• NWZA Autor: ~Bret [79.191.61.*]
    http://gielda.onet.pl/euroimplant-s-a-zwolanie-nadzwyczajnego-walnego-zgromadzenia-spolki-euroimplant-s-a,18886,150515,komunikaty-detal
    Wygląda rozsądnie. Zarząd coś próbuje.
    Jakie Wasze opinie?
  • Re: NWZA Autor: ~sds [80.53.224.*]
    Na wykresie tygodniowym układa sie formacja gruszek na wierzbie. Prawdopodobnie spadną pod koniec lata......

Lekko nadgniłe gruszki zostaną zebrane i sprzedane za bezcen.....

Jeżeli każdy wie o czym mówię proszę nie kupować gruszek z okolic miejscowości Rybie. Te są wyjątkowo śmierdzące.....
  • Re: NWZA Autor: ~Mexo [78.88.239.*]
    Dzięki za radę. :-)
  • Re: NWZA Autor: ~Bret [79.191.61.*]
    Chciałbym prawdziwych opinii, a nie sponsorowanych przez karaluchy.
    Jakie są opinie inwestorów na temat NWZA?
  • Re: NWZA Autor: ~Bret [79.191.61.*]
    Widzę, że Pan Andrzej w dobrej formie, pomimo wyglądu pokurcza daje radę..
  • Re: NWZA Autor: ~sds [80.53.224.*]
    siedze w tym po uszy...stracilem jednak watpliwosci......

firma bez perspektyw i kasy.....i raczej nic jej nie pomoże...mamy budynek i nic wiecej

prezesi skłóceni ulotniają się z szybkością światła.......nie widząc perspektyw.......wkrecili ludzi a teraz sie smieja...gnoje....

na co wy liczycie.....bo ja już na nic......
  • Re: NWZA Autor: ~sowa631 [164.127.75.*]
    Będzie NWZA które prawdopodobnie wniesie nowe perspektywy dla firmy i być może dobre ifo ..;) sds Jeśli jesteś udziałowcem w co wątpię,bo po cóż plułbyś tak jadem w swoją inwestycje..:)?/piszesz że siedzisz w Tym po uszy../ Raczej sprzedałeś na ostatnim dołku licząc na niższe ceny ..ewentualnie jeszcze nie kupiłeś..?...Ja wybieram się na NWZA..;) a goście Twojego pokroju operujący tylko epitetami aby ulżyć swoim życiowym frustracjom myślę że nie mieli i nie będą mieli wpływu na moje i innych inwestycje..;)Pozdrowienia i miłego weekendu.;)
  • Re: NWZA Autor: ~Noe [89.73.80.*]
    jest inwestor, w poniedziałek dzida
  • Re: NWZA Autor: ~sena9 [89.67.41.*]
    patro????????:):):):)
  • Re: NWZA Autor: ~jan [77.253.67.*]
    to prawdopodobne ,patro poza duza spolka weszy wsrod malych ,a biorac pod uwage jego zmysl kupiecki opyli EUI szybko powznemu inwestorowi.
    mylisz sie janie, najpierw musi być kilka emisji, scaleń, resplitów, wstępnych nabyc, umożen, odpisów, przekazan, odkupień i wezwan:)
  • Re: NWZA Autor: ~Bret [83.31.150.*]
    A konkretnie o czym myśli Senna9?
    Obligacje i Wezwanie?
  • Re: NWZA Autor: ~max [164.126.47.*]
    będzie dobrze..
  • Re: NWZA Autor: ~rr [178.180.212.*]
    dlaczego sie irytujecie ze ktos pisze negatywnie o spolce, przeciez to dobrze szukac dziury w calym, jak nie znajdziesz to wtedy mozesz byc bardziej pewny swojej inwestycji, chociaz tutaj dziur jak w serze, w zasadzie szukanie negatywow to jest lepsze podejscie niz towarzystwo przytakujacych sobie kolesi, nie jestem ekspertem, ale podoba mi sie podejscie ktore stosowal gorge soros, jak tylko zajal jakas pozycje inwestycyjna to natychmiast szukal kontrargumentow, jak nie znalazl to wtedy zwiekszal pewnosc swoich decyzji... odwrotne podejscie jest troche bez sensu bo zawsze znajdziesz sobie argument "za" i bedziesz sie go trzymal slepy na wszystko...
    co do obligacji to jedyna opcja jest taka ze robia to pod konkretnego, nagranego inwestora, jezeli nie to moim zdaniem na rynku tego nie uplasuja, zaden fundusz tego nie kupi, bo ryzyko duze a zysk z obligacji umiarkowany, obligacje sa dobre dla firm typu pkn orlen, poza tym za duzo bylo w ostatnim czasie afer z obligacjami srednich firm (np. dss, skyclub) a eui tez juz planowal o ile pamietam i nic nie wyszlo

