z uchwał NWZA wynika że inwestor bądź inwestorzy obejmą 40-70 mln akcji serii F po 1 zł / szt. (min. 1 zł bo tyle wynosi nominał)
ważne zdanie z uchwały: emisja akcji zostanie pokryta wyłącznie wkładami pieniężnymi!
czyli jest chętny gotowy wyłożyć za nowe akcje 2-krotność obecnej wyceny rynkowej EPD
jak chcecie sprzedawać to wasza sprawa a pan Kamiński w-ce Prezes który miał akcje na kredyt już chyba wysprzedany, oczywiście bank nie musiał sprzedawać wszystkiego
I po co to bredzenie?
To wszystko juz nieaktualne. Inwestor to nie idio..a
Teraz to on moze sobie nabyć 3 razy tyle akcji na rynku za tą samą kwotę.
Już dawno kupił jeśli chcoal ale po 30 groszy. hahahaha
jak duze bedzie jutro odbicie na epd, ja licze na 0,30 pln na zamknieciu sesji, co Państwo sądzą o jutrzejszym dniu. Ktoś mocno skupuje i zalezy mu na spadku kursu ,,,,,,,
Teraz to spekuła rozpocznie zakupy pod klepnięcie upadłości układowej. Kilka ostatnich takich przypadków dawało zarobek od 40 do 120% zysku dla tych co rozpoczeli zakupy w dniu złożenia wniosku. Ale żeby jutro już 30 groszy? chyba za wcześnie
Dnia 2012-08-12 o godz. 20:17 ~jan napisał(a):
> jak duze bedzie jutro odbicie na epd, ja licze na 0,30 pln
> na zamknieciu sesji, co Państwo sądzą o jutrzejszym dniu.
> Ktoś mocno skupuje i zalezy mu na spadku kursu ,,,,,,,
ja sądzę że jest pan kompletnie niekompetentny
uważa pan że dzisiaj spółka wzrośnie 43% ?
to nie jest nc, to po prostu technicznie jest niemożliwe pomijając to że nie ma żadnego popytu przed 10 rano a podaż dostawia nowe batony
oczywiście moim zdaniem kurs jest mocno niedoszacowany ale pisanie bzdur że w jedną sesję akcje wzrosną o 43% kompromituje autora takich teorii
jutro bedzie rzucanie sie akcjami, moze byc ciekawie, chaotycznie a nastepnie silny ruch pewnie w dol choc mam nadzieje ze nie, ostatnio juz mocno walor sie oslabil tak ze 0.2-0.19 w porywach do 0.18 licze ze nie nizej.