myślę że to kwestia kilku może kilkunastu dni jak kurs zacznie rosnąć bo teraz nikomu nie zależy na drogich akcjach chcą uzbierać ile się da nie wywalając za dużo swoich do zbicia ceny popatrzcie tylko na AD - jak nic pokazuje Akumulację akcji
Dnia 2012-09-12 o godz. 12:30 ~art napisał(a):
. popatrzcie tylko na AD - jak nic
> pokazuje Akumulację akcji
Optycznie to wygląda całkiem inaczej,.. na stopniowe wywalanie akcji i jest wkur... a wskaźniki at tutaj to gów.. mogą z kursem w każdej chwili zrobić to co ze chcą ..
mogą i dlatego jeśli widzisz wykres to możesz wyciągać wnioski jednak na moje oko to jest zbierane wszystko co tylko możliwe w cenie 46 gr więc będzie ...........
dziwne to dzisiejsze zachowanie kursu, przy takiej sesji liczyłem na wzrost ale to dla mnie świadczy o tym że jeszcze ktoś się nie nazbierał i zależy mu na tańszym papierze bo gdyby chciał ubrać to spokojnie podbił by kurs powyżej 50 gr i by sypał i nikt by nic nie zauważył bo dobra sesja więc odpowiadając na twoje pytanie chyba papier jest zbierany :))
> dobra sesja więc odpowiadając na twoje pytanie chyba papier
> jest zbierany :))
Nie koniecznie,.. M. i tak ma spory zarobek, więc może sobie pozwolić i.. stopniowo może wywalać akcje , nie będzie kopać się z koniem K., któremu z kolei spadek jest na rękę?,..w świetle beznadziejnych realnych wyników i zagrożenia braku money w regulowaniu bieżących długów.. co wykazano w raporcie....K - to wg mojej oceny, chciałby szybki spadek i emisje nowych akcji np. po 5gr , jak to wcześniej to bywało i całą jego rodzinę satysfakcjonowało...ale jeżeli M. ma honor, to .. zniszczy k.,.. ale tutaj drobnym raczej nie da się zarobić, raczej nie ..-tu niedługo będą inne poziomy cenowe.
Widze że Kolega znowu puścił akcyjki pewnie... :-), jedna nieścisłość w tej analizie... każdy wie jakie sa wyniki spółki, Moska, nowy członek rady nadzorczej (wg mnie niezwiązany z Kościuszą, inwestor, który ma 800 tyś i najnormalniej zgłosił swoją kandydature na walnym)no i ten nowy fundusz co ma 3,6% też zepewnie zna raport.... Powstaje pytanie czy dla nich ma aż takie duże znaczenie ( w tym dla P. Moski) czy w kolejnym kwartale spółka będzie miała wynik - 300 tyś czy -600...Mało kto wie że zakład produkcyjny w Czechowicach- Dziedzicach kiedyś został wyceniony na 50mln i t niby przez rewidenta...Dzieląc to przez 3 to i tak spory majątek....Teraz cała spółka jest warta ok 20mln.. Kurs w mojej ocenie zachowuje sie umiarkowanie pozytywnie... po nienajlepszych wynikach nie było kontynuacji spadków... Po prostu uspokojenie po euforii na 58/59... na nieco niższych poziomach...
Nic się nie
stało ..że saldo zadłużenia z tytułu w/w umowy kredytowej na dzień 12 września 2012 roku wynosi 992.996,26 CHF (dziewięćset dziewięćdziesiąt dwa tysiące