brodowski dawno powinien już siedzieć i do tego powinno zostać wszczęte postępowanie przeciw rodzince bo ludzie na forum pisali że też przejmowali majątek za grosze advadisa chyba czas na działania zebrać akcjonariuszy i walczyć z pinokiem
ja się dziwię że pinokio nie boi się wychodzić z domu
A CO MA SIE BAC? MOZECIE GO TERAZ CMOKNĄĆ, JAKBY CO TO POWIE ZE TO NIE ON...ON WSZYSTKO ROBIŁ PERFEKCYJNIE! I TYLE...PRZECIEZ NASZE SADY I PROKURATURA TO JEDNA WIELKA FARSA!!!!!!!!! ZYJEMY W POLSCE...
Polska to dziki kraj , jak trafisz na tego co nie powinieneś to wszystko się może zdarzyć
Brodowski to oszust , przemyka jak szczur , bywa w stolicy , więc można go poprosić na stronę co pewnie ktoś wcześniej czy poźniej zrobi a jeśli zrobi wałek do końca to nie wierzę , że mu się uda uniknąć kary
otóż to kowal ja czytałem gdzieś na forum że jakaś mafia w tego śmiecia zainwestowała i też straciła na spadku kursu a oni raczej nie będą się cackać z pinokiem czekamy na zakończenie tego szfindla
Wy? tzn. kto? ja też?
lepszej zabawy z samego rana nie miałem! jak poczytasz moje wcześniejsze posty również te dotyczące prezesa to przekonasz się, że jeżeli już to jestem nie pieskiem a wściekłym psem, który najchętniej pogryzłby właściciela (tj prezesa) za to co wyprawia na tej spółce:-)
To Ty raz piszesz, że kupujesz po 6, 5 gr, a o akcje advadisu ma być jeszcze bój a innym razem, że kupisz jak będzie po 1 gr. Nie widzisz tu sprzeczności? To nazwałem w przenośni "szczekaniem".
ja sprzecznosci tu nie widze? zaczalem skupowac po 5,6gr skubnąlem co nieco po 4gr i napisalem ze chetnie kupilbym po 1gr. ja wiem ze ten 1gr cie przeraził i zaczyna ci sie w dupce palic ale to nie moja wina ze kupowales tak wysoko. zreszta nie wiem po ile kupowales i mnie to nie interesuje, mysle tylko i wylacznie o sobie.
Komisarzu, masz rację Twoje wpisy mnie przerażają! Nie przywykłem bowiem dyskutować na poziomie "palącej dupki" i "1 gr". Tak naprawdę najwłaściwiej byłoby chyba zastosować się do rady kolegi Kowala i pozwolić Ci dyskutować z samym sobą na odpowiednim dla Ciebie poziomie ale ja mam w zwyczaju zawsze odpowiadać oponentom, co i tym razem grzecznie czynię. Jeżeli przewidujesz możliwą cenę akcji na 1 gr to po co brałeś po 5,6 gr? Taki poziom Twojej argumentacji niezależnie od braku formy właśnie mnie przeraża. I jeszcze jedno grając na takich spółkach jak advadis liczę się także ze stratą i nic mi się pali. A więc ten grosz też mnie nie przeraża. Choć uważam, że nigdy go tu nie będzie a jeżeli nawet by się kiedyś pojawił to wcześniej będzie co najmniej 10.