• DO moniki Autor: ~okiem inwestora [37.8.213.*]
    POLECAM byś przeczytała PSYCHOLOGIE RYNKÓW KAPITAŁOWYCH
    DOWIESZ SIĘ .ŻE NAJWIĘKSZYM WROGIEM JESTEŚ SAMA SOBIE a nie PAN CHODZIK KSIĘZYCOWY od którego można wiele sie nauczyć bo wnosi on kwintesencję tego co opisane jest w obowązkowych lekturach inwestora. można sie z PANEM CHODZIKIEM NIE ZGADZAĆ . DLATEGO PROSIŁ BYM O RZECZOWĄ POLEMIKĘ DLATEGO POLECAM.LEKTURĘ analiza techniczna marfiego około 1000 stron.nie będziesz miala czasu na głupoty
  • Re: DO moniki Autor: ~antychodzik [77.255.8.*]
    Po przeczytaniu tych 1000 stron ile zarobiłeś ?
  • Re: DO moniki Autor: ~Monika [94.75.98.*]
    Czy ty - klakierze - nie jesteś przypadkiem kakaowym okiem inwestora , do którego CK często zagląda swoim 12 centymetrowym sprzętem? Poczytaj chłopaczku jego komentarz do rachunku przepływów pieniężnych w ostatnim sprawozdaniu. Twój kochaś się dziwi ,że spłatę zobowiązań zapisuje się z minusem. AT jest tyle warta co przewidywanie numerów w totka.
  • Re: DO moniki Autor: ~pryciarz18 [62.244.147.*]
    Moniko vel ROB ale ty ostra jesteś, dowaliłeś mu jak się patrzy. Co na to twój mąż? czy on wie co masz pod spódnicą?:))))))))))))))))))
    Nie podniecaj się chłopcze , bo plama będzie
    Monika jaka ty męska jesteś:)))))
    Jak masz ochotę na chłopca, to zaczepiaj CK zwanego brunatnym szlakiem i skończ z tymi pe...skimi wpisami.
  • Re: DO moniki Autor: ~antychodzik [159.205.78.*]
    A skąd pewność że CK to chłopiec ? może to kobieta - Pani Mazur chodząca w zielonym płaszczu , bo tak się kiedyś ta ci... przedstawiała ...
    Mirosława Mazur - pielęgniarka opiekująca się do ostatnich chwil życia ciężko chorym na raka CK .... ale wtedy była szopka :)
  • Re: DO moniki Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.157.*]
    To nie była szopka, to były jaja i to jakie ?
    Co wcale nie pomoże Barlinkowi ani Monice ani Maciejowi.
    Bo jak widzicie mam poczucie humoru inaczej jak się spotykam z takimi nieukami i kretynami jak Monica, która tu napisała, że Analiza Techniczna nie działa to sam bym szybko wykorkował ze śmiechu.
    Jednak muszę tu przyznać rację Monice. Analiza techniczna nie działa, bo wielu z was, coś tam przeczyta, coś spróbuje i od razu się mieni analitykiem technicznym najwyższych lotów.
    Powiem tak i to z pełną odpowiedzialnością.
    Trzeba bardzo dużo czasu poświęcić aby poznać i zrozumieć Analizę Techniczną a już jej odmiana czyli ATK to cała dziedzina nauki i działa świetnie i precyzyjnie. Jakieś dziesięć lat ciężkiej i konsekwentnej pracy a efekty same przyjdą. Czy czasem zastanawialiście się jak to jest, że w jednym momencie nagle trend się zmienia na rynku jak na komendę np. ze spadkowego na wzrostowy, co niby do tego ma analiza fundamentalna ? Powiem wam GÓWNO ma. To czysta postać techniczna, trzeba tylko znaleźć do tego zamka właściwy klucz.
    Moniko, nie masz o giełdzie zielonego pojęcia. Maciej coś tam liznął i liże nadal, może jest to ci...a, może coś innego ciągnie od lat, jak lubi to co mi do tego.
    Siedzę sobie na plaży i patrzę i co widzę ? z godziny na godzinę morze wdziera się coraz bardziej i chociaż jeszcze nie tak dawno nie czułem kropli fal na twarzy, to teraz już coraz więcej ich spada na mój nos i czoło i bez kozery widać, że woda jest coraz bliżej mego tyłka.
    Nagle widzę jak trzech czy czterech dupków i kobieta spychają do wody łódkę zrobioną z deski barlineckiej. Powskakiwali do niej i wiosłami próbują odbić od brzegu. Co większa fala przyjdzie to im tę łajbę znowu cofa a woda wali o burtę. Ponieważ na dodatek deski są nieco przegniłe i sternik niezdecydowany to co chwila jakiś palant z tej łajby wypada. Teraz załoga wzięła się na sposób i wy.....ła kobitkę. Nie wiem czy dosłownie czy tylko na niby, fakt, że jest im teraz lepiej, w myśl przysłowia ,, baba z wozu koniom lżej,,. Teraz zapewne wezmą się za sternika niejakiego Macieja z Nowej Huty, no bo jak można było kogoś takiego sternikiem zrobić wszak nawet dziecko wie, że pod Krakowem morza nie ma, co najwyżej można spotkać Szewczyka Dratewkę. Możecie sobie tak wiosłować do usranej śmierci i nic z tego nie będzie. O a na dziobie siadła wrona i kracze nie p....się smarkacze bo ja wrona doświadczona pie.... przez gawrona.
    No to jak Moni jest to analiza techniczna czy nie ?, Bo właśnie dostałaś jej pierwszą lekcję, tylko czy ty coś z tego zrozumiałaś ?
    Pozdrawiam wszystkich

