• No jak tam Macieju z Krakowa ? Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.157.*]
    No jak tam Macieju z Krakowa twój średnioterminowy sygnał kupna na Barlinku ?
    Poszedł się dup... ?
  • Re: No jak tam Macieju z Krakowa ? Autor: marcol46 [89.69.145.*]
    a co sprzedałeś i volvo poszło się j......?
  • Re: No jak tam Macieju z Krakowa ? Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.157.*]
    Volvo nie ale Barlinek TAK.
    Jak tam krakowski wizjoner ? Aż gdzie on jest, gdzie ?
    Macieju a może już czas ponownie w ten papier wchodzić. Wyjdź z nory i powiedz.
  • Re: No jak tam Macieju z Krakowa ? Autor: ~alex [78.8.138.*]
    chodzik kiedyś myślałem że ty poważny gość jesteś ile ty masz lat ?
  • Re: No jak tam Macieju z Krakowa ? Autor: ~chodzik księżycowy [188.116.36.*]
    Czternaście i pół
    No znowu się ktoś pode mnie podpina.
    Czy poważny, no oczywiście, że tak, ale kiedy się bawię to się bawię a teraz się bawię.
    No bo skoro Maciej z Krakowa jest taki wspaniały, to niech wyjdzie z nory i powie czy już należy odkupić przy dzisiejszym kursie czy raczej jeszcze poczekać. On jednak nie wylezie z tej nory
    dopóki nie pokaże się mocna biała świeca. I tak to już z tym Maciejem jest.
    Natomiast ja jednak zakładam, że ten spadek skończy się o kilka groszy niżej. Tak 0.83 to by mi nawet pasowało.

Chodzik Księżycowy
  • Re: No jak tam Macieju z Krakowa ? Autor: maciej_z_krakowa [178.37.78.*]
    Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.157.*], 2012-10-05 09:40

Chodzik Księżycowy
    Moja propozycja ? Ano powiem to tylko raz.
    Sprzedać TVN, kupić Barlinek

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-witam-was-serdecznie-koledzy-i-kolezanki-tez,11878933.html

Wypierdziałeś rekomendację "kupuj Barlinek". Przy cenie 94gr.
    Poprzednia twoja rekomendacja brzmiała "sprzedaj Barlinek" przy cenie 70gr.
    Potrafisz łachudro wyciągnąć logiczne wnioski z własnego bełkotu?
    Wylazł i nic nie powiedział.
    Znowu się schował.
    No to jak Macieju jest ten średnioterminowy sygnał kupna Barlinka czy go już nie ma ?
    A ten spadek to co to takiego ? Czy tylko korekta ? A gdzie się zatrzyma jeśli to korekta ?
    A co jeśli nie korekta ?
    Wizjonerze jedyny, nie daj się prosić i rzuć światełko wiedzy pomiędzy ciemnotę !

Co najwyżej może rzucić gówno z makiem z pasternakiem.

CK
  • Re: No jak tam Macieju z Krakowa ? Autor: maciej_z_krakowa [83.144.79.*]
    Jesteś zwyczajnie głupi. Nie potrafisz nawet półgłówku zadać logicznego pytania.
    Sygnał kupna informował o rozpoczęciu trendu wzrostowego który nadal trwa. Kiedyś się skończy i wówczas pojawi się sygnał S informujący o rozpoczęciu trendu spadkowego
    Nie możesz zrozumieć pajacu, że sygnał jest zdarzeniem jednorazowym informującym o rozpoczęciu trendu?

Zauważ analfabeto techniczny, że kurs jest nadal wyżej niż był po sygnale K średnioterminowym. Czego nie można matołku powiedzieć o twojej rekomendacji kupna po 94gr która powstała po rekomendacji sprzedaży po 70gr.

i jeszcze jedno łachudro. Zwracając się do mnie używaj zwrotu "panie Macieju".
    Dotarło gnido?
    Panie Macieju,
    No więc nareszcie udało nam się przynajmniej coś ustalić a mianowicie to, że mieliśmy jednoznacznie zmianę trendu średnioterminowego na Barlinku i teraz mamy przed sobą wzrosty w perspektywie kilku najbliższych miesięcy, a te obecne spadki to jak widać jedynie mała korekta.
    Doprawdy ulżyło mi, chociaż Panie Macieju nie odpowiedziałeś na pytanie do jakiego poziomu ta korekta dojdzie, bo widzisz Panie Macieju to co nam tu powiedziałeś to wie obecnie każde dziecko średnio-zaawansowane w analizie technicznej. Czy więc Panie Macieju podzielasz mój pogląd , że odbicie w górę nastąpi od poziomu 0.83 a może masz inny pogląd na tę sprawę?
    A potem jak już się odbijemy to do jakiego momentu będziemy rosnąć ?
    Pojawiłeś się o WIELKI, również na TVN i miałeś tam przedstawić analizę techniczną tej spółki.
    Czy możemy liczyć na twoją pomoc i oświecenie w tej sprawie, bo unikasz tego tematu jak zarazy.
    Moja głęboka wdzięczność do twojej osoby (jeśli nie uwielbienie) nakazuje mi podsumować twoją wypowiedz. Wynika z tego, że powiedział co wiedział czyni NIC nie powiedział.

