Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: No jak tam Macieju z Krakowa ?

Zawsze twierdziłem , że moje wypowiedzi przeznaczone są dla osób inteligentnych.
No to masz mój własny tekst a jego potwierdzenia znajdziesz w moich wypowiedziach dotyczących Barlinka.
A oto i on

,,Aby spróbować sobie odpowiedzieć na to pytanie ostatnie dni na Barlinku a dokładniej na jego wykresie analizuję w perspektywie 30 minutowej. Widać tu wyraźnie formację XABCD, która powinna zatrzymać spadek na zniesieniu 0.886 poprzedniego wzrostu a więc około poziomu 0,72.,,

Jak sprawdzisz to się przekonasz, że Barlinek doszedł do 0.74 i był to tak jak zakładałem ruch korekcyjny już nowego trendu wzrostowego jedynie 9 groszy od ceny najniższej.
Przy wzroście jakiego spodziewam się na tej spółce te kilka groszy nie ma najmniejszego znaczenia. Widzisz w odróżnieniu od twojego Macieja u mnie znajdziesz fakty.
Teraz twój drugi zarzut, że to się nie sprawdza. Otóż sprawdza się doskonale ale ja patrzę na drogę przed sobą a ty na kamień pod nogami. Ruchów krótkookresowych nie da się analizować w odróżnieniu od trendów średnio i długoterminowych a trafienie w dołek czy w szczyt to raczej przypadek niż rzeczywista analiza. Tak jak napisałem inaczej kupuje się niewielkie ilości a inaczej spory pakiet. Skoro jesteś takim fanem Marcina, to nie odmówi twojej prośbie i pokaże nam co potrafi a wierz mi potrafi bardzo dużo. Donosił na mnie do prokuratury i na dodatek jeszcze się tym chełpił na forum. Dajmy jednak temu spokój niech zrobi tą analizę TVN to wtedy zobaczymy. No i jeszcze jedno wiesz za kim on na TVN trafił ?
A za kim trafił na Barlinek ? a za kim trafił na HB itd. Pląta się za mną tak jak napisałem, jak smród po kalesonach. No więc czekam ? Chętnie sobie poczytam co na temat TVN ma do powiedzenia Maciej z Krakowa. Ale już teraz mogę ci napisać, że ma do powiedzenia NIC.
Dopiero jak ja umieszczę swoje spojrzenie na tą spółkę to wtedy się zerwie do boju.
Poza tym, ja sobie tu piszę dla przyjemności i nie musisz mnie czytać a już kierować się moimi wypowiedziami nie powinieneś wcale. Masz przecież swojego mistrza. A wiesz chociaż na jakiej spółce ostatnio nawywijał ? nie wiesz ? to poszukaj. Czy ja tam za nim latam, czy go tam krytykuje za głupoty, które umieszcza ? Ani mi to w głowie.
Na temat TVN wypowiedziałem się jednoznacznie. Zainteresuje mnie ten wykres jeśli powstanie na nim nowy niższy dołek.
Szacunek

CK

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BARLINEK -3,17% 1,22 2014-01-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.