natychmiastowa splate kredytu bank zada od bankruta, ktory nie splaca rat a takim jest ta spolka . ratuj sie kto moze moski tam juz dawno nie ma kupuje plast box i cena akcji idzie ostro w gore powodzenia bez pierogow mozna zyc ha..ha..
a przez caly tydzien to kto sie niby wyprzedawal?? :)))))) Kosciuszko? kursik moglby podbic do 60gr ktos tyle mial akcji ale nie podbil i pchal za tyle za ile kupil zeby go czasem Kosciuszko nie osadzil ze kase ze spolki wyprowadzil i tylko po to wszedl tanio zeby drozej sprzedac wiec srednio 47-48 sprzedawal wg mnie Moska. Na ogloszenie ze wyszedl z dziadowskiej spolki ma chyba 5 dni czy ile tam jest wg prawa. Do tego dochodzi fakt ze juz po gieldzie oglosili ze maja do splacenia dlug wiec mysle ze Moska uciekl w piatek juz do konca z jadla.
Ja nie ryzykowalem i pchnalem wszystko ladnie jak szlo jeszcze po 50 pare gr wiec do przodu, ale nie zazdroszcze tym co zamocza w tej spolce, bo tak naprawde to szkoda drobnych inwestorow co placa dlugi spolek swoimi pieniedzmi :\
Czuje ze w pon bedzie pogrom....
jak jeszcze jutro podadza ze moska uciekl ze spolki to nie wiem czy 30 nie jest za duza wartoscia :))))))) ogolnie szkoda bo moska mial nowe pomysly (dosc kontrowersyjne) ktore by mogly podbudowac jadlo. A tak to bedzie kolejny bankrut. I tlumaczenie grubego ze ciezki okres dla gastronomii - euro bylo, wakacje byly a on ma ciezki okres? no coments. koles chyba wie co czeka jego firme
jestescie w wielkim błedziem Moska nie jest taki głupi,czy jak kupowal akcje to nie wiedzial o zaoluzeniu?,pewnie ma w planach przejecie, bo powiedzial ze bedzie dokupowal akcje
tez jestem tego zdania ze Moska musial znac sytuacje firmy w ktora sie ladowal dla takiego goscia z dobyc informacje o spolce to pikus a jak nie to znaczy ze jest wiekszym leszczem niz my :)jestem ciekaw ile papiera dzis ktoz lyknie
cikawe ktorą umowe zerwali z Kościuszką (pierogi na Lotos, Konfitury z wawelem czy młody kościuszko zrezygnował z rozwoju pitstopów
skoto to taka wazna umowa i nie bedzie pieniedzy toi spolka zbankrutuje
Kosciuszko to niezły kłamca
jeszcze dwa miesiace wczesniej opowiadął jak to jest dobrze i jakie perspektywy i z epłynnosc maja
a teraz sie okazuje ze od wielu miesiecy kredytu nie spłacał (bank nie wypowiada umowy jak ktos zalega z jedną bądź dwiema ratami - ta sytuacja musiała miec miejsce od poczatku roku a mimo to Gruby wciskał wszystkim z ewszytstko jest super