• INFO!!!! Inwestor!!! Autor: andydol [178.36.229.*]
    Zarząd Spółki Polskie Jadło S.A. informuje, że przeprowadził wstępne rozmowy z przedstawicielem inwestora zagranicznego w sprawie nawiązania współpracy finansowej, a co za tym idzie ewentualnego pozyskania środków umożliwiających dalsze funkcjonowanie i rozwój Spółki. Ponadto Zarząd Spółki informuje, że w dniu dzisiejszym otrzymał pismo w tej sprawie potwierdzające zainteresowanie wejściem kapitałowym i wsparciem w ten sposób działań Zarządu i Spółki Polskie Jadło S.A.

http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/companiesStatements/ESPI/info/428475,polskie_jadlo_sa_prowadzenie_rozmow_z_inwestorem
  • Re: INFO!!!! Inwestor!!! Autor: ~zzz [93.105.164.*]
    Ale przekręt asy ...
    Dobrze że nie sprzedałem
    ...
  • Re: INFO!!!! Inwestor!!! Autor: ~30gr [77.223.216.*]
    Ale, w sumie to jest niestrawne info, co robić?..Podbicie będzie ,.. wywalić, czekać na konkrety, od kłamcy k, daje się zauważyć pewne zbliżenie k do m
  • Re: INFO!!!! Inwestor!!! Autor: ~nauczuny [79.185.27.*]
    ja nie mogę, ale kawał skur - wiela, ale ludzi wyje - bał.
  • Re: INFO!!!! Inwestor!!! Autor: ~jestem gooddem! [194.181.128.*]
    aż się kura zsiura!! jak bedzie inwestur
    To trzeba przyznać - słabych inwestorów powiózł że hej ....
  • Re: INFO!!!! Inwestor!!! Autor: ~Jescze raz [77.223.216.*]
    POLJADLO (PLJ): Polskie Jadło rozmawia z inwestorem zainteresowanym wsparciem spółki
    03.10.2012 19:45

Jan Kościuszko, szef Polskiego Jadła. Fot. Krzysztof Mrówka
    Jan Kościuszko, szef Polskiego Jadła. Fot. Krzysztof Mrówka / INTERIA.PL
    Polskie Jadło otrzymało pismo od przedstawiciela inwestora zagranicznego potwierdzające zainteresowanie wejściem kapitałowym i wsparciem w ten sposób działań spółki. Rozmowy mają wstępny charakter i zarząd nie jest w stanie określić prawdopodobieństwa sfinalizowania negocjowanej oferty.

"Zarząd Spółki Polskie Jadło informuje, że przeprowadził wstępne rozmowy z przedstawicielem inwestora zagranicznego w sprawie nawiązania współpracy finansowej, a co za tym idzie ewentualnego pozyskania środków umożliwiających dalsze funkcjonowanie i rozwój spółki" - podała spółka.

"Ponadto zarząd spółki informuje, że w dniu dzisiejszym otrzymał pismo w tej sprawie potwierdzające zainteresowanie wejściem kapitałowym i wsparciem w ten sposób działań zarządu i spółki Polskie Jadło" - dodano.

Spółka podała, że w czwartek zaplanowana jest następna tura rozmów.

"O wynikach tych negocjacji zarząd informować będzie na bieżąco. Na dzień dzisiejszy ze względu na wstępny charakter prowadzonych rozmów zarząd spółki Polskie Jadło nie jest w stanie określić stopnia prawdopodobieństwa sfinalizowania negocjowanej oferty" - napisano.

Zarząd Polskie Jadło 28 września złożył do Sądu Rejonowego w Krakowie wniosek o ogłoszenie upadłości z możliwością zawarcia układu.

Biznes INTERIA.PL na Facebooku. Dołącz do nas i czytaj informacje gospodarcze
  • Re: INFO!!!! Inwestor!!! Autor: ~ck [77.253.106.*]
    Wywalilem po 34 i nie odkupilem Kupie jutro po 35?
    I zobaczcie jak ludzi można rolować na naszym bananie ...
    Panika i wysyp pkc a ten H.j wyjeżdża teraz z takim infem...