Chodzik Księżycowy
  • Re: No jak tam Macieju z Krakowa ? Autor: marcol46 [79.162.127.*]
    nie rozumiem dlaczego nie ustosunkowujesz się do tego co napisał Maciej
    ''Wypierdziałeś rekomendację "kupuj Barlinek". Przy cenie 94gr.
    Poprzednia twoja rekomendacja brzmiała "sprzedaj Barlinek" przy cenie 70gr.
    Potrafisz łachudro wyciągnąć logiczne wnioski z własnego bełkotu? "

wszyscy czekamy na odpowiedż a tu cisza bo co tu pisać prawda?
    Zawsze twierdziłem , że moje wypowiedzi przeznaczone są dla osób inteligentnych.
    No to masz mój własny tekst a jego potwierdzenia znajdziesz w moich wypowiedziach dotyczących Barlinka.
    A oto i on

,,Aby spróbować sobie odpowiedzieć na to pytanie ostatnie dni na Barlinku a dokładniej na jego wykresie analizuję w perspektywie 30 minutowej. Widać tu wyraźnie formację XABCD, która powinna zatrzymać spadek na zniesieniu 0.886 poprzedniego wzrostu a więc około poziomu 0,72.,,

Jak sprawdzisz to się przekonasz, że Barlinek doszedł do 0.74 i był to tak jak zakładałem ruch korekcyjny już nowego trendu wzrostowego jedynie 9 groszy od ceny najniższej.
    Przy wzroście jakiego spodziewam się na tej spółce te kilka groszy nie ma najmniejszego znaczenia. Widzisz w odróżnieniu od twojego Macieja u mnie znajdziesz fakty.
    Teraz twój drugi zarzut, że to się nie sprawdza. Otóż sprawdza się doskonale ale ja patrzę na drogę przed sobą a ty na kamień pod nogami. Ruchów krótkookresowych nie da się analizować w odróżnieniu od trendów średnio i długoterminowych a trafienie w dołek czy w szczyt to raczej przypadek niż rzeczywista analiza. Tak jak napisałem inaczej kupuje się niewielkie ilości a inaczej spory pakiet. Skoro jesteś takim fanem Marcina, to nie odmówi twojej prośbie i pokaże nam co potrafi a wierz mi potrafi bardzo dużo. Donosił na mnie do prokuratury i na dodatek jeszcze się tym chełpił na forum. Dajmy jednak temu spokój niech zrobi tą analizę TVN to wtedy zobaczymy. No i jeszcze jedno wiesz za kim on na TVN trafił ?
    A za kim trafił na Barlinek ? a za kim trafił na HB itd. Pląta się za mną tak jak napisałem, jak smród po kalesonach. No więc czekam ? Chętnie sobie poczytam co na temat TVN ma do powiedzenia Maciej z Krakowa. Ale już teraz mogę ci napisać, że ma do powiedzenia NIC.
    Dopiero jak ja umieszczę swoje spojrzenie na tą spółkę to wtedy się zerwie do boju.
    Poza tym, ja sobie tu piszę dla przyjemności i nie musisz mnie czytać a już kierować się moimi wypowiedziami nie powinieneś wcale. Masz przecież swojego mistrza. A wiesz chociaż na jakiej spółce ostatnio nawywijał ? nie wiesz ? to poszukaj. Czy ja tam za nim latam, czy go tam krytykuje za głupoty, które umieszcza ? Ani mi to w głowie.
    Na temat TVN wypowiedziałem się jednoznacznie. Zainteresuje mnie ten wykres jeśli powstanie na nim nowy niższy dołek.
    Szacunek

CK

Marcol,
    Dotarło do Ciebie ? Teraz może odróżnisz sygnał zajęcia pozycji od sygnału potwierdzenia.
    Zabierasz głos w mojej sprawie a nawet nie przeczytałeś uważnie mojego wpisu. A może masz kłopoty ze zrozumieniem prostego tekstu ?

