• A jadnak rośnie. Autor: ~schizi [31.174.126.*]
    Teraz grają na dłuższy termin, bez fajerwerków. Pisałem i podtrzymuję 2,5. Każdy ma swój kosmos.
  • Re: A jadnak rośnie. Autor: ~toczek [89.73.83.*]
    Też wierzę w 2.5, problemem pozostaje kiedy. Ja liczę na tę dekadę.
  • Re: A jadnak rośnie. Autor: ~egzorcysta [77.114.207.*]
    Panowie daj wam boże i 5 zł ale nie wzieliście jednego pod u w a g ę to są wszystko scenariusze życzeniowe a to na giełdzie jest strasznie niebezpieczne bo po jakimś czasie siada psychika i nerwy moze być tak że sie bedzie kotłowało jeszcze rok czy dwa wytrzymacie????
  • Re: A jadnak rośnie. Autor: ~egzorcysta [77.114.207.*]
    Dnia 2012-10-18 o godz. 12:11 ~toczek napisał(a):
    > Też wierzę w 2.5, problemem pozostaje kiedy. Ja liczę na tę
    > dekadę.
    Panowie daj wam boże i 5 zł ale nie wzieliście jednego pod u w a g ę to są wszystko scenariusze życzeniowe a to na giełdzie jest strasznie niebezpieczne bo po jakimś czasie siada psychika i nerwy moze być tak że sie bedzie kotłowało jeszcze rok czy dwa wytrzymacie????
    Ja oszczędności życiowych w GPW nie pakuję, jeżeli ktoś tak robi, to ma nie po kolei w głowie. Choćbym miał stracić 100% inwestycji, to przeżyję. To dla mnie taki totolotek - trochę nadwyżki środków pakuję w giełdę, a nuż coś z tego będzie (czytaj: nagle coś wystrzeli i za zysk kupię sobie nowy samochód). A jak nie - trudno, pieniądze na życie zarabiam gdzieś indziej.
  • Re: A jadnak rośnie. Autor: ~egzorcysta [195.8.97.*]
    znałem dwóch Toczków z wrocławia braci jeden jurek drugi tadek czy rodzina
    Nie, zbieżność nazwisk przypadkowa :)
  • Re: A jadnak rośnie. Autor: ~schizi [31.174.17.*]
    Nawet jak urośnie to kto będzie się cieszył? Część odzyska kasę bez odsetek, ci co zarobią też nie wielka pociecha. Czekać tyle lat to na przyzwoitej lokacie mieliby to samo.
[x]
NTTSYSTEM -3,52% 12,35 2026-05-27 11:18:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.