Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: No jak tam Macieju z Krakowa ?

Najpierw odpowiem Bechterowi.
Człowieku to co napisałeś o mnie i o Netii to zwykłe kłamstwo. Mógłbym to podsumować inaczej ale na takie ścierwo co kłamie w żywe oczy szkoda mi czasu. Netię rekomendowałem kupić po 2.30 a sprzedać po 5.70. To tyle w tym temacie.

Teraz Marcol 46.
Wypowiadasz się na mój temat a prosisz abym ci linka do tej mojej wypowiedzi dał. Dam ci linę abyś się powiesił i na dodatek zejszczał w gacie jak już będziesz dyndał. Może to raz na zawsze oduczy się pisania głupot na mój temat. Taki jesteś mądry a czytać nie umiesz i postu nie znajdujesz, chociaż masz go przed oczyma. Taką wypowiedzią tylko robisz z siebie głupa. Rozumie Macieja to ścierwo krakowskie owładnięte jest nienawiścią do mnie ale ty ?

Cercie mój drogi przyjacielu,
Praktycznie działam na kontraktach terminowych. Teraz jestem na krótkich pozycjach a Barlinek obchodzi mnie ale jedynie odrobinkę. Co się zaś tyczy formacji XABCD, Elliotta i tym podobnych jak to nazywasz bzdur, to zaręczam ci, że u mnie to działa i to wspaniale. A co u ciebie nie działa ? No popatrz jaka szkoda. Powiem ci jedno. Do wszystkiego trzeba znaleźć odpowiedni klucz, ja go znalazłem a ty jak widzę ciągle szukasz. Kup sobie taki przyrząd do wykrywania metalu z słuchawkami na uszach. Jak usłyszysz ciągły pisk to znaczy , że znalazłeś.
Pozdrawiam

Chodzik Księżycowy

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BARLINEK -3,17% 1,22 2014-01-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.