czy dopiero w przyszłym tygodni? i lecimy dalej. Co ty na to zenek i cognor2? Ludzie troszkę odrobią może komuś uda się wyjść z tego bankruta, spółka idzie do likwidacji, pracownicy na bruk, stocznia będzie małym pikusiem w porównaniu z tym. Zobaczymy ustawcie się na 29 groszy jak chcecie wyjść dziś będzie sądny dzień. Pozdrawiam nie naganiam
28 groszy?
Może dziś na fixie znów podbiją dla naiwnych...
Ale w przyszłych tygodniach to moze być już za 2 akcje...
Niemożliwe? Zobaczymy...
No, chyba ze karkosik z solorzem, krauze i moską ogłoszą kupno bomi, które przerobią na... Sam nie wiem, co z tym można zrobić (magazyny na żarełko dla poliszmakdonaldów autostradowych?)
Ja zakladam, ze ktoś z grubszych bomiwtopilców spodziewa się wkrótce jakiegoś kolejnego niemiłego infa i dlatego tak pilnuje kursu, by zdążyć - jak fundy w lutym - powoywalać jak najwięcej przed kolejnym bomitsunami...
Zobaczymy, czy dzis po sesji bedzie jakie info...
Najlepiej o udziałach w walnym
1. pokaz mi info z ostatnich 2-3 miesiecy ze jakis grubas sprzedal chocby 1 akcje
2.kto niby mialby kupowac te wysypywane teraz akcje ?ulica ?
3.moim zdaniem kurs jest trzymany zeby robic srednia 6 miesieczna lub czekaja na jakies istotne info i boja sie zarowno kupowac jak i sprzedawac.
dobre info kurs w kosmos , zle info papier leci na 10 gr ale tego nie sa pewni nawet insaiderzy na ta chwile ,czekaja na cos o czym my nie wiemy i stad mamy taki a nie inny kurs
Zastanawiam się, jaką złą wiadomość Bomi może jeszcze dostarczyć?
* Fundy zmniejszyły zaangażowanie?
* Któremuś z fundów udało się zejść poniżej 5%
* Dla mnie największą bombą byłaby rezygnacja prezesa - taką wiadomość rzeczywiście trzyma się na piątkowy wieczór. Ucieczka prezesa byłaby wstrząsem nawet dla najbardziej zagorzałych bomifanów.
Coś jednak jest na rzeczy, bo handel zamarł.
A może są przecieki, że w sobotę Super Ekspres wydrukuje zdjęcia z wizyty w Bomi Warrena Buffetta
Wielke dzięki, ja już dzisiaj wywaliłem po 0,29 i ide na panienki do parku zdrojowego. Jakby nie Zbynek i Cognor2 musiałbym chyba liczyć straty i zadowolić się sam mufinką jagodową. Pozdrowienia dla cieci forumowych.
Dziś wywaliłeś po 29 gr?...
Musiała wczoraj niezła imprezka... ;-D
Ale rózne rzeczy robi sie w bomidepresji...
Chyba ze na trzeźwo chciałeś napisać 26 gr... ;-D
Bo po tej cenie dziś wielu wywala przed dalszym zjazdem...
Dnia 2012-09-07 o godz. 14:28 ~Piotr i Paweł napisał(a):
> Podziwiam was rankor vel zenek wy naprawdę myślicie że
> wasze wypociny mają wpływ na kurs? hahahhahahahhahaaaa no
> koń by się uśmiał
No to ja śmieję się razem z tobą i z koniem z tych, co to myślą, ze moje czy zenka posty mają wpływ na kurs....;-D
Bo niby czemu nie mają mieć wpływu posty tych, co myślą inaczej?... ;-D
I czemu zdradzasz, ze to Warren?!
Teraz rózni hehe-prezesopodobni zaczną pisac krytyczniej, by pokazać, ze oni od dawna widzieli w bomi to, co my, i też o tak sceptycznie o bomi myśleli ... ;-D
A zapomniałeś jak Ci grożono prokuratorem?
A zapomniałeś jak Ci grożono doniesieniem do KNF?
Skarga do zarządu BOMI też wpłynęła, z pytaniem, czy zarząd ma zamiar przedsięwziąć stosowne kroki przeciwko Tobie.
Ja wolę być transparentny.
Za prowadzanie inwestorów w błąd na forum, według ekstermistów z bomifanów, grozi prokurator. Wolę na zimne dmuchać - pełna transparentność.
Na razie jest sypanko po 26 gr...
Jak tylko cos pojawi się z lewej, od razu jest skarmianie...
A po prawej tylko dostawiaja się...
Podaż napiera przed weekendem...
Ale to trochę dziwne, że ciągle są chętni po 0,26 dystrybucja niby ciągle trwa
a pomimo to papier nie może dobić do 0,25, wygląda to jak by ktoś zbierał
uznając 0,26 za rozsądną cenę.
Kiedys (nie pamiętam dokładnie, ale kojarzę jakoś rok temu, w okolicy 7-8 zeta) były chyba 2-3 podobne sesje i okazało się, ze po to, by sypnąć pekacem na close, ale wtedy było tak na zdecydowanie większych obrotach.
Tak więc te obroty mi nie pasują do powtórki, chyba że juz przez ten wielki FF tak jest?
No i może jakie info na wekend podadzą, pod które trzeba tak kurs utrzymać, by móc potem sypnąć z wyższego poziomu niż 0,22 pln?
Jednak dla mnie - ponuro to wygloada, jakby przed lawina podaży...
Żeby wywalać, trzeba najpierw podbić, a dużej podaży po prawej nie ma , z drugiej do kupna też się nikt nie kwapi.
Aby było wywalanie, musi być podniesienie kursu.
Dawno nie było tak słabego wolumenu...
A jeśli przyjąć, ze część była jeszcze przemielona - to pokazuje, jak rynek postrzega bomi...
Ta śmieszna podbitka setką akcji tylko kolejny raz pokazuje słabość spólk, granie bomiwtopionym na nosiei i zapowiada, jak poprzednio, kolejne spadki...
Bo wiele razy tak było...