ale co ty porównujesz konia z osłem?
Nie ma znaczenia cena akcji. Bo gdyby chcial tak porównywać to przecież bioton bez żadnych upadłości kosztuje kilkaset % taniej niż te w upadłosci
No tak , wartość ksiegowa ABM to 12 280 000, 2 856 420 kapitalizacja, C/WK 0,23 , a BOMI wartość 550 750 000 - bo jeszcze nie została zmieniona , kapitalizacja 24 077393, C/WK 0,04.
Tiaaa...
takie bomibajki to wciskaj kumplom z trzepaka... ;-D
Użalasz się na prezesa, przypominasz, jak to po 7 zeta wtopiłeś i nagle jestes zarobiony 0d 28 groszy?
Lepiej sprawdź, co wtedy pisałeś i jak byłeś zdesperowany ;-D
I to ty walczysz ze mną. A raczej tak ci sie wydaje ;-D
Bo ja mam z ciebie tylko uciechę.
Ale to juz wiesz. ;-D
Bezcenną!
chłopcze nie masz co mu współczuć mieszka tak jak ja w Niemczech.Dzisiaj świąteczna sesja to z nudów zaglądam od czasu do czasu.Na W20 nie gram. to ja ci współczuję,że musisz w ten sposób zarabiać, kto ci napisał te wszystkie podkładki o spółce ??????
czepiliscie sie tego bomi jak pijani. plotu i ty rankor i po przeciwnej stronie cala banda naiwniakow trzymajacych dlugoterminowo liczacyh na jakies extra zyski. ...to ja sie pytam z czego. ..z tych kilku sklepow co wedlug was sie ostanie ,akcji nadrukowanych na tony a wy dalej swoje ....rankor przesiaduje od rana do nocy po to teraz zeby wdawac sie w pyskowki z cala rzesza stracencow ktorzy ze dwa razy zarobili na podbitkach i sie ciesza jak murzyn sreberkiem. ....tutaj wszystko jest popie....lone jak to cale bomi
I masz rację !
jest dokładnie tak!
Sam i radzę nie karmić trolla, a oni tym bardziej... ;-D
I jak tu nie miec uciechy? ;-D
Ja się z nudów bawię bominaiwnością, bo sesja nudna... ;-D
A że naiwni daja się wodzić za noski, w które są tak zapatrzeni - ich problem ;-D
I jak podbije ktoś o grosik, juz myslą, ze bomirakieta wystrzeli...
Tyle że ja im to od miesiecy próbowałem uswiadomic, a o ni wiedzieli swoje i teraz majają
0,2x - 0,3x... ;-D
Ale z tym cieszeniem się sreberkiem... - fajniutkie ;-D
Masz rację - ja nie tylko nie umiem grać na spekulacyjnych spółkach, ale w ogóle nie mam pojecia o gpw, a w szczególnosci o bomi.
Tu we wszystkim ty jesteś ekspertem. Zwłaszcza bomiekspertem ;-D
Ja tam przy tobie bomipajać tylko jestem i nie wypieram się tego, dla tego wciąż szukam postów napisanych przez madrzejszych ode mnie... ;-D
I nie jest mi przykro, ze mnie odmłodziłeś.
Jak nazywaja mnie bezrobotnym czy emerytem - treż nie jest mi przykro...
Ludzie lubia o mnie pisac, a ja lubię czytać, co o mnie wymyslaja... ;-D