• DAWAC DZIADA NA 22 GRONIE Autor: ~SZACH [83.238.200.*]

500TYS NA KUPI DAWAC JAKAS PAKIETOWKE KTO MA OCHOTE

ILE MOZNA CZEKAC RANKOR W TOBIE NADZIEJA
  • Re: DAWAC DZIADA NA 22 GRONIE Autor: ~Majkel [217.149.254.*]
    odkryj się na 0,23 to ci zatankują ;)

choć pewnie wywołałoby to ruch do góry. Jakby pojawiło się oczekujące 500k na 0,23 to zaczęliby brać po 0,24. Lepiej drobnymi pakietami zbierać co rzucają...
  • Re: DAWAC DZIADA NA 22 GRONIE Autor: ~losiu [83.8.122.*]
    dwa dni stałem na 0,22 i nic.
    wg zapowiedzi rankora i obietnicy mu złozonej zszedłem dziś na 21 ale chyba się gosciu przeliczył i tego mitycznego 16 nie bedzie.
    a szkoda
    takie tankowanie mnie ominie
  • Re: DAWAC DZIADA NA 22 GRONIE Autor: ~rankor2 [78.28.33.*]
    Cierpliwosci... ;-D
    po 24 gr kupuja, a po 23 juz nie chcą...;-D
    jakiś bomicwaniak usiłuje być cwanszy od innych bomiwtopionych ;-D

A jak koniecznie chcesz kupić dziś po 22 gr - spróbuj zaryzykowac malą zabawę:
    kilka razy rzuc choćby tylko po 1 akcji na 22 gr i zobaczysz, jak szybko załapiesz się na 21... ;-D

jest coraz żałośniej:
    prawie 5 godzin sesji, a wolumen 16500 akcji! Obrót jeszcze smieszniejszy - 3811 pln! ;-D
    Smiech na sali.
    Nikt bomi nie chce.
  • Re: DAWAC DZIADA NA 22 GRONIE Autor: ~PRO [79.172.242.*]
    Nikt BOMI nie chce też sprzedawać. Jakby chcieli sprzedawać to puszczaliby po 0,22 teraz.

Malejące obroty zawsze oznaczają uklepanie dołka. Teraz trzeba czekać na newsy i mocny ruch (do góry lub w dół). 0,24-0,23 to wsparcie.
    Wczoraj było widać jak ktoś na close rzucił kilka akcji w dół licząc, że to wywoła dziś dalszą wyprzedaż.. bez skutku.
    Twój pomysł jest z czapy, ale próbuj próbuj :D
    Kupuj po 0,24 i dawaj sprzedaż po 0,22, teraz nawet chętni po 0,23 czekają :) może tak dociągniesz do 0,16 :D
    oj Rankorek Rankorek... pocieszny jesteś
    Pocieszaj się, pocieszaj... ;-D
    Bo cóz ci pozostaje.. ;-D
    A o tym, jak bardzo zabijaja się za bomi swiadczą obroty po 23 gr...
    Do ubijania dna daleko i takie zabawy, jak opisujesz, wiele razy były, a potem...spadki i kolejne bomibajki o ubijaniu kolejnego dna...;-D

Ja tam mogę być pocieszny, bo ja tu tylko bomipajac jestem, który tak smieje się z takich postów, jak twój, od kilkunastu zeta... ;-D
    Ale to ty masz bomi... - tak mi przykro... ;-D
    I juz widziałeś 18 gr... ;-D
    Ty tego nie przewidywałeś, bo jesteś madry po fakcie.
    napisz, jaki kurs będzie po wynikach (a nawet tuż przed) za 3Q.
    Zobaczymy, gdzie bedzie bomidno... ;-D
    I poczytaj sobie cos akcjonariiacie:

Autor | ~Zenek [89.77.16.*] 2012-09-06 19:05
    Zobacz wątki dotyczące BOMI
    Zobacz profil BOMI

Chcesz się dowiedzieć coś o psychologii tłumu?

