• JEDYNI Autor: ~clif [31.63.175.*]
    Tylko w Bomi uruchomiono dodatkową kase gdy stalismy z żoną w ciąży w kolejce.....tylko Bomi staneła na wysokosci zadania, od tego czasu jak tylko jestem (bylem) w pobliżu coś u nich kupowałem. Inne sieci mniejsze i wieksze olewały nas jedynie w Bomi obsluga wykazała się refleksem i życzliwością....kto był w takiej sytuacji kiedykolwiek wie o co mi chodzi....GRATULACJE DLA WAS BOMI.... szkoda by było gdybyście wypadli z rynku, wielka szkoda.....Pozdrawiam Pracowników tej firmy.
  • Re: JEDYNI Autor: ~obserwator gpw [77.254.244.*]
    Bomi ma duże szanse na przetrwanie.
    Znam spółki, które były w większych tarapatach i wychodzą na prostą.
  • Re: JEDYNI Autor: ~rankor2 [78.28.37.*]
    Sprecyzuj te szanse - by można było za jakis czas to zweryfikować...
  • Dlaczego akcje będą droższe Autor: ~Zenek [89.77.16.*]
    Może je sprecyzować tak, jak ci 2 lata temu.

TUTAJ: https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=2021260&strona=1

Sytuacja analogiczna. Wtedy BOMI właśnie zjechał o 50% w 2 dwa dni!

Sytuacja analogiczna, fantastyczna c/wk, te same nadzieje i pocieszenia, ale z małym wyjątkiem. Wtedy kosztował 6,xxPLN, a dzisiaj 20x mniej. No i dzisiaj BOMI nie ma konta w banku. :-(

• Re: JEDYNI Autor: ~Kasia [31.60.54.*]
    tu trzeba dobrego inwestora ludzie jedli jedzą i będą jeść o co tu chodzi?
  • Re: JEDYNI Autor: kracy [89.78.61.*]
    Cały czas mam cichą nadzieję, że Bomi nie wypadnie z rynku i utrzyma się na giełdzie.
    Mam bowiem do tej spółki ogromny sentyment.
    To tutaj ostatnio zarobiłem niemałe pieniądze na spekulacji, pokazując innym jak można zarabiać z klasą.
  • Re: JEDYNI Autor: ~ja [213.77.86.*]
    jestes zalosnym megalomanem
  • Re: JEDYNI Autor: ~rankor2 [78.28.37.*]
    I do tego przepisujacym moje posty sprzed ok. roku (albo wcześniejsze - krokusa), gdy pisałem np. jako sceptyk z mobilnego neta... ;-D
  • Re: JEDYNI Autor: ~nasz mistrzuniu [91.94.68.*]
    rano we dnie i wieczorem świątek piątek i niedziela rankor dobrze zapierdziela !!!
  • Re: JEDYNI Autor: ~wolnyobserwator [31.63.143.*]
    Miejmy nadzieje ze nie wykupi ich jakas firma portugalska lub niemiecka.....nie ma w Polsce ludzi z kasa umiejacych robic tego typu biznes???
[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.