• koniec pierogow Autor: ~kucharz [78.28.56.*]
    natychmiastowa splate kredytu bank zada od bankruta, ktory nie splaca rat a takim jest ta spolka . ratuj sie kto moze moski tam juz dawno nie ma kupuje plast box i cena akcji idzie ostro w gore powodzenia bez pierogow mozna zyc ha..ha..
  • Re: koniec pierogow Autor: ~ms [89.76.227.*]
    a miało byc tak fajnie. Takie pierogi miały być smaczne. Niestety Pozostał tylko smalczyk!!!!!
    http://biznes.pap.pl/NSE2/pl/espi/report/210436
  • Re: koniec pierogow Autor: ~f.k. [109.243.65.*]
    a gdzie komunikat ze P.Moski nie ma?

PS Pieniądze na spłatę mają :-) zagrywka na zbicie kursu i będą dalej dobierać
  • Re: koniec pierogow Autor: ~mr dex [87.207.163.*]
    a przez caly tydzien to kto sie niby wyprzedawal?? :)))))) Kosciuszko? kursik moglby podbic do 60gr ktos tyle mial akcji ale nie podbil i pchal za tyle za ile kupil zeby go czasem Kosciuszko nie osadzil ze kase ze spolki wyprowadzil i tylko po to wszedl tanio zeby drozej sprzedac wiec srednio 47-48 sprzedawal wg mnie Moska. Na ogloszenie ze wyszedl z dziadowskiej spolki ma chyba 5 dni czy ile tam jest wg prawa. Do tego dochodzi fakt ze juz po gieldzie oglosili ze maja do splacenia dlug wiec mysle ze Moska uciekl w piatek juz do konca z jadla.
    Ja nie ryzykowalem i pchnalem wszystko ladnie jak szlo jeszcze po 50 pare gr wiec do przodu, ale nie zazdroszcze tym co zamocza w tej spolce, bo tak naprawde to szkoda drobnych inwestorow co placa dlugi spolek swoimi pieniedzmi :\
    Czuje ze w pon bedzie pogrom....
    będzie tylko smalczyk na kolację
  • Re: koniec pierogow Autor: ~jam [83.28.5.*]
    po ile się otworzy a po ile zamknie?
    ja obstawiam 40 otw i 30 zamk
  • Re: koniec pierogow Autor: ~antonii m [87.207.163.*]
    jak jeszcze jutro podadza ze moska uciekl ze spolki to nie wiem czy 30 nie jest za duza wartoscia :))))))) ogolnie szkoda bo moska mial nowe pomysly (dosc kontrowersyjne) ktore by mogly podbudowac jadlo. A tak to bedzie kolejny bankrut. I tlumaczenie grubego ze ciezki okres dla gastronomii - euro bylo, wakacje byly a on ma ciezki okres? no coments. koles chyba wie co czeka jego firme
  • Re: koniec pierogow Autor: ~bryz [89.75.155.*]
    jestescie w wielkim błedziem Moska nie jest taki głupi,czy jak kupowal akcje to nie wiedzial o zaoluzeniu?,pewnie ma w planach przejecie, bo powiedzial ze bedzie dokupowal akcje
  • Re: koniec pierogow Autor: ~pankracy [95.160.229.*]
    zbiją kurs, Moska przejmie firmę...
  • Re: koniec pierogow Autor: ~leo [46.205.91.*]
    tez jestem tego zdania ze Moska musial znac sytuacje firmy w ktora sie ladowal dla takiego goscia z dobyc informacje o spolce to pikus a jak nie to znaczy ze jest wiekszym leszczem niz my :)jestem ciekaw ile papiera dzis ktoz lyknie
  • Re: koniec pierogow Autor: ~Doktor [5.173.158.*]
    wygląda fatalnie

cikawe ktorą umowe zerwali z Kościuszką (pierogi na Lotos, Konfitury z wawelem czy młody kościuszko zrezygnował z rozwoju pitstopów

skoto to taka wazna umowa i nie bedzie pieniedzy toi spolka zbankrutuje

Kosciuszko to niezły kłamca

jeszcze dwa miesiace wczesniej opowiadął jak to jest dobrze i jakie perspektywy i z epłynnosc maja

a teraz sie okazuje ze od wielu miesiecy kredytu nie spłacał (bank nie wypowiada umowy jak ktos zalega z jedną bądź dwiema ratami - ta sytuacja musiała miec miejsce od poczatku roku a mimo to Gruby wciskał wszystkim z ewszytstko jest super

to pospolity oszust potrafi takie rzeczy ukrywac.

strasze
  • Re: koniec pierogow Autor: ~www [89.191.152.*]
    wypial sie na moske to ma, moska kupi za marne grosze szajsowa spolke
  • Re: koniec pierogow Autor: ~byk- czas na KUPNO ! [88.156.137.*]
    A ja dzisiaj kupiłem pakiecik po 0,39
    pozdrawiam Posiadaczy !
  • Re: koniec pierogow Autor: ~wiechu [89.76.125.*]
    To niechybnie staniesz się b. długoterminowym inwestorem.
  • Re: koniec pierogow Autor: ~xyz [87.207.163.*]
    lepiej w to wejsc niz w amber gold :)) .... tu sie zawsze cos wyciagnie chociaz pozniej hehe
    chyba nogi od żrcia smalcu!!!!!
    Kłamstwo i obłuda na górze wiec co niby ma być z kursem?
  • Re: koniec pierogow Autor: ~come [77.223.216.*]
    Dnia 2012-09-18 o godz. 21:33 ~ms napisał(a):
    > chyba nogi od żrcia smalcu!!!!!
    Kłamstwo i obłuda na górze
    > wiec co niby ma być z kursem?

daj spoko, z tym smalcem, wchodź , powoli.. chyba , że wolisz EFH.
  • Re: koniec pierogow Autor: ~Kto.. [77.223.216.*]
    zyskał, dziś?
  • Re: koniec pierogow Autor: ~erhabe [87.207.163.*]
    no
[x]
POLJADLO 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.