Tu wszystkich zaczadzał fantastyczny wskaźnik c/wk oraz 1,4mld obrotu rocznie firmy.
    Aż Bomi zrobił psikusa i w bilansie po Q2 aktywa na 680mln PLN wpisał w straty (przepraszam, założył rezerwę) .

Struktura fanów na Bomi wygląda ona mniej więcej tak:

1. Jest grupa, która kupowała po 10,x. Ci tak wiele stracili, że nie ma dla nich znaczenia, że jeszcze coś spadnie. Jak komuś Bomi przemieliło 10.000PLN na 260PLN, to nie ma już znaczenia jeśli z tych 260PLN zrobi się 130PLN.
    Oni trzymają, bo już nic nie mają do stracenia. Może być nawet lepiej i nie ma znaczenia, że za 5 lat.

2. Grupa która kupowała na fali euforii z lutego 2012r. po 2.xx, Ci prezentowali przez ostatnie 5 miesięcy strategię uśredniania i tak uśredniają do dzisiaj bez końca. W ich przypadku realizacja straty byłaby mocno dotkliwa. Ci twierdzą, że spadek ceny to jest celowe uwalanie pod tanie przejęcie. A co mają twierdzić jak w kilka miesięcy z 10.000PLN zrobił im się 1000 - 2000PLN. Za dużo, aby umierać i za mało, aby żyć.

3. Grupa, która kupowała tak po 0,9xx i niżej. Tych zaczadzała już wtedy ekstremalnie korzystna c/wk. Ci chyba po uciekali, jak zobaczyli, że ich kapitał się połowi, albo ćwiartuje.

4. Pojawiła się grupa łowców lokat jednodniowych. Ci na forum wykrzykują: "mówiłeś rankor, że na Bomi nie można zarobić, a ja zarobiłem". Ci są z kolei zaczadzeni skokami w górę o 40% w 1 - 2 dni, na przykład po zgodzie sądu na układową. Ci skupują na każdym dołku, bo liczą wybicia i tak się doliczyli z 0,40 na 0,31.

Dziś nikt nie chce sprzedawać z powyższych względów, a przede wszystkim nikt nie chce kupować. Giga strata na 50mln za Q2 przez posiadaczy akcji - bomifanów została potraktowana jako ministratka. Akcje spadły o kilkanaście procent.

Obroty są minimalne, co wróży powolne osuwanie się kursu.
    I popatrz sobie, co było rok temu OD POŁOWY PAŹDZIERNIKA DO POŁOWY LISTOPADA...
    I co nastąpiło potem.
    Z 4,xx zjechałes na 0,1x w ciągu roku i myslisz, ze to juz koniec?... ;-D
    No to zobaczymy... ;-D

Przed bomi jest rozwodnienie, niepewny układ i katastrofalne wyniki za 3Q oraz roczne, a przede wszystkim - niepewna przyszłość, bo nie wiadomo w co tu inwestować, skoro bomi juz nie ma prawie majatku...

I pomysl, czemu od wielu sesji tak bardzo jest chroniony kursik, by gwałtownie nie spadł...
    Jeszcze nie ma dna. Jest tylko głeboki (na razie do 0,18) bomi muł, w którym utknąłeś...
    Ja jestem pocieszny, ale napisz jak pocieszna jest kasa, którą niby zarobiłes na bomi...
  • Re: DAWAC DZIADA NA 22 GRONIE Autor: ~PRO [79.172.242.*]
    u lalala Rankorku :D
    widzę, że Ci żyłka wyszła po mojej wiadomości bo walnąłeś z 5 odpowiedzi i nawet sam sobie odpisujesz :D

