• Raport za I półrocze 2012 Autor: ~Tomek [217.153.175.*]
    Niestety nie najlepiej. Spadają przychody i zyski :(
  • Re: Raport za I półrocze 2012 Autor: ~trollus [80.213.78.*]
    Muszę przyznać, że ten zarząd jest jednak nieudolny. Po ch.j utrzymywać tych wszystkich preziów w AutoR, skoro od niepamiętam już ilu kwartałów do tej firmy trzeba wciąż dokładać. Nie sprawdzają się od dawna, więc nie wiem co tu jeszcze robią. Może w ogóle powinni ten AutoR zlikwidować, skoro i tak popytu na soft Autodesku nie ma. Zresztą sam zarząd Procadu też się nie sprawdza, ale przecież sami siebie nie wywalą.
  • Re: Raport za I półrocze 2012 Autor: ~mw [212.160.172.*]
    po publikacji wyników kurs co chwila spada na dolne widły. ciekawe jak nisko uda się spaść
  • Re: Raport za I półrocze 2012 Autor: ~trollus [213.236.164.*]
    Ja dziś pożegnałem się z prawie wszystkimi akcjami, ktore jeszcze miałem. Zostawiam sobie kilkaset sztuk na jakiś odpadł, na który jednak specjalnie nie liczę. Pozostałym z papierem życzę wzrostów. Potencjalnych nowych akcjonariuszy zachęcam do przestudiowania wypowiedzi prezesa z ostatnich paru lat, przyjrzenia się relacjami rodzinnym między zarządem a rada nadzorcza i oceny finansowej super inwestycji w spółki zależne.
  • Re: Raport za I półrocze 2012 Autor: ~misiek [145.237.69.*]
    Co miało upaść, to już upadło, zreszta przez rok upadało, więc koniec spadków też musi przyjść. Przecież blisko 70% spółek na GPW zanotowało gorsze wyniki, niż przed rokiem i jakoś paniki nie widać. Raz lepiej, raz gorzej. Bodajże w 2010r. roku wyniki miał Procad jescze gorsze a kurs stał po 3,50 złocisza. Ot psychologia i tyle w temacie.
  • Re: Raport za I półrocze 2012 Autor: ~macieja [46.204.46.*]
    straty nie było, a zysk lichy jak wszędzie
    spadać już dokąd zabardzo niema
    czyli nadal marazm
  • Re: Raport za I półrocze 2012 Autor: ~leon [178.235.44.*]
    hehe i jak tam.
    88gr już blisko ,to z tego co pamiętam historyczne minimum.
    Może tak wzniosek o upadłość firmy zgłosimy to więcej dostaniemy za akcję niż teraz.
    Jak przyjdzie kryzys to sprzedaz padnie a zarząd nie podejmując restrykturyzacji
    w raporcikach wpiszę stratę i jazda jeszcze niżej.
    Co oni urlopy mają od początku roku bo 0 informacji ze spółki,poumierali czy
    ich ta woda zalała z tunelu w warszawce.
    pozdrawiam chociaż moja cierpliwość się też kończy ,przy następnym odbiciu wywalam wsztystko i żegnaj procadzie co przy tobie można zdziadzieć.
  • Re: Raport za I półrocze 2012 Autor: ~safari [87.205.229.*]
    Dnia 2012-09-05 o godz. 10:37 ~leon napisał(a):
    > hehe i jak tam.
    88gr już blisko ,to z tego co pamiętam
    > historyczne minimum.
    Może tak wzniosek o upadłość firmy
    > zgłosimy to więcej dostaniemy za akcję niż teraz.
    Jak
    > przyjdzie kryzys to sprzedaz padnie a zarząd nie podejmując
    > restrykturyzacji
    w raporcikach wpiszę stratę i jazda
    > jeszcze niżej.
    Co oni urlopy mają od początku roku bo 0
    > informacji ze spółki,poumierali czy
    ich ta woda zalała z
    > tunelu w warszawce.
    pozdrawiam chociaż moja cierpliwość się
    > też kończy ,przy następnym odbiciu wywalam wsztystko i
    > żegnaj procadzie co przy tobie można zdziadzieć.
    A na jakiej podstawie chcesz zglaszac wniosek o upadlosc?sa niewyplasalni czy co?śmieszny jesteś... No i jakie informacje chciałbyś dostać? chcesz coś wiedzieć to napisz, odpisują, tak robili do tej pory
    Ja tam trzymam, na pewno kiedys odbije. Juz raz odbilo z 99gr na praiwie 5 zeta :)
  • Re: Raport za I półrocze 2012 Autor: ~trollus [213.236.164.*]
    Nikt już tego kijem nie chce dotknąć, a spotkanie z linią trendu spadkowego coraz bliżej. Potem albo podbitka, albo 50-60gr.
  • Re: Raport za I półrocze 2012 Autor: ~leon [37.8.207.*]
    może jakiego animatora zatrudnią coby pstrykał akcjami i zludzenie stwarzał że coś się dzieje na rynku bo jak tak dalej pójdzie to mało kto przełknie przecenę ponad 65% wartości akcji z poziomów 2,50pln na 0,88pln.NIby wirtualna strata dopóki nie sprzedane ale niejednego szlag tutaj trafia jak widzi spadającą wycenę na rachunku.
    Jak co roku pod koniec powinna być podbitka a wtedy ludziska się będą chcieli pozabijać aby sprzedać.
    żeby chociaż dywidendę nam zostawili a tu nici a następny rok zapowiada się jeszcze gorzej,wyniki będą coraz gorsze bo cała gospodarka zwalnia zarzynana podatkami i coraz to nowszymi pomysłami rządzących.
    Uśredniać nie ma co bo musiałbym dokupic przynajmniej 50-70tyś sztuk co w obecnych
    czasach jest niepewną inwestycją i przyblokowaniem kasy.
    A jak wiadomo w czasie kryzysu najlepsza jest kasa w kieszeni a nie akcje na rachunku,
    można na lokatę kasę wpłącić aby nie korciła.
    Pozdrawiam.

[x]
PROCAD -0,83% 2,40 2022-06-28 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.