zalety nttsystem to niskie c/wk 0.33 i c/wk grachama 0.75 , jak narazie sa slabe wyniki ale spolka wyszla na prosta i moze beda lepsze i do zlotowki podrosnie
brawo Olo, złoty się nam należy, jak psu buda...małe obroty coś, a co do wykazywanego zysku, to jest on żartem - zarobić 776 tyś. przy przychodach 640 milionów... to w ogóle nie chodzi o AF...
wpadł do mnie do BOŚ we wrocławiu znajomy żyd co obraca może z 30 mln ale nie na giełdzie tylko pola i łąki pokazuje mu wykresy ,artykuły a on sie pyta czy tylko ja to widze odpowiadam że cały kraj..żyd mówi jak cały kraj to to olej i nigdy nie oglądaj bo to dla frajerów Tam gdzie jest pieniądz tam nie ma przypadków .Słowa te zapamiętałem na całe życie Było to w 1998 r .Od tej pory mam d d.....ie wykresy AP prasę i reszte rzeczy które spekuła probuje mi podsunąć. żyd miał chyba rację bo za giełdę objechałem już cały świat od chile po japonie jak kto nie wierzy to pośle mu fotki eskulapku możesz chyba potwierdzić
Jasne, ale banały można pisać bez podtekstów...później jakiś trotyl czy inne głupoty pałętają się po głowach; są ludzie, głównie starszej daty, którzy wolą namacalne formy inwestowania, złoto, pola i łąki (sam mam tego trochę), do tego wiele racji w pustocie powszechnej informacji, bo przewagę rynkową najłatwiej buduje się w oparciu o tajne dane...ale co tego typu uwagi mają do naszego forum, które dotyczy giełdy i wirtualnych cyferek?
-można nie pisać nic ale wtedy forum i idea wielkiego powrotu entka na szczyty umrze :)))
-co do łąk i pól - czy można jeszcze kupić ziemie w dobrej klasie za rozsądne pieniądze. Szukam.
Moja AT na obecną chwilę. Podciągnijcie entka na złotówkę to może oddam z 10 000 akcji. Uwalcie kurs jeszcze raz na pysk to chętnie wezmę ze 100 000 akcji. Czym się zajmuje entek - mało mnie to obchodzi.
Firma z rozpoznawalną marką. Wystarczy kolesiom z takiej firmy odsprzedać akcje ze skupu, następnie kolesie napiszą na ESPI o fuzji z entkiem i wysłaniu listów intencyjnych. Reszty nie muszę tworzyć, wiemy co się stanie z kursem.
No, popuściłem wodze fantazji :)))