http://nowyobywatel.pl/2012/10/22/walka-trwa-3/
Skoro roszczenia pracowników są tak wielkim problemem dla spólki, to faktycznie nie jest źle, tylko dużo gorzej...
I warto miec w pamięci fakt, iz nawet bomicentraqla juz raz była niejako wyrzucona na bruk...
I jeszcze heheświeżakoporadnik - BEZCENNY:
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Poradnik-nie-dla-leszcza-2660988.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=dziennik
A na razie sypnięcie 53 K po 0,23 a potem kroplóweczka po 0,24 i czekanie,aż po lewej znów nazbiera się gromadka bominaiwnych... ;-D
Dnia 2012-10-10 o godz. 23:08 gosc1313 napisał(a):
> Ciekawe kto miał dodatkowe ponad 4 mln akcji...
Emisja
> motywacyjna po 10 gr, jest dobrze dla nas uwarunkowana:
1.
> Musi być układ
2. Redukcja zadłużenia o 40%
3. EBIT w 2013
> pow 6 mln
Jest duża szansa więc, że wreszcie pojedziemy w
> pożądanym kierunku...
MUSI TO NA RUSI!!!! kolo
redukcja zadłuzenia 40% , ale tego zgłoszonego 230 mln - a jak wiemy zadłuzenie bomi to przeciez nie tylko 230 mln, lecz 479 mln zł
ebit 6 mln czyli ZO. Ciekawe ile z tego będzie zysku netto. A przecież wiadomo że spólka by mogła sięrozwijać już nie wspominając o dywidendach to musi mieć zysk netto czyli zarobek na czysto.
Kupuj bo tanio to sobie ściany wytapetujesz o ile będziesz miał ściany
Napinają się tu tylko ci ci, co maja oczęta szeroko zamkniete na bomifakty i żyja w bomiułudzie... ;-D
Po lewej znowu jest juz 0,22
a na pólkach nizej - pustki jak niedawno na pólkach zamykanych bomisklepików... ;-D
Znowu oceniasz innych według siebie?...;-D
To ty masz bomi... - tak mi przykro... ;-D
I takie posty, jak twoje, najlepiej ukazuja poziom heheświeżakoakcjonariatu ;-D
Szukasz żyrantów na pampersy? ;-D
U mnie mozesz liczyć tylko na śmiech ;-D
Ja ostrzegałem duuuużo wczesniej, przy cenie dwucyfrowej... ;-D
I wtedy wielu tak pisało jak ty, ze nizej 10 zeta nie spadnie... ;-D
Oni juz niemal znikneli z forum lub zamilkli, poza hehe i podobnymi... ;-D
A do układu daleko i niepewny, za to wyniki za 3Q niedługo i pewne, ze beda złe...;-D
34. Jeśli ktoś umieści informację na forum, że uważa twoja spółkę za nic nie wartą to zawiadom natychmiast moderatora, że pojawił się kłamca-naganiacz na spadki. Jeżeli sam jesteś moderatorem – wywal ją natychmiast. Tylko liczniejsze grono myślących podobnie jak Ty doda ci otuchy i sił potrzebnych do kolejnych radosnych inwestycji i kontemplacji smutku.
Dnia 2012-10-23 o godz. 12:49 ~Fan renkora napisał(a):
> Gdyby renkor z Zenkiem nie pisali na zlecenie, to nie
> mieliby tej UCIECHY,
ŻE LUDZIE POTRACILI KASĘ...
Ale
> krytyka ich, i napisanie , że z tej UCIECHY, nie
> wytrzymują ciśnienia
i popuszczają w majty, to już
> jest post nieobyczajny...
Ich ciągłe udręczanie
> posiadaczy akcji jest dopuszczalne.....
Czy animator
> watku też bierze udział w "tej
> rozgrywce"?
raczej tak ,bo nick muszę zmieniać, nie chce zapisywać
Każdy wie jaki raport będzie on jest już w cenie, Liczysz że po nim obkupisz się po te twoje 18 groszy? Moim zdaniem się zdziwisz jak reszta która wywala na obecnym poziomie.
Wielu tu tak pisało przed kazdym raportem od co najmniej roku, a potem był płacz... ;-D
Ja pisałem 0 16 gr i nie mam zamiaru kupować bomibankruta, który moze wypaść z obiegu...
Na razie to b8uźki rozdziawione w bomirozpaczy mają ci, co pisali tak jak ty, gdy6 ich ubierano po 3 zeta w lutym, czy niedawno po 0,5x oraz 0,3x... ;-D
Uparłęś się, ze na bomi zarobisz, bo ty bomi kupiłeś, a przecież masz niezawodną intuicję, więc bomi musi" odbić...? ;-D
I patrzysz, jak zostałeś ubrany, a chętnych do odebrania od ciebie nie ma... ;p-D
Oczekujesz gwarancji na forum? ;-D
No to sam się ogarnij... ;-D
Popatrz w kalendarz (sprawdź kiedy raport), popatrz w fundamenty, a nawet na świeczki (jeśli cokolwiek kumasz z nich) i nie zadawaj niepowaznych pytań...
A nerwy to tobie puszczają, bo ty masz bomi... - tak mi przykro... ;-D
chcę mieć ale nie dają
a tacy wystraszeni bankrutem
szkoda
nie chcą dać dzisiaj, jutro ustawię niżej może wtedy wejdzie
a co do fundamentów i świeczek to pierwsze mam w .... sie a drugie zapalę w czwartek za tydzień ale w innym miejscu