• poprzednia emisja z pp po 0,91 groszy wie ktoś może co znią będzie Autor: ~kolo [217.153.235.*]
    teraz mam papiery na rachunku i nic nie mogę z nimi zrobić wie ktoś może co dalej
  • Re: poprzednia emisja z pp po 0,91 groszy wie ktoś może co znią będzie Autor: ~rankor2 [78.28.33.*]
    Poczekaj na info po walnym, moze tam coś wyjaśnią...
  • Re: poprzednia emisja z pp po 0,91 groszy wie ktoś może co znią będzie Autor: ~rankor2 [78.28.33.*]
    A ja postawię inne pytania:
    Kto obecnie ma najwięcej bomimakulatury i pp z ostatniej emisji?
    Kto ma teraz najwiecej do stracenia?...
    Kto najłatwiej moze bawic sie w przekładanie bomimakulatury z kieszeni do kieszeni?

I najtrudniejsze pytanie:
    Załóżmy, ze masz 10% udziałów w bomi, kupione po 2,30 + pp. Jak bys pogrywał na gpw, by uratowac jak najwiecej kasy?...

I coś do poczytania - ale bez sugestii, ze tu znajduje sie odpowiedź... ;-D
    Po prostu - jako ciekawostka z dziedziny finansów:
    http://samcik.blox.pl/2012/09/Gdy-bank-bawi-sie-w-Pobieraczka-a-fundusz-chce.html

• Re: poprzednia emisja z pp po 0,91 groszy wie ktoś może co znią będzie Autor: ~Zenek [89.77.16.*]
    Gdybym był złośliwy, to bym powiedział: załóż rezerwę!

Jeśli nowa emisja ratunkowa ma być skuteczna, to Twoje akcje ABSOLUTNIE nie mogą trafić na giełdę. Zarząd jest tego świadomy, aż za nadto.

Gdy ktoś z rodziny zapyta Ciebie, gdzie są pieniądze. Odpowiesz założyłem rezerwę.
    Wiem, że to mało śmieszny dowcip.
  • Re: Zenuś Autor: kracy [89.78.61.*]
    Zenek a dlaczego taki ekonomista jak Ty nie pojawił się na forum ze swoją wiedzą pół roku temu ??
    Pojawiłeś się w momencie gdy już i tak wszyscy wiedzieli ,że Bomi jest bankrutem.
    Teraz po fakcie to nawet sprzątaczka potrafi być mądra.
  • Re: Zenuś Autor: ~Zenek [89.77.16.*]
    Nawet sprzątaczka potrafi być mądra?!

To dlaczego inwestorzy w Bomi nie czerpią mądrości od sprzątaczek?

Kupowanie akcji po 0,50 na fali entuzjazmu po ogłoszeniu przez sąd układowej?!
    Trzeba się było spytać dowolnej sprzątaczki, czy to rozsądne.
  • Re: poprzednia emisja z pp po 0,91 groszy wie ktoś może co znią będzie Autor: ~Timing [78.30.103.*]
    timing [wym. tajming] wybór najlepszego (z uwagi na skutki) momentu na rozpoczęcie jakiegoś działania, przedsięwzięcia.
    wybór precyzyjnego momentu do rozpoczęcia i wykonania jakiegoś działania z maksymalnym efektem.
    Efekt rankora i zenka na mnie nie zadziała i ja nie oddam akcji.
    A wręcz uśrednie dokupując!
  • Re: poprzednia emisja z pp po 0,91 groszy wie ktoś może co znią będzie Autor: ~hehe [83.4.209.*]
    Włączenie sie do kampanii oczerniania BOMI przez ZENKA daje dużo do myślenia...

Albo Renkor osłabł, albo uznali, że on już nie działa...
    Ale ZENEK pracuje w pocie czoła..
    No, hłehłe,
    myslenie to na pewno nie jest twoja mocna strona, co widac po twych postach... ;-D
    Ale zawsze mozesz myśleć o sobie, ze myslisz... ;-D
    Bo tylko myslisz, ze myslisz... ;-D

Z ciebie zas taki wielonickowy myliciel, co to:
    - nie kuma spólki
    - nie kuma rynku
    - szuka winnych poza sobą
    - naiwnie wierzy w odbicie do histrycznych szczytów
    - użala się na wszystko i wszystkich, zwłaszcza rankora i zenka ;-D
    - najpierw wychwala prezesa i zarzad, a potem zarzuca wszystko, co najgorsze
    - tworzy konfabulacyjne terie spiskowe
    - nie rozumie znaczenia słowa klakier... ;-D
    - nie umie czytać komunikatów ze zrozumieniem i odniesiem do realiów spółki
    - odrzuca wszystkie złe infa jako spiskowe
    - kazdy krytycznie piszący to jego osobisty wróg
    - nie jeździ na walne, ale lepiej wie wszystko od prezesa i zarządu
    - krytykuje zarząd i prezesa, ale nie ma odwagi powiedzieć i tego w twarz na walnym
    - pisze o zyskach sprzed lat, choć raporty i prezes od sam mówi, ze od 2 lat spólka tylko ma straty, a teraz jest pod ściana
    - ma problemy z ortografia

A przede wszystkim - boi się.
    Boi sie strat, boi się kazdego info negatywnie mówiacego o spółce, boi sie postów krytycznych o spólce, boi sie kompromitacji przed samym sobą... ;-D

Ale daje MEGAuciechę swym pisaniem na forum... ;-D
  • Re: poprzednia emisja z pp po 0,91 groszy wie ktoś może co znią będzie Autor: ~hehe [83.4.209.*]
    A renkor jest mistrz nad mistrze i nikt go nie zniechęci od pisania na BOMI...
    Oczywiśćie tylko żle..Jak długo?
    Do końca świata i jeden dzień dłużej...

Tak dobrze tu zarabia?
    Nie!

On tylko dla uciechy...A zwłaszcza ze mnie...
    Ale gdy ktoś postawi mu kontre, to napisze że z niego..
    Taki mądral...Najmądrzejszy...
  • Re: poprzednia emisja z pp po 0,91 groszy wie ktoś może co znią będzie Autor: ~Zenek [89.77.16.*]
    Zenek pracuje w pocie czoła.

Uśredniajcie, uśredniajcie... po 0,26; 0,22; 0,19; 0,16
    Uśredniajcie, uśredniajcie.

Przecież mi o to chodzi: abyście uśredniali po jak najniższej cenie!
  • Re: poprzednia emisja z pp po 0,91 groszy wie ktoś może co znią będzie Autor: ~ms [89.76.227.*]
    Zenek, Rankor wyluzujcie oni za zakumaja nawet jak już syndyk zamknie księgi.
    Nie wyluzuję! Nie wyluzuję!

Do krwi ostatniej. Nie wyluzuję!

Bo mi za to płacą!!!

ms!
    Oczywiście, że masz rację.
    Trzeba wyluzować. Bomi to jest spółka spisana na straty.

Bomi w tej chwili to radość z pisania na forum.Nic nie kosztuje, a dobrze smakuje.

Właśnie chcę usłyszeć głosy bomifanów, jak syndyk będzie zamykał księgi.
    To będzie bezcenne!

Usłyszeć, że Bomi upadł przez Zenka i rankor2 - to będzie bezcenne.
[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.