• 2-3 dni i powinno byc info Autor: ~ja [78.8.2.*]
    o uprawomocnieniu ukladu lub o oprotestowaniu :)
    w 1 przypadku "dzida" w drugim ??? to tylko kaszpirowski moze powiedziec :)
    przynajmniej do czasu az dowiemy sie kto i co oprotestuje
  • Re: 2-3 dni i powinno byc info Autor: ~plati35 [88.156.81.*]
    Wszystko to wie pan Rankor:),nasz Guru giełdy nie posiadający akcji,pozdrawiam!
  • Re: 2-3 dni i powinno byc info Autor: ~ja [78.8.2.*]
    juz jutro moze byc jazda pod "kupuj plotki" :)
  • Re: 2-3 dni i powinno byc info Autor: ~stef [82.145.217.*]
    dzidy nie bedzie z prostego powodu.banki nie zgodza sie na uklad 50 % .a kurs bedzie na kroplowce dyndal.a czy wy byscie sie zgdodzili zeby ktos wam zabieral 50%.i nie piszcie ze banki nie maja wyjscia....bomi to przeciez taki ogromny majatek i zlicytowac bomi i odzyskac calosc 100 % nalezy sie bankom jak psu buda.
  • Re: 2-3 dni i powinno byc info Autor: ~ktoś [46.151.76.*]
    ... i stracą kolejnego kredytobiorcę,w Polsce obecnie wszystko pada a szaraczków na kredyt nie stać a co do sumy procentowej kwoty można się dogadać.
  • Re: 2-3 dni i powinno byc info Autor: ~Ciekawy [37.188.127.*]
    50% czego sumy kredytu? Odestek? Czego dokładnie?
  • Re: 2-3 dni i powinno byc info Autor: ~stef [82.145.217.*]
    propozycja, ,,,minus 50 % nie daje marginesu negocjacji.przedewszystkim odzyskac swoja kase. ....a bomi i tak nie da duzego kredytu a po drugie czepiliscie jak pijani plotu bomi perelki nierentowny handel pozamykane sklepy gora dlugow......a wy co sekta?
  • Re: 2-3 dni i powinno byc info Autor: ~ktoś [46.151.76.*]
    ...a jak to "perełka" człowiek wtopił tu i tyle ale może przez jakiś zbieg przypadków i wypadków część kasy odzyska:)
  • Re: 2-3 dni i powinno byc info Autor: ~adamson [86.185.67.*]
    Co do procentów to jest tylko propozycja, dobry negocjator zawsze zostawi jakiś margines. Innymi słowy może być wyżej, ale negocjacje są potrzebne, żeby każda strona określiła swoje stanowisko w tej sprawie. Po pierwsze banki muszą wyrazić chęć negocjowania, inaczej będzie sytuacja loss/loss.

Oczywiście najpierw wyrok musi się uprawomocnić a to info chyba na dniach.
  • Re: 2-3 dni i powinno byc info Autor: ~stef [94.72.106.*]
    dla mnie bomi by bylo wiarygodne i wyplacalne gdyby padla propozycja oddania 100% tylko ze na wiele lat.a te 50 % pokazuje jakim bankrutem jest bomi .jeszcze raz napisze bomi to nie jakas branza ht unikatowe technologie,rozpoznawalna marka ,logo to zwykly handel nAJPROstszy biznes jaki mozna stworzyc a jezeli dochodzi do tego ze generuje straty ,wiekszosc sklepow jest do likwidacji,HIMALAJE STRAT I DLUGOW ...A WIEC KOMPLETNIE NIE MA O CO SIE ZABIJAC I CZYM PODNIECAC ...KTO CHCE NIECH GRA ALE JAK SLYSZE ZE KTOS ZAMIERZA INWESTOWAC SWOJA KASE NA DLUGO W BOMI .....TO OD RAZU KOJARZY MI SIE PETROLINVEST....INNA BRANZA ALE SKUTKI MOGA BYC PODOBNE ...BO TAM TEZ OD LAT LUDZIE ZYJA MARZENIAMI I KITEM RYSKA ...KTO MA DRYG DO PETROLA I,BOMI I TEGO TYPU SPOLEK KOSI LADNA KASIORKE A RESZTA DLUGOTERMINOWYCH ZOSTANIE DAWCAMI .....TU NAWET UKLAD NIE GWARANTUJE TRWALYCH WZROSTOW NA TYM PAPIERZE.....
  • Do stefa Autor: ~stefcio [83.22.187.*]
    Napisz po raz czwarty, by wszyscy zrozumieli,
    że BOMI nawet gdy przejdzie restrukturyzację,
    czyli pozbędzie się nietrafionych
    lokalizacji,
    pozbędzie się zbędnych ludzi,
    dogada się z bankami,
    odbuduje rynek, to.....

to i tak nie będzie więcej warte niż 40-50gr...
    ktoś powie , a czemu....

Ano temu , bo tak rzecze stefi....
  • Re: Do stefa Autor: ~ja [78.8.2.*]
    oddal po 39gr to teraz jeczy zeby nagonic :)
    a ja jakos dalej nie widze zadnych komunikatow o zmniejszeniu zaangazowania grubasow i gdzie jest te 25 mln. papieru z ostatnich 2 tygodni ? nawet zakladajac ze polowe poszlo na DT to i tak "pare" mln. znowu ktos lyknal
  • Re: Do stefa Autor: ~ms [89.76.227.*]
    banki się zgodzą na obcięcie kosztów o 50% ale nic za darmo- wezmą waranty a za nie akcje po 10 gr i wten sposób nie stracą. Tak było na dudzie w 2009. TYLKO PYTANIE KTO STRACI !!
  • Re: 2-3 dni i powinno byc info Autor: ~rankor2 [78.28.33.*]
    Jesli dziś nie bedzie info... (nie)miłe infa na bomi bywały zwykle w piatki po sesjach...
[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.