• 8gr wsparcie Autor: ~jlk [188.47.237.*]
    już nie będzie taniej, teraz będą kolejne dobre informacje za miesiąc kurs będzie po 25gr
  • Re: 8gr wsparcie Autor: ~haha [86.63.120.*]
    nie naganiaj na wzrost jak sie ubrales napisz list do prezia w ktorym podziekujesz mu za piekne drogie ubranka napewno sie ucieszy :):)
  • Re: 8gr wsparcie Autor: ~jlk [188.47.237.*]
    wiem że naganiasz żeby oddali, za darmo nie kupisz! żadnej merytorycznej rozmowy tylko debilna gadka, nikt nie odpowiedział z kąd ten zysk, jesteście wszyscy do bani, ale to nie wy kupujecie gołodupcy, naszczęście:)
  • Re: 8gr wsparcie Autor: ~jlk [188.47.237.*]
    druga sprawa liczysz że przełamie wsparcie i kupisz po 6gr: kolejne wsparcie 70% zniesienia fibo, nie doczekanie, bierz albo wypad:) nie trzeba znać się na analizie technicznej fundamentalnej żeby zarabiać, wystarczy tylko robić na odwrót jak piszą na tym zakłamanym forum, naganiają teraz na spadki tzn. na 100% będzie wzrost.
  • Re: 8gr wsparcie Autor: ~awe [83.26.238.*]
    trzeba znać się na AT tak samo jak trzeba znać się na ortografii. Bowiem, pisze się "skąd" a nie "z kąd", gamoniu. :-)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.47.237.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.47.237.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: 8gr wsparcie Autor: ~mamlas [95.160.135.*]
    witam,
    ale tu gwar
    młode wilki
    dacie rade
    wierzący-chorągiewka
    ja obserwator
    pozd
  • Re: 8gr wsparcie Autor: ~al bundy [82.132.236.*]
    Na bge tez naganial pew ie bo niekupil jak bylo po 5gr i poszlo na 10 to tez mowil ze dno spadnie bo niekupil pozniej bylo 20gr ci co niekupili zaczeli pisac ze bankrut ze spadnie znow do 3 gr a tu info podpisane kontrakty i wio na 90gr a tych co naganiali na spadki zatkalo tu bedzie to samo maja do zrobienia 3 osiedla kaSa juz wzieta po sko czonej robocie pojdzie ladnie jak bedzie info zaraz zacznie sie ruch jak pojdzie na 20gr to ten duren dalej bedzie pisal bo zal mu bedzie ze niekupil tak jest zawsze poco naganiaja na spadki wiedza ile powiny kosztowac akcje i chca kupic po najniszej cenie

Jakby niemial w tym interesu to by niepisal
  • Re: 8gr wsparcie Autor: ~al bundy [82.132.236.*]
    Niech idzie na kghm i napisze ze kghm poleci na 10zl
  • Re: 8gr wsparcie Autor: ~boss [92.24.206.*]
    dajcie spokuj z bałwanem niech sobie pisze nawet ze bedzie 1gr

nie mialem dzis czasu zeby sprawdzic ile to stoi ale widze ze jak 8gr to jutro dobiorę
  • Re: 8gr wsparcie Autor: ~cenzura [178.180.181.*]
    jak patrzymy na at to zwrocic prosze uwage na obroty teraz na spadkach sa gowniane wiec po co sie tak podniecacie tymi spadkami

dzisiaj moze sie duzo nie zdarzyc bo koniec tyg ale nastepny tydzien moze troche tu namieszac
  • Re: 8gr wsparcie Autor: ~jlk [188.47.246.*]
    wsparcia i opory są po to by je łamać, jutro łamiemy wsparcie, ciekawe czy mi przyzna racje wierzący czy ubrał się na górce:) potej informacji w poniedziałek ludziska na gwałt będą wywalać
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/M-DEVELOPMENT-S-A-Informacja-o-transakcjach-zbycia-akcji-Spolki-dokonanych-przez-Prezesa-Zarzadu-Spolki-2646284.html

ucieczka prezesa z tonącego okrętu, jak szczur:)
  • Re: 8gr wsparcie Autor: ~Roman [178.43.249.*]
    Niech sypnie jeszcze troszke bo akcji malutko odbiore wszystko.
  • Re: 8gr wsparcie Autor: ~wierzacy [86.63.120.*]
    odpowiem Ci na Twoje pytanie prezes tej spolki jest jedna wielka beznadzieja:) to ze sie wyrzuca moze tylko spowodowac wzrost ceny na akcjach i tak tez bedzie w poniedzialek :) pozdrawiam i do zobaczyska jutro :)
  • Re: 8gr wsparcie Autor: ~jlk [188.47.246.*]
    a więc zakupiłeś na wsparciu w piątek (wierzący, haha) teraz naganiasz na wzrosty a jutro na wyścigi będziecie z romanem wyrzucać papier:). Prawde powiedział poeta mamlas że jesteś chorągiewka a mi bardziej pasuje nazwa" Landryna". Przed chwilą oglądałem na kinolive.pl E=mc i od razu pomyślałem o Tobie:), "paradoks kłamcy". Byłbym bardzo wdzięczny gdyby skomentował tą cała farse nasz poeta, lubie czytać jego post:)y
    wyrzucic to Cie moze matka z domu dzieciaczku bez szkoly :)
  • Re: 8gr wsparcie Autor: ~jlk [188.47.228.*]
    oj landryna;)
  • Re: 8gr wsparcie Autor: ~jlk [188.47.228.*]
    landryna prawda w oczy kole co?:) tylko nie zabij sie jutro na otwarciu:)
    o mnie sie nie boj a z "toba" nie bede dyskutowal bo szkoda mam nadzieje ze oddasz swoje akcyjki i zniniesz a za landryne dzieki niech wiedza na forum ze jestem slodki
  • Z WASZYCH WYWODOW PRZEWIDUJE OSTRA JAZDE W GORE Autor: ~PSYCHOLOG [178.43.231.*]
    CZYLI CZA KUPOWAC I TO SZYBKO BO BRAKNIE AKCYJEK.
[x]
MFOOD -7,98% 0,75 2025-09-26 16:42:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.