wsytaw tak 200K po 22 gr to zobaczysz ilu chętnych odda...
Wczoraj nie wszyscy załapali się w dogrywce... ;-D
Są już tylko skromne zapory na 20-21 gr, a jak tam połamią się stopy, to nizej już niema popytu, a raczej jest taki jak dzisiejsze obroty....
Dziś to chyba tylko przedładasz sobie z kieszeni do kieszeni i robisz ten oswzałamiajacy obrót...;-D
Gdzie ta spekuła?
Gdzie ci twoi większościowi? czemu nie dobierają?... ;-D
oczywiscie tylko bomi nikt nie chce a cale GPW to wykupuja na pniu ?od 3 dni armagedon na szerokim ale oczywiscie bomi to powinno byc codziennie na gornych widlach ?jestes poprostu smieszny! zobacz sobie obroty na calym gpw i nie osmieszaj sie wiecej
Możesz sobie ironizować, ale rób to z sensem...
Nie chodzi o dzis.
Bomi spada od debiutu i dobrze o tym wiesz.
Wykres mówi wszystko.
Brak popytu na bomi jest chroniczny poza spektakularnymi podbitlkowymi sesjami, gdy grubsze bomicwaniaki ubierały drobnicę.
Ależ ten Rancor to mądry gośc, wie wszystko o Bomi, wie kto i dlaczego kupił lub sprzedał chociażby 1 akcję, jakby wszyscy tacy byli jak on świat byłby lepszy, nie byłoby wojen ani głodu, wszyscy byliby bogaci i szczęśliwi...
Tak jak pisałem wie wszystko, wie że mam Bomi, pewnie wie ile mam akcii kiedy i po ile kupowałem, wie nawet że jestem nieszczęśliwy, wie nie tylko o Bomi wszystko ale i o mnie.
Nie umiesz czytać? Już ci pisałem... ;-D
Wiesz, co to słupki wolumenu na wykresie? ;-D
Zobacz na jakich sesjach była podaż.
I co było po tych sesjach - wzrosty czy spadki?...;-D
Patrzysz na mur, ale widzisz scianę, bo juz za madre dla ciebie zobaczyć katedrę...;-D
Ale jak to u wielu bomiwtopionych - oczy szeroko zamkniete i podniecanie się każda podbitka o grosik wolumenem kilkudziesięciu akcji... ;-D