• 30 groszy Autor: ~prrr [83.20.196.*]
    przypominam się ;) a to dopiero będzie początek choć nie od razu, niedługo 50 groszy będzie wspomnieniem, dwa tyg max
  • Re: 30 groszy Autor: ~prrr [83.20.196.*]
    pewnie podbitka pod likwidacją nie wchodzić ;) ostrzegam
  • Re: 30 groszy Autor: ~xxx [78.9.162.*]
    Duże pakiety pod podbitkę:)
  • Re: 30 groszy Autor: ~hehe [83.5.73.*]
    No i "LESZCZ: wziął z prawej jednym ruchem 300 tys po 29 gr...Pewno się "ubral"....
  • Re: 30 groszy Autor: ~Majkel [217.149.254.*]
    wzrosty wymęczą BOMI tak jak wymęczyły je spadki. To będzie wisieć dniami z wideł na widły... a drobni dołączą akurat jak trzeba będzie wysiadać :D
  • Re: 30 groszy Autor: ~wilbek [82.210.180.*]
    narazie ma zasięg 0,35
  • Re: 30 groszy Autor: ~prrr [83.20.64.*]
    sprzedawać to ubieranie cognor i zenek miał racje ;) dobrze radze po co wam akcjie bomi zarobicie na innych spółkach więcej ;)
  • Re: 30 groszy Autor: ~Zenek [89.77.16.*]
    Teraz możesz kupić po 0,28 i sprzedać po 0,35. Jeśli 0,35 nastąpi.

Moim zdaniem 0,32 jutro, to będzie maks.
    Moim zdaniem entuzjazm gaśnie.

Na zamknięciu góra 0,31, chociaż bardziej realnie 0,30 i to po podbidce.

Jutro ostatni dzień entuzjazmu - w porywach 0,32

W poniedziałek o grosz wyżej od tego, co będzie w piątek, a potem mój scenariusz: kap, kap, kap - o 1,5 - 2 grosze w dół na tydzień.

Aż do kolejnego neutralnego info, które przez bomifanów przyjmowane jest jako pozytywne, czyli do zwołania walnego, czyli za 1 1/2 miesiąca. Chociaż uważam zwoływanie walnego nie ma sensu. Chyba w celu ratowania kursu. Zwołanie walnego przez bomifanów traktowane jest jako pozytywne info.
    1 1/2 miesiąca= 6tygodni = 0,09 - 0,12 groszy w dół. Licząc od 0,29(realistycznie) - 0,30 (optymistycznie) - 0,32 (bardzo optymistycznie), to będzie jakieś 0,18 - 0,20 - 0,23.
  • Re: 30 groszy Autor: ~norbuspt [178.235.0.*]
    uważa że możesz mieć rację albo się mylić
    no i sie pomyliłem
    stanelo na 0,29.
  • Re: 30 groszy Autor: ~k l [145.237.72.*]
    Zenek jest tą lepszą stroną rankora. Jak w klasyce, dobry i zły policjant. Rank widzi czarną dziure i zejście do 0. Zenek, ku pokrzepieniu serc i na podstawie bieżącej sytuacji, prognozuje krótkie wzrosty, lecz efekt końcowy widzi tak samo jak rank.
    Rankora już chyba nikt nie bierze poważnie, więc większe pole otwiera się przed Zenkiem. Mistrzu prowadź zbłąkane owieczki..
  • Re: 30 groszy Autor: ~Piotr i Paweł [87.96.72.*]
    piękna ta wymiana ...coś się szykuje grubego i zadziwiający brak rankora hehehhe czyżby murzyn zrobił swoje itd.....
    no właśnie ciekawie to wygląda. Niby brak zleceń po 0,28 a tu ładne pakiety fruwają
    kto dzisiaj sprzedaje jutro oszaleje ze złości ! ING nie żartuje
    no ok, jest 0,3. ciekawe na jak długo..
  • Re: 30 groszy Autor: ~maro [87.204.22.*]
    Dnia 2012-09-11 o godz. 14:51 ~Piotr i Paweł napisał(a):
    > kto dzisiaj sprzedaje jutro oszaleje ze złości ! ING nie
    > żartuje

w jakim sensie ING nie żartuje? skąd te wzrosty?
    skoro pojawiło się ing z milionem akcji to znaczy że widzą jakieś powody żeby jakieś tam pieniądze inwestować. Te milion akcji było 6 dni temu. Biorąc pod uwagę że cały czas ktoś skupuje duże pakiety jest szansa że zwiększają swoją obecność. Z drugiej strony ktoś to musi sprzedawać, więc cholera wie tak na prawdę jak obecnie wygląda stan posiadania co wyjaśni się dopiero na kolejnym walnym chyba że ktoś jakimś cudem przekroczy 5%.
    Natomiast pod wersję pozytywną sądzę że teraz jest gra (chyba oczywiście że ktoś zwiększa swój udział i że to nie indywidualni zwiększają kurs)
  • Agnieszka Buchajska! Autor: ~Zenek [89.77.16.*]
    ING już tu było - nie przywiązywałbym do tego wagi.

