Narobił więcej szkód niż poprzednie Zarządy razem wzięte, które były do tej pory. Czy nie można znaleźć bardziej odpowiednich ludzi od zarządzania w IDM? Nawet prostych wyjaśnień do akcjonariusz nie potrafią napisać.
Trzeba było posłuchać anny i jechać na walne kilka miesięcy temu...
Ale problem w tym, ze komu teraz by sie chciało ratowac bomi?...
Wątpię, by łątwo bylo znaleźć następcę Jesionowskiego.
Chyba ze Romanowski by wrócił...;-D
Mdli mnie kiedy czytam, że trzeba było posłuchać się anny.....
Ta analfabetka techniczna ośmieszała się na forum swoją pseudo-analizą.
Pojawiła się na forum niczym złowroga Kasandra, doprowadzając do ruiny swój portfel oraz wszystkich jej wiernych wyznawców.
A mnie mdli z rozbawienia jak czytam jeszcze większego kracoanalfabetę, który podkradał moje posty i przedstawiał je jako swoje...
O bomi nic z sensem napisać nie potrafisz, a annie to możesz pantofelki czyścić. I tylko od spodu.... ;-D
rankor to przeciez guru, ostatnio napisał że jak się ludzie biją o spółkę po cenie X a potem nikt nie chce brać po 60%X to znaczy że spółka do piachu. taki z niego mistrz!
I co ten Zarząd kombinuje? Trzeba usunąć Bać-Pol z LD Holding i z Rabatu jeśli jest to szkodliwe dla spółki i nic dobrego z tego nie wyniknie dla Bomi.
Bomirelacje inwestorskie o bomiemisjach wygladaja ostatnio tak:
Pytania do spółki BOMI
2012-10-18 Po kolejnym NWZA macie Państwo zielone światło do kolejnej emisji akcji. Co z poprzednimi akcjami, za które spółka pozyskała spore środki? Papiery wciąż nie są notowane, kiedy to się zmieni? Minęło już ponad pół roku kiedy papiery są na rachunkach.
(Na to pytanie nie ma jeszcze odpowiedzi)
2012-09-24 Jak wygląda stan prac nad wprowadzeniem akcji serii P i R do obrotu? Kiedy według Państwa akcje te wejdą do obrotu? Na teraz wygląda to tak, że spółka środki pozyskała i zostawiła akcjonariuszy z papierem w ręku bez możliwości obrotu - bardzo zła praktyka. Ponawiam zatem pytanie - kiedy do obrotu?
2012-08-01 Czy teraz mając zielone światło do układu zarząd wznowi prace nad wprowadzeniem serii P i R do obrotu? Przyznam, że jestem zniecierpliwiony (jako posiadacz tamtych serii).
Zarząd w najbliższym czasie zwróci się do KNF o wznowienie postępowania dot. zatwierdzenia prospektu emisyjnego w związku z zamiarem ubiegania się o dopuszczenie do obrotu na rynku regulowanym akcji serii P i akcji serii R. O wznowieniu postępowania spółka poinformuje komunikatem bieżącym
2012-08-01 Dlaczego zarząd wstrzymał wprowadzenie do obrotu akcji serii P i R? Czy nie jest to działanie na szkodę nas, akcjonariuszy spółki? Osobiście czuję się poszkodowany zablokowaniem tych prac.
2012-07-11 W jaki sposób wniosek o upadłość układową skomplikuje wprowadzenie do obrotu akcji z ostatnich 2 emisji? Dosyć długo akcjonariusze czekają z zamrożonymi aktywami.
Zarząd w najbliższym czasie zwróci się do KNF o wznowienie postępowania dot. zatwierdzenia prospektu emisyjnego w związku z zamiarem ubiegania się o dopuszczenie do obrotu na rynku regulowanym akcji serii P i akcji serii R. O wznowieniu postępowania spółka poinformuje komunikatem bieżącym
2012-05-28 Emisja zarejestrowana w KRS. Kiedy według Państwa zostanie dopuszczona do obrotu? Na jakim etapie są prace nad prospektem i czy będą wprowadzone przed, czy razem z emisją, którą prawdopodobnie przegłosuje najbliższe NWZA?
Dokument Informacyjny zostanie złożony w najbliższym czasie do KNF. Szacujemy że akcje serii P zostaną wprowadzone do obrotu we wrześniu br.
Na najbliższym NWZA akcjonariusze zdecydują o kolejnej emisji, nie wiadomo jednak na razie jaka będzie jej forma (emisja z PP, czy też upoważnienie zarządu do podwyższenia kapitału), stąd na chwilę obecną nic nie możemy powiedzieć o zakładanych terminach emisji ani tym bardziej o terminie wprowadzenia tych akcji do obrotu.
