• CZEKAMY NA WZROST CENY Autor: ~anonim [90.194.133.*]
    czekamy czekamy , oby skok do góry .
  • Re: CZEKAMY NA WZROST CENY Autor: kracy [89.78.61.*]
    Ja tu chyba jestem jedyną osobą która potrafiła zarobić na Bomi.Potrafiłem wykorzystać okazję ,ale jestem przekonany , że jeszcze niejednokrotnie będzie można tutaj sporo zarobić.Tylko trzeba do tego mieć jaja i posiadać wiedzę z zakresu analizy technicznej.Niestety większość na tym forum nie ma ani jednego ,ani drugiego.
  • Re: CZEKAMY NA WZROST CENY Autor: ~antykracy [80.238.115.*]
    Ja myśle ze jedyną osobą na tym forum bezjajeczną jest właśnie kracy, jaja to ty masz ale przepiórcze w lodówce bo w gaciach to ty masz co najwyżej marjański....
  • Re: CZEKAMY NA WZROST CENY Autor: ~aflo [46.186.8.*]
    marjański odpada bo rzadko penetrowany
  • Re: CZEKAMY NA WZROST CENY Autor: ~luleg [91.213.226.*]
    jestem ciekaw na co jeszcze liczą Ci co mają akcję Bomi, tak naprawdę już nigdy nie wierzę, że Bomi odzyska klientów których miało przed 2007 rokiem, bo tak naprawdę ten rok zakończył działalność delikatesową Bomi. Jestem tylko ciekaw co na tą sytuację powiedziałby zarząd i rada nadzorcza od 2007roku.
  • Re: CZEKAMY NA WZROST CENY Autor: ~rankor2 [78.28.33.*]
    Jeszcze 14 sesji i poznamy wyniki za 2Q...
    IMO - wkrótce zacznie się wysyp z tej okazji.
    A niedowiarków wysyłam do sklepów bomi... ;-D
  • Re: CZEKAMY NA WZROST CENY Autor: ~adamson [86.186.61.*]
    A 3 sesje później dowiemy się kto obejmie warranty...
    O ile bedą chętni, bo ja bym nie był tego pewny...

Na razie nie ma chetnych na tanie akcje i zaczyna sie podbijanie małymi paczkami przez drobnicę, co wzwykle poprzedzało mocne spadki...
  • Re: CZEKAMY NA WZROST CENY Autor: ~adamson [86.186.61.*]
    Odeprę ten argument z przyjemnością:
    1) Generalizujesz na podstawie niereprezentatywnej próby jaką jest jedna transakcja 50 akcjami.
    2) Brak mechanizmu przyczynowo-skutkowego pomiędzy transakcją 50 akcjami a mocnymi spadkami
    ckd.
  • Re: CZEKAMY NA WZROST CENY Autor: ~rex [82.165.130.*]
    ten R jest śmieszny, kogo on straszy ?????????? wakacyjnych graczy z gimnazjum ?????
    Nie musisz chwalić się, do jakiej szkoły chodzisz... ;-D
    Mylisz się, kolejny raz.
    Ty jesteś tu7 krótko, a ja obserwuję bomi niemal codziennie od niemal 2 lat (od ceny 15,xx) przez całe sesje i jak mało kto mam i sporoa wiedzę i spólce orarz jej transakcjach, i mam bradzo reprezentatywny poglad, bo wiem, jak wielokrotnie to się zdarzało, jak i inne zabawy.
    To ty przyjmujesz, ze taka jest tylko dzisiaj.
    I na razie to moje prognozy co do bomi sprawdzaja się, a nie twoje...

Tej podbitki 50 szt. tez nie rozumiesz.
    To nie tyle jest podbitka kursu o grosz, ale kolejna psychologiczna zagrywka na łowie bominaiwnych, by ustawiali się na 0,38.
    W ten sposób od dawna trwa zabawa w obrone kursu i jednoczesne skarmianie bominaiwnych.
[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.