• pytanie dla zna"f"ców Autor: ~znak zapytania [83.23.81.*]
    Jak oni chcą sprzedać te akcje z nowej emisji po 1.20 skoro kurs 0.40zł?????
  • Re: pytanie dla zna"f"ców Autor: ~herh [85.202.153.*]
    Pała mięknie.....
    poczytaj o co chodzi albo obejrzyj wywiad z prezesem w TVN CNBC.
    .
    .
    .
    .

Warranty wyemitowane po 1,2pln mają być zamienione na dług !!
  • Re: pytanie dla zna"f"ców Autor: ~znawca [77.253.55.*]
    to jest info po to by wyjśc z akzji w miare z jak najmniejszymi stratami Osobiście nie wierzę że emisja dojdzie do skutku Kasy jak nie będzie tak nie będzie w spółce bo akcje maja być dane w zamian za zadłużenie tak to zrozumiałem po wypowiedzi prezesa Radze uważac z kupnem po cenei wuyższej niż 30gr
  • Re: pytanie dla zna"f"ców Autor: ~rankor2 [78.28.33.*]
    Na razie jest powtórka scenariusza z 1 i 2 sierpnia - ostra winda.
    A chyba od jutra - znowu długi zjazd.
    Ciekawe, kto dzis przyzna się na forum, ze kupił...;-D

Juz nawet zabawy na TKO przed open pokazywały, jak się robi naiwnych w puzon...;-D

Oj, jeszcze bedzie płacz...;-D
    Po lewej cały czas 1-2 graczy podbija kurs...;-D
    Oj, chyba wreszcie doczekam się infa, ze supernówka wyszła z bomi...;-D
  • Re: pytanie dla zna"f"ców Autor: ~lekarz rankora [145.237.106.*]
    Ja przyznam się - kupiłem po 33 gr.
    I jaki TP ustawiłeś?...
    W IDM chyba wszysce ręce poszły na pokład, by bawic się bomimakulaturą, bo u nich ledwo 3 transakcje... ;-D

Ale muszę wyjść i wrócę pod koniec sesji - zobaczymy, jak ta zabawa dzis sie skonczy i jakie info o akcjonariacie ukaże się... ;-D
  • Re: pytanie dla zna"f"ców Autor: ~znawca [77.253.55.*]
    nie zmieniam swojego nastawienia kurs powyżej 30gr jest dobry do opchnięcia akcji Wątpie czy ktos sie zgodzi objąc akcje o 400% drożej w zamian za redukcję długów przy emisji akcji dla wybranych po 10 gr Smiechu warte
  • Re: pytanie dla zna"f"ców Autor: ~ojciec2 [94.251.239.*]
    Czuję że dzięki waszym wypowiedziach uratowałem dzisiaj kasę DZIEKI.Przynajmniej na razie
  • Re: pytanie dla zna"f"ców Autor: ~ojciec2 [94.251.239.*]
    Czy pomysł Prezesa się zrealizuje to musimy trochę poczekać .Ale jest fakt że jak na razie to kurs w marażmie.Widać jednak że inwestorzy nie za bardzo są przekonani do ceny warrantów
  • Re: pytanie dla zna"f"ców Autor: ~Mar [94.42.198.*]
    a postaw się w sytuacji banku, który ma słabe zabezpieczenia, np na logo Bomi. Ma przykładowo 100 mil wierzytelności. Tak naprawdę nie ma wyjścia. Albo zredukuje dług o X % a resztę weźmie w warrantach plus spłatę z przyszłego zysku spółki albo.. no właśnie ... NIC!
    Wielu pisze, że zysk pojawi się dopiero w 2013 r. a dla mnie to jest już w 2013 r. Dla wielu kilka miesięcy na giełdzie to wieczność ale dla banku perspektywa roczna to bardzo krótki okres. Jest pewne ryzyko, że wierzyciel powie że nie chce warrantów na takich warunkach. Pytaniem jest bowiem skąd wzięła się cena 1.20 zł. Czy jest to skutek jakiś już uzgodnień czy kolejna "wrzutka" na zasadzie może się uda? Wierzyciel może bowiem powiedzieć, warranty ok ale nie po 1.20.
    Przyznaję jednak, że po raz pierwszy pomysł prezesa do mnie przemawia i daje mu szansę na realizację.
[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.