A MOZE ONI MAJA JAKIES WYJATKOWE UNIKALNETECHNOLOGIE ?A MOZE JAKIS PRODUKT INOWACYJNY ,,,,AHA BO NIBY TANIOOOO?czym sie sugerujecie lokujac swoje ciezko zariobione pieniaDZE?A MOZE Bomi to jakas uznana marka?nieeee?to dlaczego ladujecie kase w padajace sklepy?CO Z WAMI NIA HALLO?CHYTROSC ZASLEPIA ROZUM????
Jaro. A czym się martwić? Razem możemy więcej. Po takiej imprezie w spółce zależnej pewnie jeszcze wszyscy nie wytrzeźwieli.
XII Konferencja Franczyzobiorców i Partnerów Handlowych eLDe
29 września br. W Szczyrku w hotelu Orle Gniazdo odbyła się XII Ogólnopolska Konferencja Franczyzobiorców i Partnerów Handlowych Polskiej Sieci Handlowej eLDe. Na Konferencję przybyło ponad 350 gości – przedstawicieli producentów, dystrybutorów, partnerów handlowych oraz Franczyzobiorców eLDe.
Tematem przewodnim Konferencji był „Producent – Dystrybutor – Sklep zorganizowana współpraca gwarancją sukcesu”. Podczas spotkania Prezes Zarządu Robert Paździor przedstawił nowe założenia strategiczne polegające m.in. na wdrożeniu w całej Polsce jednolitego modelu franczyzowego dla wszystkich, opartego nie na jednym lecz na trzech pakietach franczyzowych.
Hasło, które towarzyszyło spotkaniu „razem możemy więcej” nie jest dedykowane tylko dla Franczyzobiorców, to również sygnał dla producentów, dystrybutorów oraz pozostałych partnerów, aby włączyli się w te zmiany i mocno w nich uczestniczyli.
Podczas konferencji rozdano już po raz XII „Złote Koszyki”, które w tej edycji powędrowały do:
- CEDC International – w kategorii Najlepszy Producent,
- Kolporter S.A. – w kategorii Najlepszy Dystrybutor,
- Kredens z Otwocka oraz Joanna ze Złotoryi – w kategorii Najlepszy Sklep,
- Florentyna Sp.J – w kategorii Najlepszy Partner,
- Unimięs Sp. z o.o. – w kategorii Najlepszy Partner Regionalny
Po części oficjalnej o doskonałe samopoczucie zgromadzonych gości podczas wieczornej gali zadbał m.in. Tomasz Dolski uczestnik Must Be The Music, o dobry humor zabiegała Katarzyna Piasecka, natomiast w świat tańca przenieśli nas Anna Głogowska i Jan Kliment.
Jak dziecko w piaskownicy..
Cieszyc sie kazdym ruchem na BOMI, mimo , iz nie posiada się akcji...
Wprost nie do uwierzenia...Prawdziwy renkor.!
Dzieciak? Normalny? ..
cp ty chłopcze piszesz za głupoty, na innych spółkach taki jaj nie robią a potem wzrosty?
przejrzyj sobie arkusz alterco na począteku zeszłego tygodnia i potem pape otwieraj
Proponuje zlokalizowac tego Rankora2 przez IP adres (i Zenka - bo mysle ze to jedna osoba z innych lokalizacji). Jesli sie nam to uda to moze uda sie nam zapopobiedz tragedii chorego czlowieka.
Moge sie mylic, ale wyglada na to ze on operuje z Zakladu Psychiatrycznego kolo Warszawy i dlatego pisze 24 godziny na dobe bo nie bierze lekow uspakajajacych.
Ktokolwiek inny, pracujacy, nie mialby czasu na to zeby odpisywac na kazdy watek w ciagu paru minut 24 gogziny na dobe. To w samo w sobie nie jest normalne. Kto z prawdziwych inwestorow siedzi przy komputerze 24/7? On jest prawdopodobnie bardzo chora osoba. Najprawdopodobniejszym powodem jego stanu psychicznego jest to, ze stracil wszystko na BOMI, to go zalamalo a teraz probuje sie mscic na Bomi 24/7 piszac i powtarzajac to samo. W psychiatrii to sie nazywa manic-obsessive disorder i czesto jest zaostrzane przez wciaganie innych do urojonego swiata tzw.cognitive distortions.
Proponuje skladke na tego biednego czlowieka i moze mu to pomoze wyjsc z tej obsesji. Na poczatek, proponuje zeby kazdy zglosil do Moderatora jego posty jako obsesyjne i kwalifikujace sie do usuniecia.
Pozdrawiam
Adam
PS Mam nadzieje ze Polska wygra 2:1
Takie coś pisali już rok temu... ;-D
Nie jesteś oryginalny.. ;-D
I do tego też jesteś niedouk ortograficzny... ;-D\
Ale lubię czytać, jak inni są rankorolekarzami, terapeutami i innymi rzekomo życzliwymi troszczącymi sie o zdrowie... ;-D
No i mającymi problem, czy zenek i rankor to ta sama osoba... ;-D
Tyle o mnie napisałeś, a ani słowa o bomi... ;-D
Bo co ty wiesz o bomi...? ;-D
Jesli Citalopram Ci nie pomaga zeby powyzszyc poziom serotoniny, to moze powinni Ci dac amitryptoline.