no ale jak pisze Noe inwestor juz jest w poniedzialek winda (ciekawe skad on to wie) czego sobie i Panstwu zycze
    o czym myślę?:) że gówno z tego będzie na dłuższą mete, może jakieś chwilowe odbicie tak, ale na longa to pod młotek!
  • Re: NWZA Autor: ~Wanad [83.26.178.*]
    A co innego masz myśleć, skoro jesteś bez akcji ? :))

Na tym forum nie było jeszcze osoby ( oprócz mnie ), która pisałaby odwrotnie do zajętej pozycji ( a nawet to uznano w końcu za dyskwalifikującą mnie wadę - a to już jest zabawne :))
  • Re: NWZA Autor: ~sowa631 [164.127.43.*]
    Bardzo dobrze, że są pesymiści..oby było więcej.;)Zwrócę tylko uwagę że przy cenie notowań 7gr...prawie 90%forum wyrażając negatywne perspektywy dla EUI.już nie zdołowało cen akcji ...książkowy przykład notowań ekstremalnych i zachowań stadnych..;)?
    jesli ktos sie zapakowal teraz po tych cenach to ma spra szanse zarobic nawet 100 procent, ale na zmiane trendu w dlugim terminie to ja bym tutaj nie liczyl, wiem Wanad ze czesto miales racje, ja nie mam akcji od infa o nowej nieudanej emisji, dzis nawet jakbym miał to bym nie wierzyl w to ze bedzie dobrze, tutaj nic sie nie zmienia na lepsze tylko na gorsze, a ten jakis inwestor ktory ma byc, to zapewne zrobi sobie dobrze w krotkim czasie, kawalek ulicy z nim zarobi a reszta oberwie, ciekawe czemu wczesniej nie mogli nikogo znalezc, tylko teraz i kolejne emisje i jak im wierzyc?
  • Re: NWZA Autor: ~sowa631 [46.113.52.*]
    Wcześniej nie mogli znaleźć inwestora bo może brakowało takich atutów jak ...niski aktualnie kurs akcji, laboratorium lub inne minusy które odstraszały zainteresowanych a o których już się nie dowiemy... Giełda dyskontuje przyszłość a nie przeszłość..i w tym kierunku trzeba patrzeć ..;) sena9 sprzedałeś akcje zapewne z dużą stratą i to jest Twoja decyzja ,myślę że z krytyką powinniśmy poczekać kilka miesięcy., Kiedy ruszy nowo wybudowany obiekt z produkcją i pokażą w przyszłym roku wyniki..kurs EUI. myślę że zadowoli cierpliwych inwestorów ...;) Pozdrowienia .....
  • Re: NWZA Autor: ~Bret [83.6.44.*]
    No nareszcie konkretne wypowiedzi.
    Forum się cywilizuje.
    Oby w spółce też się poprawiało.
    Czego sobie i Wam Życzę.
    jak zaczna cos robić to wskocze ponownie, teraz czekam i wątpie:)
  • Re: NWZA Autor: ~mireky3 [89.230.81.*]
    Myślę, że zwołanie walnego pokazuje dobrą i złą wiadomość
    - zła wiadomość to nie znaleziono inwestora (jak pamiętam to prezes mówił wcześniej, że wejście na główny parkiet umożliwi łatwiejsze go znalezienie - no i nic )

- dobra, że coś kombinują po przez emisje obligacji

ale jeśli ona się nie uda, to ......... przed nami sporo emocji

Jestem ciekawy na

jaka liczba akcji przypadających na jedną obligację
[x]
EUIMPLANT 0,00% 0,01 2015-03-20 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.