• kosmiczna propaganda Autor: henio.gitara [88.220.37.*]
    zupełnym przypadkiem trafiłem na to forum i nie mogę uwierzyć w to co tu się dzieje. Zawsze omijałem takie strony szerokim łukiem i nigdy nie kierowałbym się znalezionymi na nich opiniami w podejmowaniu decyzji inwestycyjnych, bo oczywistym się zdaje, że miejsca gdzie wymieniać poglądy mogą osoby zupełnie anonimowe staną się Mekką dla propagandy spekulacyjnej, ale to co tutaj zobaczyłem przerosło moje oczekiwania :)

Pewien użytkownik z jakże chwytliwym i zapadającym w pamięć nickiem Chodzik Księżycowy, bardzo śmiele sobie tu poczyna i uprawia taką propagandę, i to na całkiem wysokim poziomie. Aż przykro na to patrzeć jak niektórzy naiwnie wierzą w jego opinie, a on sam urasta na forum do rangi niemal bożyszcza. Oczywiście jemu samemu nie należą się żadne słowa krytyki, gdyż jak sam słusznie zauważył "leszcze są do wyleszczenia", a on najwyraźniej mając to znane powiedzenia za swoje motto, odwala tu kawał dobrej roboty.
    Tylko czy nikomu nie przyszło do głowy, że żaden specjalista nie będzie nikomu obcemu,
    w dodatku anonimowo, udzielał darmowych porad? Na forum o którym sam pisze, że nie znajduje na nim żadnego godnego rozmówcy? Specjaliści na radach właśnie zarabiają, nawet jeśli takie rady wygłaszane są publicznie i pozornie darmowe. A może zwłaszcza wtedy.
    Nie podważam kompetencji Chodzika, poza wiedzą z zakresu analizy technicznej, widać nawet pewne zacięcia literacko-satyryczne :) Ale kompetentni ludzie zajmują się w wolnym czasie ciekawszymi rzeczami niż pisanie postów i pouczanie leszczy na forum. Chyba że na tym zarabiają. Nie przypuszczam żeby Księżycowy stanowił tutaj jakiś wyjątek, z dużym prawdopodobieństwem można zatem stwierdzić, że siedzi na krótkich pozycjach i z uśmiechem na twarzy obserwuje spadające od dłuższego czasu ceny TVNu, radośnie wyśmiewając wyleszczonych naiwniaków.
    Jeśli się mylę to przepraszam, chociaż to rozsądzić może tylko sam pan Chodzi, a my nie dowiemy się tego nigdy.

Dziękuje, dobranoc!
  • Re: kosmiczna propaganda Autor: ~sajetann [109.173.144.*]
    Człowieku, myślisz że pisząc tutaj posty można zdołować kurs firmy z wigu20 która ma po 4-8 mln obrotu dziennie ???

lepiej się zastanów.... powiedzmy, że wpisy Chodzika przeczyta 100 osób, spowoduje on , że 20 osób wyrzuci przez 5 sesji swoje akcji, codziennie 4 leszcze sprzedadzą akcje za 2-3 tyś zł (czyli wszystko co mają) czyli 8-12tyś zł przy 4-8 mln obrotu , hmm no może Chodzik zdołuje kurs tak o... 0,1% albo coś takiego :)
  • Re: kosmiczna propaganda Autor: ~ja [86.63.69.*]
    zdecydowanie sajetann :) gamonie wieszczący i propagandziści chcący zbić kurs chyba upadli na głowę. CH...(j) to wybitny gamoń i działa na zlecenie innych równie wybitnych... wysiłek jaki kładzie na wypisywanie postów mając nadzieję na zbicie kursu to farsa. Kilku leszczy się znajdzie ale tak jak pisałeś - jak to się ma do kilku milionów obrotu. Ten Henio cały też widzę as "..rzadko zagląda na takie fora...' ...ale często na nich piszę....;)
  • Re: kosmiczna propaganda Autor: ~poganiacz naganiacz [193.238.175.*]
    Cóż... niektórzy po przeczytaniu "kilku książek" starają się udowodnić sobie oraz innym nowym inwestorom że jest się najlepszym wyimaginowany maklerem.
    Nie będę się rozpisywał ponieważ szkoda mi czasu, wolę go spędzić wraz z rodziną.
    Widać wielu sfrustrowanych ludzi obecnych tutaj, którzy zostawia swoje zdrowie i pieniądze na giełdzie oraz na tym forum, a kolega CK bawi się w najlepsze dowartościowując się przy okazji. Kolega CK "znawca" jeszcze jest mało doświadczony, gdyby był taki dobry jak się tutaj "zwie" grałby na kontraktach lub teraz pewnie zamykałby jakiś cfd na wieczór zamiast spędzać czas z nowymi inwestorami na bankierze i wklepując te swoje regułki :)
    Każdy człowiek ma cel w życiu do którego dąży, jaki jest twój cel księżycowy nicku ?
    pozdrawiam forum bankier :)
[x]
TVN 0,00% 19,92 2015-09-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.