No i co z tego, że Rankor miał rację, jak to w żaden sposób nie przełożyło się na jego majętność portfela. On tu nawet złamanego grosza nie potrafił zarobić.Ten egoista z pewnością nie zasłużył sobie na szacunek i uznanie.
Dnia 2012-09-28 o godz. 00:50 kracy napisał(a):
> No i co z tego, że Rankor miał rację, jak to w żaden
> sposób nie przełożyło się na jego majętność portfela. On tu
> nawet złamanego grosza nie potrafił zarobić.Ten egoista z
> pewnością nie zasłużył sobie na szacunek i uznanie.
Ano to kracy, ze ty tylko slinisz sznurówki, na bomi straciłeś, wypłakiwałeś sie mi w rękaw, kradłeś moje posty i udawałeś, ze są twoje... ;-D
A ja konsekwetnie ostrzegałem i rozsądnie (czego ty nie potrafisz) oceniałem spółke...
Mam wiedzę, przy której wypadasz jak pchła obok słonia... ;-D
Poczytaj co, piszesz - nigdy nic madrego o bomi, zawsze głupio o mnie...
Albo infantylnie usiłowałeś popisywać pseudoanalizami i prognozami - zawsze po fakcie i asekuracyjnie.
Brakujej ci nie tylko wiedzy, ale i cohones... ;-D
No i ty zawsze pisałeś nieegoistycznie, oczywiście, bo ty altruista jesteś... ;-D
Nie wiesz, ile zarobiłem, ale mysleć leczyć swe rankorowe kompleksy i mozesz myśleć (choc to słowo akurat jest na wyrost względem ciebie), co chcesz, bo myslenie nigdy nie było twoją mocna stroną i tu byłeś tylko wyśmiewany za swe posty jak wyzej...;-D
Jakoś nie zauwazyłem, by ktokolwiek z toba tu polemizował lub obdarzał szacunkiem i uznaniem.
To cię boli, ze sa ludzie, którzy aroganckiego rankora cenią wyżej niż ciebie...
Ale plagiator jesteś i nawet mi nie pochlebia, ze podkradałeś moje mysli...;-D
No i ważne, ze twój portfel jest majetny, zwłaszcza na bomi...
Założę się, żeś dokupił i teraz jesteś przerażony... ;-D
A będziesz jeszcze bardziej... ;-D
I napisać ci gdzie mam twój szacunek i uznanie? Czy sam sie domyslasz?
Bo akurat twój szacunek i uznanie byłyby dla mnie obraźliwe... ;-D
Na razie upieram się przy 0,16... ;-D
Do walnego nie powinno nizej spaść, jesli nie zdarzy się coś nadzwyczajnego.
A ty, ms, jak typujesz dno przed walnym?..
Dnia 2012-09-28 o godz. 00:50 kracy napisał(a):
> No i co z tego, że Rankor miał rację, jak to w żaden
> sposób nie przełożyło się na jego majętność portfela. On tu
> nawet złamanego grosza nie potrafił zarobić.Ten egoista z
> pewnością nie zasłużył sobie na szacunek i uznanie.
Skoro poskarzyłes się, to napiszę ci jeszcze raz - ty na bomi nigdy nie zarobiłeś i zawsze pisałeś swe mądrości po sesji.
kopiowałeś moje posty i udawałeś madrzejszego niż jesteś.
Zazdrościsz mi sporadycznie okazywanego szacunku i uznania za trafność spostrzeżeń...
A ty co?...
Nawet nie znasz róznicy między słowem egoista a egocentryk... ;-D
aj wam mowie, ze bomi trafi na notowania jednolite.
Teraz mozecie pluć,i cieszcie się ze rankor jest tu z wami, ten kto go czytał, juz od dluzszego czasu nie tykał gówna.
Pozdro dla rankora
Dzięki ;-D
Ale nie pochwalam używania brzydkich słów.
Co do notowań jednolitych - nie wiem, czy tak sie stanie...
Ja wciąż widzę możliwość scenariusza bardziej czarnego...
Sprzedałem po 0.26. Mogę odkupić po 0.19 ale....
Dzięki Rankor2.
Wszedłem w PLJ.
Masakraaaaaaa!!!!!!!
A miało być polskie eldorado
Żałuję że nie zostałem w BOMI.
Pozdrawiam bomistów.
Średnio 2% marży netto. Zadaję po raz kolejny pytanie jak Bomi chce sensownie zarabiać na franczyzie?
Jeśli supermarkety i delikatesy będą miały obrót 400mln, to zysku netto będzie 8 mln. Plany zarządu mówiły o przychodach z franczyzy 7- 11 mln przy koszcie 2-3mln. Czy zarząd przewiduje łupienie sklepów z całego zysku i nocne napady na sklepy i konwojentów z gotówką?
Może ja liczyć nie potrafię?!
4 mln zysku na franczyzie przez 8 lat = 32mln + 35mln majątku trwałego = 67mln - 110mln zredukowane zadłużenie = 43mln dziury.
W bilansie 5Xmln zapasów i należności, ale czyha ministratka za Q1 na X0mln.
Czy Wam też się to wszystko NIE sumuje do 110mln, czy tylko mnie?
rankor ŻLE SIĘ NIKOMU NIE ŻYCZY ALE MAM NADZIEJĘ ŻE ZOSTAŁEŚ ZŁAPANY NA POLSKIM JADLE ! WIĘCEJ JESTEM TEGO PEWNY !! TERAZ ZOBACZYSZ JAK SMAKUJE SMAK ZWYCIĘSTWA !!!!!!!!!! I NIGDY NIE ŻYCZ NIKOMU CO TOBIE NIE MIŁE !! TERAZ TO MY MAMY RADOCHE !!!
DOBRE !!!! STAWIAM ŻE I ZENKA WSADZIŁ NA PLJ !! ROZMYLI SIĘ CHŁOPCY JAK KAMFORA HAHAHHAHAHHAHAHHAHHAH rankor WIDZIAŁ 16 GR I ZOBACZY ALE NA PIEROGU !!!