2012-05-11 Na jakim etapie jest emisja P, czy zarząd zrobił już coś w kierunku rejestracji emisji P?
Emisja akcji serii P została formalnie zarejestrowana w KRS w dn. 15 maja, o czym spółka poinformowała w komunikacie bieżącym nr 46/2012 z dn. 16 maja.
2012-03-21 Trwają zapisy na akcje z prawem poboru. Kiedy według Państwa szacunków akcje nowej emisji wejdą do obrotu?
2012-03-16 Czy ktokolwiek w spółce jeszcze pracuje i pamięta, że Bomi jest spółką giełdową z obowiązkiem informacyjnym? Brak jest jakichkolwiek informacji płynących z firmy, kurs akcji sięgnął dna, a nawet zakopał się już w mule, dotychczasowi, często wieloletni, główni udziałowcy (OFE, TFI) uciekają w popłochu, pojawiło się za to w akcjonariacie jakieś niezidentyfikowane UFO cypryjskie, a zarząd milczy? O nowych planach prezesa dotyczących rabatu akcjonariusze dowiadują się z jakiegoś brukowca zamiast z ESPI! Czy tak wyglądają relacje inwestorskie sporej spółki giełdowej z SWIG80?
Widać od razu po odpowiedziach na pytania akcjonariuszy jaki ten Zarząd jest uczciwy i słowny. Co się stało z tymi 30 mln zł z ostatniej emisji akcji, co z prospektem i dlaczego dotychczas nie wprowadzono akcji do obrotu?
Dokładnie miesiąc temu na początku października Rankor dwoił się i troił by zdusić w zarodku popyt.....
A chwilę później była podbitka na której sam sporo zarobiłem i zrobiłem to z możliwie największym przytupem.
Rankoroplagiatorze, machnij jakąś analizę techniczną w swoim stylu...;-D
Wkleić ci znowu twe wypłakiwania rankora z wiosny?...
Czekam na okazje... ;-D
Takie dyrdymały wtedy pisałeś, ze warto je przxypominać... ;-D
Dzisiejsza sesja to jedna wielka nuda.Nie dzieje się zupełnie nic.Zmiany ceny są niewielkie i dokonują się przy równie niewielkiej aktywności.Wszyscy wydają się czekać na raport za trzeci kwartał ,który sprawi że ponownie zaczną napływać zlecenia. Na razie jest ich tyle co kot napłakał, co sprawia, że wszelkie zmiany ceny należy przyjmować z uwagą, ale nieufnością.
Kolejne wodolejstwo kracego... ;-D
Napisz coś madrego a nie coś, co nawet świeża bomileszczyna widzi... ;-D
Miałes napisać analizę techniczną, a nie powielac schematyczne wypowiedzi anali.. ;-D
Komu dzis podkradłeś posta?... ;-D
A oto jak podkradał bomikracoplagiator moje posty, gdy pisałem jako sceptyk... ;-D
Re: Sprostowanie kilku bajek
Autor | kracy [89.73.84.*] 2012-04-06 11:52
Zobacz wątki dotyczące BOMI
Zobacz profil BOMI
Kiedy grupa BOMI zacznie przynosić zyski ?.........na razie daleko do tego.
Póki niema twardych liczb i raportów mamy tylko pijarowskie czar-mary i życzeniowe myślenie sporej części ulicznego akcjonariatu który niema pojęcia o AF i AT ,no ale ktoś musi być dawcą kapitału by inni zarobili.
A to mój post kilka miesięcy wcześniej... ;-D
Re: Info o e-delikatesach BOMI
Autor: ~sceptyk [46.112.156.*], 2011-01-28 18:26
Oby nie okazał się to kolejny niewypał w wykonaniu Bomi. Najlepsze jest tam zdanie o tym, że opcja może zostać zrealizowana, kiedy delikatesy zaczną przynosić zyski. Na razie daleko do tego...
Póki nie ma twardych liczb i raportów, mamy tylko pijarowskie czary-mary i życzeniowe myślenie sporej części ulicznego akcjonariatu, który nie ma pojęcia o AF i AT. No, ale ktos musi być dawcą kapitału, by inni zarobili.
A gdyby ktoś chciał sprawdzić, jak kracozłodziejaszek usiłował szpanować, to jeszcze popisywał sie tutaj:
http://www.twoja-firma.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=2594531&strona=1
A do tego kraco-kradziej nawet jest tak tępy, ze przepisuje CUDZE POSTY z błędami ortograficznymi i interpunkcyjnymi, których u mnie NIE MA.