Knf co Ona robi i do czego służy ... żałosne.
    Informować każdy może,.. ale jutro będzie jazda, luka bessy z pewnością będzie domknięta, pan m też pomoże
  • Re: INFO!!!! Inwestor!!! Autor: ~Jaja [89.229.197.*]
    Ale chyba w cuda nie wierzycie?

Inwestor pewnie pochodzi z Kataru, jak ten co kupował stocznie. W najlepszym przypadku chodzi o jakiś cypryjski Cośtam Holding.
  • Re: INFO!!!! Inwestor!!! Autor: ~zz [89.69.50.*]
    czyli teraz bajka o inwestorze ciekawe na ile to podbije z ranca bo pózniej nikt juz bedzie na zero nikt mu nie ufa , miały byc zyski sa straty ,teraz inwestor ale nie wiadomo czy jest w realu ,pózniej emisja po 1gr dla siebie i rodziny itd skoro moska mówi ze nie zgodzi sie na emisje czyli jest planowana
    O to się nie martw,.. kto, kiedy i jak podbije
  • Re: INFO!!!! Inwestor!!! Autor: ~Andrzej [31.175.126.*]
    http://pulsinwestora.pb.pl/2674775,80436,polskie-jadlo-rozmawia-z-zagranicznym-inwestorem
  • Re: INFO!!!! Inwestor!!! Autor: ~zz [89.69.50.*]
    nie martwie sie bo wiem kto podbije tylko ci co to kupia na podbiciu niech sie marwia kto od nich odkupi
  • Re: INFO!!!! Inwestor!!! Autor: ~kla [87.207.163.*]
    pewnie chca WYJSC I PODBIJAJA BO ZA DROGO KUPILI.
  • Re: INFO!!!! Inwestor!!! Autor: ~smyk [77.114.202.*]
    Przecież o tym inwestorze wiadomo było od bardzo dawna.Kościuszko mówił o nim zanim Moska zaangażował się w spółkę , mówił tez że inwestor się wycofał bo wystraszył się wrogiego przejęcia i mówił o nim kiedy złożył wniosek o upadłość ,że inwestor powrócił do rozmów.Jedyna różnica to taka ,ze jest to info na ESPI. Kto sie interesuje spółka to z pewnością wie o tym.
  • Re: INFO!!!! Inwestor!!! Autor: ~rybka [178.73.49.*]
    inwestor - dobre :-D
    pewnie dla kolesi, przez jakiś raj podatkowy, żeby mieć większy udział i nie dać się przejąć
  • Re: INFO!!!! Inwestor!!! Autor: ~incognito [62.148.89.*]
    http://www.newconnect.info/komunikat_ebi/zwiekszenie_zaangazowania_venturion_investment_fund_s_a_razem_z_pch_capital_s_a_w_akcje_polskie_jadlo_s_a-3372330?f=sp
  • Re: INFO!!!! Inwestor!!! Autor: ~xyz [77.255.106.*]
    zwiększyli zaangażowanie, to zwiększą jeszcze bardziej, ja czekam
  • Re: INFO!!!! Inwestor!!! Autor: ~mir34 [109.243.207.*]
    czy dziś pierwszy raz ukazało się info że zwiększyli? czy informowali już o tym wcześniej?
  • Re: INFO!!!! Inwestor!!! Autor: ~Akcjonariusz [77.254.49.*]
    Moska ma zamiar zarobic, to ja też zarobię.
    Moska b. pozytywnie wypowiadał sie wczoraj o poczynaniach p.Kościuszko
  • Re: INFO!!!! Inwestor!!! Autor: ~Akcjonariusz [77.254.49.*]
    Mam wrażenie, że komuś zależy by nas wyleszczyć.
    Dokladanie na S byśmy wymiękli, a ONI odkupią taniej.
[x]
POLJADLO 0,00% 0,01 2013-08-14 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.