• DSS!!!! Autor: rysiek1 [109.196.60.*]
    Za chwilę wywiad prezesa DSS oglądać.!!!!
  • Re: DSS!!!! Autor: rysiek1 [109.196.60.*]
    W SNBS
  • Re: DSS!!!! Autor: ~mar [89.68.211.*]
    Taaak??? Beda dobre inormacje. Ta spolka wyjdzie na prosta wczesniej czy pozniej.
  • za 5 lat i dodruk akcji brawo leszczyna ubrana haha Autor: ~prawda [82.115.65.*]
    jw
  • Re: DSS!!!! Autor: ~DZIAD [46.76.208.*]
    Co mówił --- !!!! może wjdą z kibla do wychodka a to jedno i to samo ( niech lepiej powie kiedy odzyskam kase ) heheee... heeeee
  • Re: DSS!!!! Autor: ~mar [89.68.211.*]
    Po 1. narazie nie ma emisji zadnej, maja gotowke z Vatu (12 milionow zdajesie)
    Po2. W tym roku do tego dodatkowo35 milionow od komornika i ubezpieczyciela.
    Po3. Wierzytelnosci ubywa, bo nie zglaszaja do ukladu rozni cwaniacy ktorzy krzyczeli ze maja.
    Po4. Dzialanosc rentowna, nawet jesli ubywa budowy autostrad, kolejnictwo zastepuje.
    Po 5. Kapitalizacja chyba kolo 12-14 milionow w tej chwili.

Dobre wiadomosci, choc widac, ze prezes nie jest pPRowcem, bajki opowiadajacym, tylko to czlowiek do roboty.
  • Re: DSS!!!! Autor: ~aaaaa [83.5.74.*]
    A gdyby było zle, to ubrali by spokojnie do 2 zl, tak, jak sprzedawala Calatrawa.

A tu kurs za mordę.
    Niezbyt cierpliwi ponaglani sa do opuszczenia.
  • Re: DSS!!!! Autor: ~Pracownik [89.74.61.*]
    To już ostatnie tchnienie... Skończyło się zapraszanie na wódeczkę do Bristolu i klientów zaczyna ubywać. Prezes szuka szans na kolei, a wszyscy wiemy że PKP ma problem z realizacją inwestycji. Poza tym do tego tortu jest wielu chętnych. Na razie w Piławie Górnej cisza, bo pracownicy dostali zaległą kasę i nastroje się poprawiły, ale każdy widzi że brakuje sprzedaży. Trwa marazm....
  • Re: DSS!!!! Autor: ~Matoł [46.76.208.*]
    JA MAM ICH w d....ie mogą sobie podawać infomacje jakie chcą a ja sobie poczekam mam czas , ciekawe czy bosy mają też heeee.. heeeee...
  • Re: DSS!!!! Autor: ~gandalf [79.186.135.*]
    bajki ,,bajki ,,,jak najdłużej siedzieć i brać kasę ciekawe kiedy autka w lizing zaczną brać ,,,bo dupsko trza wozić ,,zero wiedzy ,,zero pomysłu ,,,znów wrzód kolesi rośnie a kopalnia nie da rady ,,pociągnąć tego garba ,,,,i tyle ,,,w sumie szkoda może by to się kręciło naprawdę zajeb ,,,,,, załoga
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [95.160.164.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: DSS!!!! Autor: ~wojtek [46.113.216.*]
    na każdego przyjdzie czas!!!!
  • Re: DSS!!!! Autor: ~Matoł [89.72.9.*]
    Może zamówie SZAMANA i przegoni z tej spółki złe duchy ------ heeheee. heee....
[x]
DSS 100,00% 0,04 2015-09-10 15:22:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.