CK
    Hej Macieju jak tam Analiza TVN ?
    CK łachudro prognozujesz długie trendy na wykresach 30 minutowych?
    Dlatego masz takie wyniki jak na HBP. Kiedy zapowiadane 5,70PLN?
    Wiesz Macieju, ja bym nawet z tobą podyskutował, tylko nie ma o czym, bo niczego się nie uczysz i jesteś niereformowalny. Mógłbym ci oczywiście wyjaśnić jakie znaczenie dla Barlinka miała ta formacja XABCD w układzie 30 minutowym. Ale powiem krótko
    goń się !

CK
    A tak mówiąc oględnie, to może skoro mnie uważasz za takiego kiepa, zapłaciłbyś za mnie podatek za 2012 rok ? Bo jak sobie pomyśle ile mam oddać to mnie bierze zwyczajnie chandra.
  • Re: No jak tam Macieju z Krakowa ? Autor: ~darky5 [83.21.168.*]
    chandrę to ma królowa angielska.
    ciebie zwyczajnie łeb npaierdala od tych twoich głupot
  • Re: No jak tam Macieju z Krakowa ? Autor: maciej_z_krakowa [77.255.118.*]
    łachudro księżycowa jakie znaczenia miała Twoja rekomendacja sprzedaży Barlinka po 70gr?
  • Re: No jak tam Macieju z Krakowa ? Autor: marcol46 [5.184.68.*]
    podaj mi linka do swojej wypowiedzi bo nie chce mi się szukać zobaczymy ,sprawdzimy co było przed nią i po niej
  • Re: No jak tam Macieju z Krakowa ? Autor: cert [89.231.13.*]
    Jaki ja głupi byłem,że nie wziąłem HB po 2gr :(
    Chciwość się we mnie obudziła bo chciałem ją wziąć po 1gr ale to był poziom dla wybranych,tych co ustawili się na tym poziomie dużo wcześniej.
    Macieju,ja już od 3 lat nie robię analiz na tym badziewnym forum.Wiesz dlaczego?Bo leszcz zawsze będzie leszczem a nie będę podpowiadał takim mendom jak CK.Odkąd go poznałem to opowiadał już bajki o motylach,elliotcie,fibonaccim,powerboxie,motylach,formacjach XABCD i in.Przepraszam jeśli jakąś teorię pomyliłem.Każda z tych teorii była dla niego św.Graalem.
    No i zastanawiające jest,że zawsze na jego wątkach pojawia się jakaś kobieta,z którą ostro dyskutuje i często jej ubliża.Zaczęło się od "Oli na wakacjach" na forum Trakcji.
    Facet ma zajebiście dużo czasu,jest samotny (bo kto by chciał mieć za partnera trolla forumowego) i jedzie całe życie na ręcznym ( bo która mu da?).
    A jego volvo 340 już korniki wpierda...ją.
  • Re: No jak tam Macieju z Krakowa ? Autor: ~łech [89.239.115.*]
    nie robisz analiz na tym badziewnym forum ale robisz "posty'' hmm..
    Bo łączy mnie dozgonna przyjaźń z Maciejem i odchodzikiem księżycowym.Tylko na ich wątkach się wypowiadam i to bardzo sporadycznie.Tylko i wyłącznie po to żeby im wypomnieć ich cwaniactwo.
  • Re: No jak tam Macieju z Krakowa ? Autor: ~becher [159.205.112.*]
    A ja do tego dołożę jeszcze rekomendacje ŁUNOCHODA na Netii kiedy to
    przy jej cenie 3 zł rekomendował ucieczkę i dawał głowę za jej trend spadkowy! A Netia w tym czasie poszybowała z 3 zetów na 6!

Nie dyskutujcie z nim!
    Nie ma na świecie takiego psychopaty, który uwierzyłby w swoją chorobę!
    ŁUNOCHOD to klasyczny przykład tej tezy.
    Ktoś kto wiecznie się myli nie robi tego przypadkiem.
  • Re: No jak tam Macieju z Krakowa ? Autor: ~becher [159.205.112.*]
    Zgoda. W tym świadomym oszukaństwie ma z pewnością swój cel........
    Najpierw odpowiem Bechterowi.
    Człowieku to co napisałeś o mnie i o Netii to zwykłe kłamstwo. Mógłbym to podsumować inaczej ale na takie ścierwo co kłamie w żywe oczy szkoda mi czasu. Netię rekomendowałem kupić po 2.30 a sprzedać po 5.70. To tyle w tym temacie.

Teraz Marcol 46.
    Wypowiadasz się na mój temat a prosisz abym ci linka do tej mojej wypowiedzi dał. Dam ci linę abyś się powiesił i na dodatek zejszczał w gacie jak już będziesz dyndał. Może to raz na zawsze oduczy się pisania głupot na mój temat. Taki jesteś mądry a czytać nie umiesz i postu nie znajdujesz, chociaż masz go przed oczyma. Taką wypowiedzią tylko robisz z siebie głupa. Rozumie Macieja to ścierwo krakowskie owładnięte jest nienawiścią do mnie ale ty ?

