- Nie zamierzam sprzedawać akcji Polskiego Jadła. Informacja o wniosku o upadłość układową może być informacją pozytywną, jeśli jej konsekwencją będzie redukcja długu spółki. Pytanie, jakie propozycje układowe przedstawi zarząd – mówi „Parkietowi" Krzysztof Moska.
dwa razy zarobiłem na tej spółce
kupiłem po 0,39 i jako jeden z kilku sprzedałem po 0,40
a drugi raz kupiłem po 0,37 i sprzedałem po 0,38
==================
będę chciał kupić w granicach 10 - a może nawet 5 groszy !!!
Faktem jest jednak, że K. pięknie rozgrywa Moske;
1. nfo , podane specjalnie na koniec sesji w weekend - wniosek: panika, c.d.n spadków nastąpi.. w monday
2. osobiście spodziewałem się tego infa, ale nie sądziłem, że będzie to tak szybko, ze wcześniej.. będą bajery K., .. dozowanie Info o złych negocjacjach z bankiem..itd
3. K. nigdy nie zależało na kursie akcji /liczył tylko na przebitke/, ALE O FIRMĘ BĘDZIE WALCZYŁ DO SAMEGO KOŃCA - BO TO JEST CENTUŚ krakowski i to jest jego pole
4. M.- jest moim zdaniem pasywny , nie bardzo wie co robić, co innego mówi a co innego robi..... tzn nic nie robi, przygląda się, ..włożył spora kasa
5. pewnie dojdą kiedyś do porozumienia ,.że jeden i drugi zarobi z wyjątkiem drobnych...
Dnia 2012-09-28 o godz. 20:43 ~smyk napisał(a):
> http://www.parkiet.com/artykul/9,1283950-Polskie-Jadlo-zloz
> ylo-wniosek-o-upadlosc.html
- Nie zamierzam sprzedawać
> akcji Polskiego Jadła. Informacja o wniosku o upadłość
> układową może być informacją pozytywną, jeśli jej
> konsekwencją będzie redukcja długu spółki. Pytanie, jakie
> propozycje układowe przedstawi zarząd – mówi
> „Parkietowi" Krzysztof Moska.
PIERWSZY, WYWALISZ,!! śpij spokojnie , bo pieniądze to nie wszystko,.. ja też, zjechałem
Zrobi się ,.. ale nie tak szybko, zrobią to razem p. K i M.. obaj się zaplątali.... czekają na dostawę standard farsz...ale im zabrakło,,, dogadają się, będzie emisja i to po promocyjnych cenach, ok. 5gr , chyba, że k. zrobi to po 2 gr, no bo wiadomo co. ale.. KURS DZISIEJSZY BERDZIE STABILNY , NIE ?..ja tak nieśmiało sadze,.. a stabilizował go będzie.. LESZCZ,,, CZEŚĆ
czy ty wiesz co to znaczy hasło: upadłość, i dopiero zostanie nagłośnione w mediach, widziałeś o której godzinie dzisiaj zostało podane i jaka była reakcja , ile na sprzedaży było
Moze tak jest?
M.-zalatwil zeby cofneli im kredyt.
Przycisnie grubego do muru.
Trzeba bedzie szybkic zmian w firmie ktore chcial M.
Rozegra sie szybka walka obu panow.