wiem że naganiasz żeby oddali, za darmo nie kupisz! żadnej merytorycznej rozmowy tylko debilna gadka, nikt nie odpowiedział z kąd ten zysk, jesteście wszyscy do bani, ale to nie wy kupujecie gołodupcy, naszczęście:)
druga sprawa liczysz że przełamie wsparcie i kupisz po 6gr: kolejne wsparcie 70% zniesienia fibo, nie doczekanie, bierz albo wypad:) nie trzeba znać się na analizie technicznej fundamentalnej żeby zarabiać, wystarczy tylko robić na odwrót jak piszą na tym zakłamanym forum, naganiają teraz na spadki tzn. na 100% będzie wzrost.
Na bge tez naganial pew ie bo niekupil jak bylo po 5gr i poszlo na 10 to tez mowil ze dno spadnie bo niekupil pozniej bylo 20gr ci co niekupili zaczeli pisac ze bankrut ze spadnie znow do 3 gr a tu info podpisane kontrakty i wio na 90gr a tych co naganiali na spadki zatkalo tu bedzie to samo maja do zrobienia 3 osiedla kaSa juz wzieta po sko czonej robocie pojdzie ladnie jak bedzie info zaraz zacznie sie ruch jak pojdzie na 20gr to ten duren dalej bedzie pisal bo zal mu bedzie ze niekupil tak jest zawsze poco naganiaja na spadki wiedza ile powiny kosztowac akcje i chca kupic po najniszej cenie
wsparcia i opory są po to by je łamać, jutro łamiemy wsparcie, ciekawe czy mi przyzna racje wierzący czy ubrał się na górce:) potej informacji w poniedziałek ludziska na gwałt będą wywalać
https://www.bankier.pl/wiadomosc/M-DEVELOPMENT-S-A-Informacja-o-transakcjach-zbycia-akcji-Spolki-dokonanych-przez-Prezesa-Zarzadu-Spolki-2646284.html
odpowiem Ci na Twoje pytanie prezes tej spolki jest jedna wielka beznadzieja:) to ze sie wyrzuca moze tylko spowodowac wzrost ceny na akcjach i tak tez bedzie w poniedzialek :) pozdrawiam i do zobaczyska jutro :)
a więc zakupiłeś na wsparciu w piątek (wierzący, haha) teraz naganiasz na wzrosty a jutro na wyścigi będziecie z romanem wyrzucać papier:). Prawde powiedział poeta mamlas że jesteś chorągiewka a mi bardziej pasuje nazwa" Landryna". Przed chwilą oglądałem na kinolive.pl E=mc i od razu pomyślałem o Tobie:), "paradoks kłamcy". Byłbym bardzo wdzięczny gdyby skomentował tą cała farse nasz poeta, lubie czytać jego post:)y
o mnie sie nie boj a z "toba" nie bede dyskutowal bo szkoda mam nadzieje ze oddasz swoje akcyjki i zniniesz a za landryne dzieki niech wiedza na forum ze jestem slodki