Fundamentalnie
- uprawomocnienie się układu(brak skargi ze strony banków i innych wierzycieli)
- zatwierdzenie upadłości układowej dla Rabat Service
- Zwołanie Walnego Zgromadzenia Akcjonariuszy
- negocjacje z bankami
- zatwierdzenie likwidacji spólki kosztowej
- Emisja warrantów z wyłączeniem PP dla inwestora strategicznego
- dalsza restrukturyzacja zamykanie sklepów, zwalnianie pracowników
Technicznie
Po wybiciu na poziomy 0,52 - trwa teraz konsolidacja która przypomina trójkat. Duże obroty na wzrostach, stosunkowo małe na spadkach - przy pozytywnych informacjach ze spółki powinno to skutkować wybiciem ponad 0,52.
Nadal fundamentalnie nic się nie zmienia.
Lada dzień info dotyczące Rabat service. Nadal w grze jest sprzedaż Rabatu grupie Speciał która akurat nie posiada swoich placówek w północnej Polsce, a planuje akwizycje i wejście na giełdę.
Chłopie ile razy mam Ci mówić żebyś nie udzielał się w moich watkach?
Bronię Ci gadać głupoty i wylewać swoje żale na innych wątkach? Komentuje Twoje bzdury nie? To bądź tak dobry trollu i odejdź z mojego wątku - pluj jadem gdzie indziej.
OK, H2O - czytałem to, ale...
To nie przesądza o zainteresowaniu bomi.
Ale przyznaję, MOŻE chodzi o bomi, ale w to wątpię - za dużo mieliby tu prawnych pierepałków i za dużo musieliby dopłacić.
A wystarczy im poczekać i za darmochę przeją ew. wisienki z bomitortu.
Twój wątek? ;-D
Nie rozśmieszaj mnie... ;-D
Sam karmisz trolla, a potem żalisz się? ;-D
Pokaż, ze umiesz pisać o bomi , a nie mądrze inaczej o mnie, to przestanę śmiać się z ciebie... ;-D
I na razie to ty na mnie usiłujesz pluć, ale tylko slinisz sobie klawiaturkę ;-D
Ku mojej, zresztą, uciesze... ;-D
https://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/quote.html?symbol=BOMI&format=chart&period=3M&size=B Tworzy sie kanal wzrostowy ,jestesmy w dolnym ograniczeniu