O BOMI nie mam zamiaru rozmawiac, bo to bylo mniej niz 5% w moim portfelu i tak sprzedalem dawno temu 50%akcji troche ponizej 2.00PLN (moja srednia byla 1.89PLN). Reszte potrzymam na wszelki wypadek, w koncu to tylko gra.
Prosze popros o efektywne leczenie, bo wpadasz w niebezpieczna obsesje.
A.
PS Jesli chcesz, to z przyjemnoscia Cie spotkam w UK i pomoge w leczeniu :-)
Typowe psychiatryczne PROJECTIONS, co ja napisze to Ty obracasz w moim kierunku.
Ja nie biore lekow, ja jestem prof. medycyny, ja je przepisuje.
Za ortografie przepraszam, bo mieszkam w UK od 30 lat, tylko czasami wpadam do Polski (jak np. teraz) zeby zobaczyc mecz Polska-Anglia, W zwiazku w powyzszym wylaczam sie zeby ogladac mecz, a Ty pozostan ze Swoja obsesja sledzenia watkow BOMI, ktore Cie zniszczylo na poczatku finansowo, a pozniej psychicznie.
Zycze zdrowia dla Rankora2, czyli BOMI-LOOSER, GET LIFE!, There is life after BOMI, wierz me. It's only money :-)
Wiesz, że nie ma takiej jednostki chorobowej:
manic-obsessive disorder jest natomiast:
Obsessive–COMPULSIVE disorder i nie wiąże się ona z żadnymi urojeniami i żadnym urojonym światem.
A stan maniakalny nie ma nic wspólnego z natręctwami.
Do tego ta amitriptOlina przez "o".
Przyznaj się, że "profesor" to był Twój pseudonim z czasu Stanu Wojennego.
Kupuj Bomi i łykaj citalopram na przemian z amitryptYliną - zwiększone dawki antydepresantów będą Ci potrzebne.
No i ile wytrzymałeś?... ;-D
Jak ja się podniecam kazdym zleceniem, to co mówić o twoich postach o mnie... ;-D
Ale pewnie widziałeś zabawy tuz przed fixem... ;-D
Pokazywali ci srodkowy paluszek tymi podbiteczkami... ;-D
Pozdrawiasz normalnych? czyli takich jak ty?... ;-D
Ciekawe, ilu tu takich hehenormalnych?... ;-D
No i zobaczyłeś 0,26...
A to znowu tylko 8 grosików nad historycznym dołkiem,
bomikursik spada,
obroty i woilumenik - warzywniakowe
popytu nie widać...
A na watku, to trudno znależc ciekawe info, poza twoja i zenka dezinformacja...
Skoro Zarząd milczy , a główni wszyscy siedzą, to o czym pisać..
Ale , widząc twoje głupoty, opisujące każdy ruch na BOMI, trudno sie powstrzymac..
Napisałem iz nie będę uczestniczył w dyskusjach z tobą, a jedynie, gdy twoje
głupoty przekrocza pewną miarę, to trzeba cie potrząsnąć,
czyli OŚMIESZYC....Bo pisząc ciągle to samo ośmieszasz sie..
Bo na razie to ty się ośmieszasz i wielokrotnie ci tu wykazywano ;-D
I miałes nie dawać impulsów dla bomitrolla, a wciąż go karmisz, co akurat było do przewidzenia... ;-D
Ale napisz cos o bomi...
Tylko madrze. Tak mądrze, bym czuł się choc troche osmieszony tym, ze wreszcie napisałesw mądrze... ;-D
No proszę, ośmiesz mnie wreszcie! ;-D
Pokaż, ze to potrafisz.... ;-D
Czego oczekujesz, że Sanwil wyjdzie? Jego wyjście wiązałoby się z realizacją straty, którą MUSIAŁBY ujawnić w bilansie.
Spójrz na wyniki Sanwilu - no, tylko brać. Po co im ujawniać, że na inwestycji w BOMI ponieśli stratę? Strata w kasie jest stratą, ale w księgach nie trzeba jej jeszcze ujawniać. Tam prawdopodobnie cały czas bryluje w aktywach finansowych - zaksięgowana po te 2,XX PLN czy ile tam.
W pewnym momencie może być zaskoczenie, jak Sanwil i inne gwiazdy utworzą rezerwy na utratę wartości podmiotów, w które się zaangażowali - właśnie w BOMI na przykład. Tak, jak to miało miejsce w przypadku BOMI i Rabatu.
Nie analizowałem bilansów tych bosów szczegółowo, więc mogę się mylić.
Ale to Ty masz akcje Bomi, więc to Ty powinieneś poszukać tego tropu, który Ci podsuwam:
wyjście z BOMI = ujawnienie straty w bilansie spółek, które i bez tego jadą na stratach.