Natomiast p. Agnieszka Buchajska może grać wiodącą rolę.

Na ostatnim walnym spółki, w którym jest inwestorem: Sanwil, Renale Management Ltd, DEKRA HOLDING, ona sama oraz Piotr Kwaśniewski mieli już ca. 1/3 głosów na walnym. Od poprzedniego walnego, to właśnie te podmioty zwiększały zaangażowanie, z tego co pamiętam.

Do przejęcia władzy nad spółką potrzebuje: 18mln/2 = 9. Mają: 6. Czyli potrzebują jakieś 1,5mln, od Marterii albo 3mln z rynku.

Dzisiaj mieli się 1,5mln.
  • Re: Agnieszka Buchajska! Autor: ~Ciekawy [95.108.95.*]
    Dobrze kombinujesz.
  • Re: Agnieszka Buchajska! Autor: ~Zenek [89.77.16.*]
    Wiem, że dobrze kombinuję.

Nawet chciałem założyć nowy wątek, aby w sumie ważna kwestia nie ugrzęzła wśród innych postów.

Ale bankier.pl nie przyjął nowego wątku.
  • Re: Agnieszka Buchajska! Autor: ~Zenek [89.77.16.*]
    widze ze przewrót pałacowy nikogo nie interesuje
    Autor: ~prrr [83.11.159.*], 2012-09-09 23:38
    Zenek jeśli jutro bądź we wtorek akcje nie będą po 30 groszy przeproszę Cię na forum i już nie będę pisał. Jeśli cena osiągnie ten półap choć na chwile przeprosisz reszte forumowiczów i zastanowisz się nad swoim postępowaniem. W środe napisze skąd wiedziałem o wystrzale, mogę naganiać bo zbliża się likwidacja kto wie. Dobranoc

No kolego - gratul.
    zaraz wycofają sss na 0.30 .....kończymy 0.34 po sesji info i jutro się nie otworzy !!
    Zaraz, zaraz.

Komu co gratulujesz?

Ja tego posta prrr nie czytałem.

Z tego, co Ty napisałeś to prrr dwa dni temu pisał o 0,30.
    Natomiast ja pisałem WCZORAJ, że jutro lub pojutrze będzie 0,32 w porywach w czasie sesji do 0,34 - max: 0,36.

W czwartek (po dwóch dniach entuzjazmu) wszystko się uspokoi. W piątek będzie mały spadek (taki o grosz) w poniedziałek groszowy wzrost. A potem +/- 1,5 grosza tygodniowo w dół.

Swoje wyrazy szacunku zostaw na wtorek, w przyszłym tygodniu.
    Jeżeli Zenek masz problemy z pamiecią , to odsyłam do Twoich przepowiedni kilka postów wyżej. Jesteś tą lepszą stroną rankora, więc reagujesz na bieżącą sytuację, by być bardziej wiarygodnym. Ale z tym nieczytaniem, to dołożyłes do pieca.

Re: Przejęcie Rabatu ~prrr, 2012-09-09 23:27
    Re: Przejęcie Rabatu ~Zenek, 2012-09-09 23:31
    Re: Przejęcie Rabatu ~prrr, 2012-09-09 23:38
    Re: Przejęcie Rabatu ~Zenek, 2012-09-09 23:46

Czyży byt internetowy pod nazwą rankor zakonczył działalność i teraz już będzie ciągnął wózek dalej Zenek? Zobaczymy.

• Re: 30 groszy Autor: ~rankor2 [78.28.33.*]
    Nie kuś. Poczekaj... ;-D
    Szacun składasz zgadywankom?

Sądzisz, że prrr, wiedział o rozkładzie głosów na walnym już w niedzielę, gdy komunikat pojawił się dopiero w poniedziałek?

prrr - wszystkowiedząca Wróżka Ple Ple?

• Re: 30 groszy Autor: ~prrr [83.20.64.*]
    moja rada co do giełdy a tym bardziej forum nie ufajcie nikomu ani Zenkowi, Rankorowi ani mojej osobie. Uważam że spółka nie upadnie niedługo będzie kosztowała znacznie więcej niż obecnie ale zawsze trzeba podejmować decyzje zgodnie z własną intuicją, i w razie "wtopy" trzeba mieć pretensje do siebie. Dobranoc
[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.