Styczeń w polskiej gospodarce będzie względnie spokojny. W lutym dojdzie do finansowego trzęsienia ziemi. Nastąpi wielki krach na giełdzie. W ciągu następnych dwóch miesięcy sytuacja się pogorszy i dojdzie do załamania gospodarczego. Ceny wzrosną o jedną trzecią, a bezrobocie sięgnie 23 procent.Pozdrawiam
Tanie mogą być pomidory.Nie ma to pojęcie zastosowania przy inwestowaniu.Akcje mają albo nie potencjał wzrostowy.Akcje polic wedlug mojej wiedzy nie mają przy obecnej cenie.i sytusacji na wykresie[police] takiego potencjału.Pozdrawiam[nie przeceniaj mnie nie mam takich możliwości finansowych].
Nie wiem co chcesz osiagnac piszac te brednie wyssane z palca nie poparte niczym poza twoimi slowami. Chcesz naklonic inwestorow zeby sprzedawali ? Chyba slabo ci to wychodzi poniewaz jak to ladnie nazwalas/es "wykres" polic radzi sobie dobrze. Jesli wysuwasz tak dalego idace wnioski badz spekulujesz na spadek kursu polic poprzez jakies brednie z fusow kawy to poprosimy konkrety. Liczby wraz z konkretnymi komentarzami na temat, bez stwierdzen ze cos spadnie lub wzrosnie i ze bezrobocie dosiegnie 23% etc. Dlaczego tak myslisz na podstawie czego masz odwage atakowac police na tym forum. Brednie gadasz. Jesli powiem ci ze wedlug mnie w przyszlym roku osiagnie 15,5% uwierzysz mi ? Watpie, jednakze jest to podobna analiza do twojej.
Jeszcze tak na marginesie jaka tajemnicza wiedza dysponujesz niczym Copperfield, że wiesz ze kurs polic nie ma potencjalu ? Dla mnie takie stwierdzenie jest skrajnie idiotyczne. Przepraszam, ale nie bede tutaj kogokolwiek oszukiwal. Ciesze sie ze inwestorzy wiedza co jest dobre i dlatego rosniemy w sile razem z policami. Czekam na odpowiedz pozdrawiam.
Marysiu skoro robisz za Proroka wypelnij kupon w najblizszym totalizatorze zgarniesz wygrana i bedzie Ci LOTTO (chyba ze dalej bedziesz sie z nami bawic w inwestowanie na gieldzie). Pozdrawiam
Już paru mądrali bylo na tym forum[Mozio,Pomocnik,Obserwer] jakoś o nich nie slychać a kurs dużo niżej.Dlaczego uważam że POLICE nie urosną ?Jestem na GPW od początku jej istnienia mam doświadczenie większe niż WY wszyscy razem[wiem żę buhahaha] ale musicie uwierzyć żę jesteście amatorami w inwestowaniu.Pozdrawiam [czekamy na 5.20] Uprzedzam żę przy kursie 5.20 za akcję oczekuję przyznania się do błędnych ocen ze strony niepoprawnych optymistow]Wszystkim polecam artykul o zgodzie na zakup AZOTOW przez AKRON.Pozdrawiam
Dnia 2012-11-04 o godz. 20:38 ~marysia napisał(a):
> Już paru mądrali bylo na tym forum[Mozio,Pomocnik,Obserwer]
> jakoś o nich nie slychać a kurs dużo niżej.Dlaczego uważam
> że POLICE nie urosną ?Jestem na GPW od początku jej
> istnienia mam doświadczenie większe niż WY wszyscy
> razem[wiem żę buhahaha] ale musicie uwierzyć żę jesteście
> amatorami w inwestowaniu.Pozdrawiam [czekamy na 5.20]
> Uprzedzam żę przy kursie 5.20 za akcję oczekuję przyznania
> się do błędnych ocen ze strony niepoprawnych
> optymistow]Wszystkim polecam artykul o zgodzie na zakup
> AZOTOW przez AKRON.Pozdrawiam
za to ty golodupcu jestes zawodowcem, 20lat stazu na gpw a zajmuje sie powielaniem pierdul na forum, cos chyba milonow sie nie dorobiles marcin?
a co ma niby zgoda uokik do rzeczy? od kiedy to niby SP jest zainteresowany sprzedaza att???
Do PRECZ Z DEBILAMI; JAK ZWYKLE WYCIĄGASZ zbyt daleko idące wnioski.Napisałam że moje możliwości [finansowe]są ograniczone.Nic nie wspominałam że jestem golodupcem.No ale skoro TY jesteś tak mocny finansowo to możę zrobisz jakąś hossę na policach?Pokaż na co CIĘ stać [jak to Kupica śpiewal].Czekam niecierpliwie na dzisiejszą sesję.Pozdrawiam .Znowu wyjeżdżam.
zgadzam się z marysią! będzie krach-ludzie przestaną jeść i pić, na całym świecie zresztą! nikt nie kupi nawozów tym samym, poza tym i tak się ich nie będzie opłacało ich produkować - bo jak to w kryzysie - ropa i gaz pójdą strasznie w górę, skoro się zmniejszy zapotrzebowanie na te surowce...
hehe
Jaki krach w lutym!!? Na jakiej giełdzie? Co Ty bredzisz? ;) ...przeciez pisałaś(eś) w poprzednim poście że 21 grudnia na pewno będzie - KONIEC ŚWIATA!!! hehehe ...z toba juz chyba jest całkiem żle, wszystko ci sie juz miesza :( Współczuję! A ja ci tak wierzyłem :( i nawet prezesowi powiedziałem co o nim myśle naprawdę, pod ten - twój "Koniec". hehehe
Key komu koniec a komu początek? Maryś nic nie napisał że będzie koniec a tylko ciemność haha. Nie mam polic bo jak police zejdą do 5,2 to odbiją później do 11,4 . Inne spółki po takim spadku odbiją po 300 % . Co do bezrobocia to znam kobietę z U .Pracy .Mają przykaz żeby ciąć bezrobocie przez odbieranie pod byle pretekstem statutu bezrobotnego... A jakie jest w tym grajdołku bezrobocie pytam ??? Ktoś kto posiada 2 hektary ziemi nie ma prawa do statutu bezrobotnego ,ranczer haha.Nie zamelduje sie w terminie to decyzję wydają że już bezrobotnym nie jest. Ktoś pracuje za 8 stówek to też ma pracę ? Haha. Dzieciaki kończą szkoły i jak pastuchy za byle robotą jechać w świat muszą. Tworza na siłę urzędnicze etaty za nędzne grosze ...Stopek dzieci przez ulice przeprowadza zamiast światła zrobić ,straż miejska pałenta się po osiedlach bez celu ,to ci dopiero twórcy polskiego PKB ,śmiech przez łzy. A police to cienka ta jakoś Wasza spółeczka. A szkoda bo ja tam życzę wszystkim jak najlepiej ,zdecydowanie wolę żeby otaczali mnie ludzie bogaci niż zdesperowana biedota