Chodzik Księżycowy
    Na podstawie wieloletniej znajomości z CK mogę stwierdzić autorytatywnie - to największy antyanalityk i kombinator wszech czasów . Tak przy okazji - Monika czy Twoja Pani psycholog widzi jakąś nadzieje dla tego osobnika , czy już tylko Krychnowice ?
    Terapia, ale gość musi zrozumieć ,że jest chory ...... i tu jest problem
    Ale Moni w tym rzecz, czy zrozumiałaś tą pierwszą lekcję analizy technicznej, czy też nie ?
    Na kobiecie robi wrażenie inteligencja i poczucie humoru. Tobie wróżę jazdę na ręcznym, chłopcze.
    AAAAAAAA hahahahahahah o jaki ty sybtelny jestes Monika. Hahaha no proszę. Rozbawiłeś mnie do łez tym wpisem. Pozdrawiam kolejny raz
    Dochodzę pomału do wniosku, że nie uda mi się tego kursu już zwalić bardziej, a przynajmniej nie na tej fali spadkowej. Dlatego moi drodzy kupiłem sobie 30 tysięcy po 0.80. A co tam niech stracę !

Chodzik Księżycowy
  • Re: DO moniki Autor: ~antychodzik [178.37.172.*]
    Zwalić to się możesz na snopek słomy , który niedługo może stać się twoim domem :)
  • Re: DO moniki Autor: ~as [78.133.207.*]
    Tylko skończony baran może przyznać się publicznie do sterowania kursem... Gratuluje odwagi debilu.
  • Re: DO moniki Autor: ~bryll [83.143.139.*]
    Jakim kursem to zwykły zasraniec, który stracił wszystko o czym świadczą jego prognozy. Ma kilka groszy jeszcze z komunii i udaje rekina.
    A to mam z was pociechę. Już drugi raz na świecach wywalam w myśl przysłowia ,,a macie głupole papu,,
    Przecież jak byk ostrzegałem, że wisi nad rynkiem spadek ! Ostrzegałem jołopy ? Ano oczywiście nie dalej jak wczoraj. Fajnie kupić po 0.75 oddać po 0,84 i zabawa trwa nadal.
    Zobaczcie jak MACD na WIGU daje wspaniały sygnał sprzedaży. Wiecie co, wy możecie w kulki ze mną pograć a na giełdzie to dzieli nas odległość księżycowa.
    Dopóki tu będą takie male obroty to ja sobie zabawę będę robić i możecie mnie oskarżać o co chcecie wszak nikt wam na giełdzie grać nie kazał.
    Zdrówka życzę bo na rozum już za późno.

