oj chłopaku chłopaku, brakuje 9gr :) jak to ładnie brzmi by wystraszyć potencjalnych kupców.
co ty jadasz że tak głupio gadasz? pyzy z parą? ludzię ten człowiek nie pisze nic innego tylko ze bomi jest be! dlaczego to robi ?
on sam nie potrafi mi na to odpowiadac twierdząc ze by mnie zjadl na sniadanie! tylko ja podalem typ 3 dni temu na trakcje a on nic nie moze napisac!
To jest właśnie Rankor, jak juz nie wie co odpowiedzieć, to z uporem maniaka wskazuje na swoją wyższość, na innych patrząc z góry. Szkoda mi takich ludzi, którzy to 2 lata( tak przypuszczam) siedzą na jednym wątku pisząc ciągle jedno i to samo. Ciekawe ile mu za to płacą. Swoją drogą teraz odpisze mi że pisze sobie na forum po to, aby sie pośmiać z bomi-wtopionych. ; - ) ; - )
ups, przepraszam, pomyliłem się. Mam problemy z analizą zachowań psychicznie chorych osób. Widocznie w tym przypadku po prostu nie wiesz co odpisać i postanowisz zignorować mój wpis.
Roześmiałem się...;-D
Lubię takie infantylne podpuszczanie mnie...;-D
Bo własnie swiadczy, ze masz problem ze mną, skoro musisz do mnie i o mnie pisać... ;-D
No i wolę być po swojemu chory, niż po twojemu zdrowy... ;-D
Ale pisać ci nie zabraniam,.
Ani zmyslać o mnie... ;-D
To dla mnie tylko uciecha... ;-D
Ale niejakiemu hehe na razie nie dorównujesz... ;-D
słowo z ust malutkiego człowieczka nic nie znaczy ! trakcja już jedzie ;) west też nieźle! reinhold ok ! bomi też ok ! a ten chłopiec cały czas pluje jadem :)
Czekamy na ministratkę za Q3. Po półtora PLN na akcję? Po dwa PLN na akcję?
Jaka będzie ministratka?
50mln? Nie, to bywało w lepszych czasach.
70 mln? Nie, to byłoby przy w pełni zatowarowanych sklepach.
100 mln? Nie, bo tego Bomi może nie przeżyć!