O moje zarobki sie nie martw, dobrze sobię żyję z giełdy i z pewnością lepiej niż ty z bankierowskiej umowy śmieciowej :D
    BOMI dało zarobić i jeszcze nie raz da bez względu na to jak głośno pieski szczekają :D
    W ostatnim czasie dało już dwukrotnie zarobić 80% w 2 dni. Wskaż mi ile jest takich spółek na GPW :D
    PRzejrzałem Twoje posty i widzę, że udzielasz się tu latami zgrywając ALFA-OMEGĘ informując, że spółka popadająca w długi i w wieloletnim trendzie spadkowym, spada. Thank You Captain Obvios! :D

Rozumiem Twoją rosnącą frustrację z tego powodu, że nagle zaczynasz się mylić. Duzi nie wychodzą, a piszesz, że czekasz na te komunikaty już pare miesęcy. Po wynikach za Q2 wieszczyłeś Armagedon, a kurs na koniec sesji spadł o 1 grosik... te Twoje 0,16 głosisz też od miesięcy, a kurs jest dalej od tego pułapu niż był miesiąc temu... długo by wymieniać :D

W swojej "wszechwiedzy" piszesz nawet, że posiadam te akcje (a nie posiadam obecnie) i że wiesz, że umoczyłem :D

dlatego właśnie jesteś pocieszny. Dlatego właśnie będziesz mnie bawił "bomipajacu" (jak się sam określiłeś) i będziesz spędzać swoje życie na forum bankiera odpisując mi parokrotnie, a później jeszcze samemu sobie :D

Lubię Cię! :D
  • Re: DAWAC DZIADA NA 22 GRONIE Autor: ~Majkel [217.149.254.*]
    lol!
    touché !
    Sama prawda o rankorze :)
    Ku przestrodze polecam takze lekturę o innej spólce - - zobaczymy, czy losy bomi nie potoczą się podobnie:

http://wiadomosci.stockwatch.pl/jago-znika-z-parkietu-dzis-ostatni-dzien-notowan-akcji,akcje,42898?utm_source=sw_forum&utm_medium=announcer&utm_campaign=announcer
  • Re: DAWAC DZIADA NA 22 GRONIE Autor: kracy [89.76.185.*]
    Warto choćby dzisiaj kupić tanie akcje po 23gr. bo nigdy nie wiadomo kiedy pociąg znów ruszy.....
    Dnia 2012-10-24 o godz. 16:42 kracy napisał(a):
    > Warto choćby dzisiaj kupić tanie akcje po 23gr. bo nigdy
    > nie wiadomo kiedy pociąg znów ruszy.....

To czemu dziś nie kupowałeś?... ;-D
    Twój zardzewiały pociąg stoi na bocznicy i z dnia na dzień zbliza się do wartosci złomu.
    Ta bomilokomotywa juz dawno straciła parę, ale jest za ciężka, by ktoś ją chciał kupić w całości, a nawet w kawałkach nie jest atrakcyjna...;-D

Jest tylko symbolem bogactwa inaczej i madrości inaczej różnych kraco-hehe-bomimilionerów... ;-D
  • Re: DAWAC DZIADA NA 22 GRONIE Autor: ~ms [89.76.227.*]
    z wartą warto , ale z bomi ... ????
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.238.200.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.238.200.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Szach, obkupiłeś się w koncu, czy jednak czekasz niżej?... ;-D
  • Re: DAWAC DZIADA NA 22 GRONIE Autor: ~SZACH [83.238.200.*]

jeszcze sie nie obkupilem.......bo mnie zablokowali

ale juz w poniedzialek ich zablokuje batonem pol mega po 0.21

nie bedzie mnie tu niemiec bruzdzil
  • Re: DAWAC DZIADA NA 22 GRONIE Autor: ~Zenek [89.77.16.*]
    Lubię takie wpisy!

Czy Ty się bomijagód najadłeś?
    Po 0,21?!

Jutro?!

m

no przeciez nie wyloze kawy na lawe.....ostatnio jak zdradzilem swoje plany to mnie

H......e zbanowali i bez akcji wygnali

ps tez cie lubie

spustoszenie zrobilem tym pol mega

uwaga

teraz czas na nastepne pol bani
[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać