• Regnon Autor: ~1234 korekta [83.7.40.*]
    to ruszamy
  • Re: Regnon Autor: ~dank [78.8.182.*]
    ktoś coś wie skąd te wzrosty???
  • Re: Regnon Autor: ~Lits [213.17.201.*]
    Już wyjaśniam: po to aby podbić kurs do 0,06 szybko sprzedać i nastepnie odkupić po 0,04.
    Kto zdąży ten wygrany kto kupi ten ma przes..ne
  • Re: Regnon Autor: ~falcon [46.112.191.*]
    żebyś się nie zdziwił...
  • Re: Regnon Autor: ~dc [91.233.157.*]
    ciekawe kto by kypil 4 mln akcji i liczyl ze je sprzeda
  • Re: Regnon Autor: ~Lits [213.17.201.*]
    To się robi tak. Windujesz kurs do np. 0,06 a następnie z tych 4mln sprzedajesz 200 tys. akcji po 0,05 ale jednocześnie kupujesz (dla podtrzymania kursu) np. 100tys. Nastepnie sprzedajesz 250tys a kupujesz 120tys itd itd. Masz coraz mniej akcji, ulica mysli że jest ruch a tu gówno nie ruch to tylko gruba ryba wyleszcza rynek. Na końcówce zwalasz wszystko PKC i juz masz kurs ponownie na 0,04.
    Tak to wygląda. Jak masz dostęp do pełnego arkusza i odpowiednie oprogramowanie to cały czas utrzymujesz kontrolę nad rynkiem bo zawsze wiesz ile jest twoich akcji a ile "obcych". I rzadzisz.
    Tak jest na petrolu i innych spółkach. Bo jak inaczej wytłumaczyć skoki akcji po 30-50% bez żadnego komunikatu?
  • Re: Regnon Autor: ~1234 korekta [83.7.40.*]
    co za dziady trzymają tak długo, muszę trochę dobrać
  • Re: Regnon Autor: ~1234korekta [83.30.199.*]
    dziś 07gr czas uśredniać w górę
  • Re: Regnon Autor: ~hmmm [87.205.214.*]
    heh no i po "wystrzale"
    brak kupujacych, za chwile niecierpli beda wywalac na lewo...
  • Re: Regnon Autor: ~dank [78.8.176.*]
    a no tacy tez są potrzebni ....
    ja na to liczę:)))
  • Re: Regnon Autor: ~Piotr [94.75.114.*]
    Tyle tu teorii na temat ubierania jednych przez drugich i właściwych momentach na wejście lub wyjście. Nie bardzo to widzę żeby było łatwo kupić za 4 i sprzedać za 6. A może prawda jest taka że ktoś kupuje po prostu tanie akcje. Za 4 zakupy były już nie możliwe a za 5 nie było tak trudno skupić. Ostatecznie na 6 nie jest zbyt dużo akcji przeliczając na gotówkę. Więc może się okazać że nawet za 6 za chwilę będzie trudno kupić. Oczywiście że wszystko po to żeby żeby sprzedać drożej. Tylko jest pytanie na które nikt nie zna odpowiedzi. Na jakim poziomie ta sprzedaż miała by być ? I tu się pojawia różnica zdań.
    Zacząłem pisać i uszło mi to co chciałem przekazać :)) Chciałem napisać że trzeba zrozumieć też zbierającego który może chce kupić tanio a nie drogo i szybko. Który woli kupić więcej za 6 niż szybko za 7 :) Zresztą zbieracz nie ma wyjścia jeśli chodzi o wariant szybko czy tanio, zważając na widłowego który nie daje kupić szybko :))))
  • Re: Regnon Autor: ~qwe [176.111.141.*]
    Widać, że przekonany jesteś do wzrostów. Jak na razie nikt nie sypie perfidnie....
  • Re: Regnon Autor: ~Legolas [178.180.72.*]
    Ktoś sobie 5 banieczek na kupno po 5 postawił i probuje popyt pobudzić !
    Może i tak. Ale po czym to wnosisz ?
    Warto żeby zrobić wewnętrzny sondaż czy jest ktoś na forum kto stoi w kolejce po 5 gr. ? Jeśli jest parę osób to można wnioskować że popyt jest naturalny a nie jakaś ściema.
  • Re: Regnon Autor: ~Legolas [178.182.193.*]
    Pisząc że chce pobudzić popyt chodziło mi o to że dokładając 5 baniek po 5 groszy chciał sprawić aby 6 groszy zaczeli rozbierać bo jak widzisz 8 baniek po lewej a 1 po prawej to raczej większość bierze z prawej ! Także chodziło mi o popyt na 6 groszach na 5 może być jak najbardziej prawdziwy !
    Zrozumiełem że ktoś ustawił się fikcyjnie na kupię po lewej (za 5 i niżej) żeby lepiej sprzedać to co ustawione na sprzedaż po 6.
  • Re: Regnon Autor: ~xxx [95.40.131.*]
    teraz sie bedzie kisic po 0,06 gr. i znów spadek. za duzo wczoraj sprzedawali po 0,06 gr, i dlatego kurs nie poszedł wyzej( a przeciez ładny wolumen był), bo jak kończyła sie sprzedaż po 0,06 gr, to zaraz znów wystawiali duze ilości do sprzedazy
  • Re: Regnon Autor: ~japa [79.175.246.*]
    chcialem tutaj kolege poprawic, ktos dal 6 mln akcji na kupno po 5 gr a nie 5 mlnszt, skoro bylo 2,7 mln na kupno po 5gr a po jednym zleceniu pojawilo sie 8,7 to czysta matematyka to 8,7 - 2,7 daje 6 mln szt akcji:)))
  • Re: Regnon Autor: ~Legolas [188.146.29.*]
    Fikcyjnie dołożył 5 baniek ! Zresztą po chwili je zdjął także możliwa jest druga opcja że chciał pokazać że na kupnie stoi 8 baniek a po chwili je zdjął probując w ten sposob co niektorych wystraszyć że stało ponad 8 baniek stoi niecałe 3 mln ! Na dwoje babka wrożyła jedno jest pewne gruby coś kombinuje ! Czas pokaże czy zbiera czy wywala !
  • Re: Regnon Autor: ~Legolas [178.180.104.*]
    Dziękuje Koledze oczywiście dołożył 6 mln czyli jeszcze lepiej !
  • Re: Regnon Autor: ~Stary Kaszub [46.169.214.*]
    Jak popyt na 5 gr się wycofa , to jeszcze dziś zobaczymy 4 gr
  • Re: Regnon Autor: ~kolekcjoner [91.208.93.*]
    Jaki STARY taki GŁUPI !
  • Re: Regnon Autor: ~robert31 [86.47.68.*]
    Dnia 2012-08-17 o godz. 12:32 ~Stary Kaszub napisał(a):
    > Jak popyt na 5 gr się wycofa , to jeszcze dziś zobaczymy 4
    > gr

Myslenie nie jest Twoją najmocniejszą stroną..........no chyba ,że opłacisz widłowego......:):):)
  • Re: Regnon Autor: ~Legolas [178.180.190.*]
    Po prostu sprzedał za 6 czeka w kolejce po 5 pewnie nie tylko on !
  • Re: Regnon Autor: ~Stary Kaszub [46.169.214.*]
    Grubas rozbił pakiet na 18 zleceń i wystawił do sprzedania po 6 gr. Siedzi i patrzy na momitor i myśli jak tu ubrać leszcza po 6 gr. W zębach trzyma cygaro i z szyderczym uśmieszkiem wklepuje po 6 gr. Czy to może zdesperowane leszczyki grosigrajki . Jak myślicie?
[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.