Chodzik Księżycowy
    A swoją drogą Moni, jak tam idzie wiosłowanie. Czy jesteś jeszcze w łodzi a jak sternik ?
    Nawet ten prosty tekst nie nauczył cię rozumu a ja myślałem , że mam do czynienia z osobą inteligentną. A tu jak widzę nawet jak zamiatasz to robisz to pod wiatr. Tylko nie szcz...... pod wiatr, bo sobie reformy zmoczysz.

CK
  • Re: DO moniki Autor: ~bryll [83.143.139.*]

Oj... frajerze, frajerze naucz się kłamać. Z twoich wcześniejszych wpisów wynika, że kłamiesz, gubisz się w kłamstwach.
    Widzisz, powiem ci jak na spowiedzi.
    Jestem facetem, który w ogóle nie kłamie. Bo i po co ?
    Przeczytaj te wpisy, które tu umieściłem a nie znajdziesz nigdzie sprzeczności ani niedomówienia nie mówiąc o kłamstwie. Wam się po prostu czytać nie chce uważnie, robicie to po łebkach. W wielu moich tekstach przemycam i to specjalnie rzeczy bardzo ważne dla ATK, ale jak się komuś nie chce pomyśleć, przemyśleć no to co ja mogę.? Pisałem jeszcze wczoraj, że nad rynkiem wisi spadek , no co pisałem czy niecytaty jesteś ?
    Więc teraz nie wstawiaj mi tu kitu.

CK
  • Re: DO moniki Autor: ~antychodzik [178.37.170.*]
    .... rzekła Mirosława Mazur - jestem okazem prawdomówności ...
    Bo widzisz Antychodziku, nas jest dwóch ja i mój brzuch a wątroba też jakby osoba.
    Czy jesteś przekonany, że te teksty pisze jeden facet ? Przecież raz jest to
    Chodzik Księżycowy a raz CK. Już to powinno ci dać nieco do myślenia.
    do tego jeszcze rozdwojenie jaźni ... terapia będzie długa i kosztowna ...moin zdaniem przypadek beznadziejny ...
    Nie przypominaj mi Antychodziku tych czasów, bo wtedy naprawdę byłem w klinice i tak jak Kamilowi mnie się również udało uciec Kostusze. Włosy już dawno odrosły. A co pisała tu
    niejaka MM to już jej sprawa, za to m.in musiała się pożegnać z moją kancelarią.
    A to co mnie dzisiaj obchodzi, to chciałbym wiedzieć, czy jest jeszcze ważny ten średnioterminowy sygnał kupna niejakiego Macieja z Krakowa. Niech to od razu napisze i nie czeka aż kurs się zwali.
    CK
    To ty volvo sprzedajesz. Robota jak każda inna - nie ma co sie wstydzić. Za benzynę dziekuję, mam Dacię na gaz.
    no cóż nie wiedziałem , że byłeś w klinice ... w każdym bądź razie przez starą przyjaźń doradziłbym ci kupno czterech desek barlineckich ...
    Co do volvo to jestem tam gościem honorowym, a z czterech desek trumny nie zrobię.
    My tak tu sobie gadu gadu a Hiszpania gore !
    Honorowy to był zakład z innym sprzedawcą o nawoskowanie auta. dlatego cie tam nie zabraknie. Przyjadę i umyjesz mi moja Dacię na gaz.
    Ciebie nawet na gaz nie będzie stać, tylko poczekaj niech ta fala spadkowa nabierze rozpędu.
    CK
[x]
BARLINEK 0,00% 1,22 2014-01-07 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.