Słupy przewalają bla bla... ubieranie na zimę bla bla... wszystko OK niech i tak będzie. Jednak równie dobrze może to być gra pod wyniki, które powinny być dobre, pod rozwój firmy na który przedstawiony pomysł - sieć lokali, wydaje się całkiem realny do realizacji.
Spółka nie jest zadłużona, pojawił się inwestor a tu ciągle ta sama mantra... słupy... ubieranie itd.
Jak dla mnie to całe ględzenie nie mam sensu i dojście do 1 pln to kwestia niedługiego czasu ponieważ papier jest mocno niedowartościowany.
Pozazdrościć tym, którzy wskoczyli po 0,27 chociaż znając specyfikę tego forum to im też ktoś napisze, że są poubierani :D
Dnia 2012-08-11 o godz. 14:28 ~ENDRIU58 napisał(a):
> Wyniki na pewno będą dobre, ale zysk to nie wszystko,
> kluczem jest płynność finansowa.. a tutaj nie jest dobrze,
> raczej nie..
Dobre wyniki to więcej środków finansowych w kasie + wejście inwestora to również pojawienie się środków finansowych. Trudno moim zdaniem w takim przypadku kwestionować płynność finansową tej spółki.
Pozazdrościć tym, którzy wskoczyli po
> 0,27 chociaż znając specyfikę tego forum to im też ktoś
> napisze, że są poubierani :D
Nie ma co zazdrościć- to był dołek Reed, a Ty po ile wskoczyłeś, bo ja wcześniej po 32 a 43 to była realizacja - spory błąd, a teraz w poniedziałek po 46, i teraz trzymam
Przesiadałem się na PLJ z Midasa po realizacji zysku żeby kasa nie leżała odłogiem kupiłem po 0,45 i sprzedałem po 0,50. Teraz z ciekawości kupiłem trochę papieru po 0,51 ponieważ liczę na jakiś ruch w górę pod wyniki.
Jak tak sobie oglądam ten papier to nie wiem czy nie kupie większego pakietu na dłużej ale po wynikach jak opadnie kurz i przyjdzie jakaś korekta.