• wraca stara Autor: ~Mar [94.42.198.*]
    czyli znów 5 groszy a inwestor gdzieś zniknął. Dziwne, że pojawia się zawsze na podpitkach
  • Re: wraca stara Autor: ~Mar [94.42.198.*]
    tzn. wraca stare a inwestor pojawia się na podbitkach, hehe
    a podpitka to była u mnie:-) i mylę literki na klawiaturze
  • Re: wraca stara Autor: ~max [83.28.36.*]
    Ciekawe czy będzie jeszcze promocja po 4 gronie?
  • Re: wraca stara Autor: ~kowal [217.67.196.*]
    wszystko może się zdarzyć jak to na bananowej

dużo by wyjaśniło gdy się ktoś ujawnił z konkretnym pakietem
  • Re: wraca stara Autor: ~max [83.28.29.*]
    myśle że narazie na to za wcześnie.Wydaje mi sie że konkrety będą dopiero przed zgromadzeniem wierzycieli.Co najważniejsze to widac że do układu dojdzie bo bank wyrażnie zaznaczył że spłata rozpocznie sie po zatwierdzeniu ukłądu przez sąd,więc jak ukłądu nie będzie to bank nic nie dostanie.
    jak dla mnie ostanie info też daje mocne przesłanki za układem. Szkoda tylko, że bawet takie info i poprawa na szerokim nie powoduje poprawy kursu advadisu. spółka zupełnie zapomniana i po kursie bankruta w upadłości likwidacyjnej
    Tu masz racje że spółka zapomniana i to widac.Ale powiem ci że tak jest zawsze w przypadku upadłościówek.Z jednej strony to dobrze wróży bo z tego co widac to jest tu nas pare osób reszta akcji zebrana i gdzies pochowana wiec wybicie może byc konkretne ale to dopiero przed ukłądem tak mysle a kiedy to będzie to zgromadzenie trudno powiedziec może gdzies po wakacjach.?
    sam jestem ciekawy czy ktoś większy np. Panowie B mają te akcje u słupów w ilościach podprogowych i kiedyś nastąpi zbiórka czy też akcje posiada ulica, tj. tacy inwestorzy jak MY:-)
    Nie wiem kto te akcje posiada może Panowie B a może spekuła ale napewno nie ma ich ulica.Chodzi mi oczywiście o większe ilości bo jakies małe pakieciki to pewnie kilku trzyma.Nawet tutaj na forum cisza i czasami nie ma z kim pogadac tylko ty i kowal.
  • Re: wraca stara Autor: ~ZORRO [95.40.125.*]
    przypominam się skromnie...
    no właśnie kolega zapomniał o kombatancie Zorro, pzdr
  • Re: wraca stara Autor: ~Miodzio [83.28.31.*]
    Przepraszam no to jest nas czterech z tego co widze.Czyżby wszystkie akcje były w naszych rękach.?
    no i ujawnił nam się duży akcjonariusz:-)
    Witaj
  • Re: wraca stara Autor: ~kowal [217.67.196.*]
    widłowy nam dziś szlaban postawił i wzrostu 20% nie będzie :-(
    wszystkie spółki po ogłoszeniu postanowienia o upadłości układowej ładnie rosną, niestety nie dotyczy to advadisu
  • Re: wraca stara Autor: ~max [77.113.241.*]
    co ty mówisz z reguły jest tak że zanim dojdzie do ukłądu to kurs sie kisi z jakimis niewielkimi ruchami dopiero zawarcie ukłądu z wierzycielami daje powody do wzrostów.
  • Re: wraca stara Autor: ~Mar [77.95.51.*]
    patrz ABM sprzed kilku dni i dziś bomi, wystarczyły infa o postanowieniach sądu o ogłoszeniu upadłości układowej. Dziś bomi plus 50 %
  • Re: wraca stara Autor: ~Miodzio [83.28.18.*]
    No to sie zgadza ale tam było info o zmianie z likwidacji na układową a nie tak jak pisałes wczesniej o spółkach które znajdują sie w upadłości układowej.Na bomi okazja była ale ryzykowna bo mogłabyc likwidacja a zobaczysz że bomi teraz spadnie i wróci w okolice 35 groni.U nas trzeba czekac aż dogadają sie z wierzycielami i podpiszą ukłąd wtedy też bedą powody do radości.
    no nie, kolego Miodzio na abm i na bomi nie było zmiany z upadłości likwidacyjnej na układową. Sprawdź! Tak było kiedyś na igr
  • Re: wraca stara Autor: ~Miodzio [83.28.18.*]
    Zgadza sie ale fakt że jest upadłosc ukłądowa a nie likwidacyjna jest dobrą informacją dlatego kurs skoczył tutaj na adwadisie upadłosc ukłądowa ogłoszona była w styczniu więc teraz naturalną koleją rzeczy jest zatwierdzenie wierzytelnosci,zawarcie ukłądu z wierzycielami i zakonczenie postepowania upadłosciowego.
[x]
ADVADIS 0,00% 0,01 2015-11-13 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.