Cercie mój drogi przyjacielu,
    Praktycznie działam na kontraktach terminowych. Teraz jestem na krótkich pozycjach a Barlinek obchodzi mnie ale jedynie odrobinkę. Co się zaś tyczy formacji XABCD, Elliotta i tym podobnych jak to nazywasz bzdur, to zaręczam ci, że u mnie to działa i to wspaniale. A co u ciebie nie działa ? No popatrz jaka szkoda. Powiem ci jedno. Do wszystkiego trzeba znaleźć odpowiedni klucz, ja go znalazłem a ty jak widzę ciągle szukasz. Kup sobie taki przyrząd do wykrywania metalu z słuchawkami na uszach. Jak usłyszysz ciągły pisk to znaczy , że znalazłeś.
    Pozdrawiam

Chodzik Księżycowy
  • Re: No jak tam Macieju z Krakowa ? Autor: ~olo [195.140.236.*]
    chodzik maciejowi możesz teczkę nosić na AT w ogóle się nie znasz dlatego zaliczasz same wtopy
    Tak masz rację. Siedzicie tu i gnuśniejecie. Żadnej adrenaliny nic.
    Wczoraj na kontraktach otworzyłem pozycję krótką 10 kontraktów po 2417.
    Zamknąłem po 2396. Zysk ponad 1900 złotych. Ale tak masz rację, Maciejowi nie dorastam do pięt. Świetne, doskonałe a jakie zabawne.

Mój drogi przyjacielu Cercio.
    Właśnie stosując te wszystkie elementy w które ty nie wierzysz i grając naprawdę bardzo bardzo zachowawczo, swobodnie w miesiącu utłuczesz cztery pięć tysięcy, popijając przy tym znakomitą kawę i bawiąc się z leszczami w kotka i myszkę. Rzuć te akcje w diabły i zacznij się bawić kontraktami. Zarobek i na spadku i na wzrostach.

Chodzik Księżycowy
  • Re: No jak tam Macieju z Krakowa ? Autor: cert [31.61.17.*]
    Zapewniam cię drogi odchodziku księżycowy,że jeśli chodzi o moje finanse to ostatnie dwa lata są dla mnie bardzo udane.Ostatni raz tak dobrą passę miałem w 2004r.Jak widzisz to badziewne forum nie jest mi potrzebne do tego żeby zarabiać.A druga sprawa to skoro tobie przyjemność sprawia siedzenie non-stop przed monitorem na miękkiej poduszce (ze względu na zaawansowane hemoroidy-efekt uboczny takiego trybu życia) i pisanie idiotycznych wątków to bardzo ci współczuję.Musisz być bardzo samotny.
    To na jakiej spółce niedługo się ujawnisz z zaangażowaniem powyżej 5% skoro co miesiąc zarabiasz 4-5tys zł?
    Mój drogi i po co ten sarkazm ?
    Myślę, że TVN dostanie poważne baty, ale i na Barlinku będzie można też coś uciułać.
    Cieszę się twoimi sukcesami i to szczerze a moje pisanie ?
    Pamiętasz zapewne jaki to przypadek mnie tu sprowadził, bo znasz mnie od lat. Pamiętasz też moje wpisy z tamtego okresu jakie były niezdarne i pozbawione polotu. A wszystko to przez kogo ? ano przez moją żonę. Musiałem się nauczyć polskiego tak w piśmie jak i w mowie i popatrz ile mi to zajęło ? Jakieś trzy lata. Bo przecież wiesz , że ja nie jestem stąd.

Pozdrawiam
    CK
  • Re: No jak tam Macieju z Krakowa ? Autor: ~chodzik księżycowy [91.210.105.*]
    Dodam tylko, że pochodzę z małej miejscowości na Ukrainie, gdzie takim jak ja było ciężko.
    Przyjechałem do Polski, mam świetną pracę i nikt tu mi nie dokucza, że moja żona ma na imię Waldemar.
  • Re: No jak tam Macieju z Krakowa ? Autor: maciej_z_krakowa [77.254.157.*]
    Dnia 2012-10-09 o godz. 17:23 ~chodzik księżycowy napisał(a):
    > No jak tam Macieju z Krakowa twój średnioterminowy sygnał
    > kupna na Barlinku ?
    Poszedł się dup... ?

Dzisiaj close 1,01. Masz jeszcze jakieś durne pytania łachudro?
  • Re: No jak tam Macieju z Krakowa ? Autor: ~Pytał [37.209.141.*]
    Witam Macieju co sądzisz o swissmedzie obroty zamarły i znowu marazm
[x]
BARLINEK -3,17% 1,22 2014-01-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.