• Wydmucha bez aktywòw...kierunek>>>10 groni Autor: ~Henryk [212.2.96.*]
    Patrzac na wycene to nawet 10 gr.nie warta.Pieknie Wojcieszyna wszystko rozdupcyl
  • Re: Wydmucha bez aktywòw...kierunek>>>10 groni Autor: ~ABW [91.146.219.*]
    Powinny zająć się nim odpowiednie służby.Dobrze,że mnie już tu nie ma.To kolejny oszust i krętacz,po Patrowiczu!!!
  • To uczwiwy komuch, byly ''czlonek'' ZHP Autor: ~mr C [87.50.8.*]
    reszta to juz wyobraznia ;-)
  • Re: To uczwiwy komuch, byly ''czlonek'' ZHP Autor: ~Henryk [212.2.96.*]
    Jak masz taka bujna wyobraznie to chyba potrafisz wyobrazic sobie gdzie wyladuje kurs jak dodrukuja 62 mln.szt.a to ledwie na poczatek bo w kolejce jest emisja 70mln.szt serii J i K.drugi pronox sorki regnon
  • Re: To uczwiwy komuch, byly ''czlonek'' ZHP Autor: ~mr C [87.50.8.*]
    Ja czytam regularnie forum i ufam zawodowcom tego forum piszacym o 2 czy 10 zeta za akcje. Juz niedlugo TGV i bedziemy machac wszyskim tym co na peronie. buhaha
  • Re: To uczwiwy komuch, byly ''czlonek'' ZHP Autor: ~Henryk [212.2.96.*]
    Nie znudzilo ci sie jeszcze tak pisac o tych 10zetach,myslisz ze naiwnych znajdziesz na papier.Jestes tak samo udupiony z papierek jak pozostali.tutaj nawet wyskoczyc sie nie da bo nie ma komu wywalic.sam stracilem kupe kasy ale dobrze ze w pore na oczy przejrzalem.Wojcieszyna wyprowadzil caly majatek do bre banku,ciekawe ile zgarnal za to pod stolem.sprawa dla cba jak nic.
  • Re: Wydmucha bez aktywòw...kierunek>>>10 groni Autor: ~as [89.77.5.*]
    słabo się staracie z tą nagonką na sprzedaż:)
  • Re: Wydmucha bez aktywòw...kierunek>>>10 groni Autor: ~Henryk [212.2.96.*]
    A czy ja ci kaze sprzedawac.kupuj i usredniaj.poszukaj chetnych w okolicy bo niebawem emisja 62 mln.szt wiec towaru starczy dla kazdego.ja stracilem kupe kasy bo wierzylem w obietnice wojtka ale tak to juz jest w polsce,zlodziejstwo i tyle.Kupil wojtek call center za 120 baniek za pieniadze z emisji a teraz za 120 baniek dlugu oddal call center i jeszcze 4 spòlki w prezencie dla bre banku.Teraz juz wiecie jak wyprowadzic majatek?wojtus kase wyprowadzil a ludziska mu bija brawo bo spòlke uratowal.to sie nazywa umiec upiec 2 pieczenie na jednym ogniu. A cba gdzie?
  • Re: Wydmucha bez aktywòw...kierunek>>>10 groni Autor: ~hiho [46.113.27.*]
    Widac chłopcze że w temacie nie jestes .postaraj się jeszcze bardziej
    Skoro taki wtajemniczony jestes to napisz co masz jako kontrargument bo tak szczekac jak ty to kazdy potrafi chlopaczku.argumenty chlopcze argumenty.
  • Re: Wydmucha bez aktywòw...kierunek>>>10 groni Autor: ~hiho [46.113.27.*]
    Brawo,coraz lepiej ale jeszcze bardziej sie postaraj
  • Re: Wydmucha bez aktywòw...kierunek>>>10 groni Autor: ~mr C [87.50.8.*]
    Argumenty prosze bardzo.
    - Geniusz prezesa
    - mnostwo, worek pomyslow na nowe HT produkty. (np. Inteligentne Rakiety, pociagi TGV)
    - listy intencyjne, ( dluga kolejka ynwestorow z Polski, europy zachodniej, Kataru Legionowo)
    - Wierny akcjonariat
    - wywiady w TV i prasie
    - nagrody: Perla polskiej przedsiebiorczosci
    - stabilny akcjonariusz z Cypru i Holandii.
    - ponad 100 baniek zysku za I polrocze
    - planowane dywidendy
    Malo czego wiecej chciec. Kurs duszony ale juz niedlugo bedzie tu 2 zeta.
    ;-)))))))))
  • Re: Wydmucha bez aktywòw...kierunek>>>10 groni Autor: ~expolzmoney [79.175.252.*]
    Cześć wytrwałym.
    Moim zdaniem przyspieszenie raportu to po to by regulować kurs. Zastanówmy się skoro ma być wezwanie to nie ogłoszą tego przy górkach - logika. Lepiej jest kontrolować kurs tak jak już jest od dawna przeżucać między sobą po kilkadziesiat k akcji i zwiększać zaangażowanie, a jak bedzie po wszystkim ogłoszą wezwanie i będzie pompka.
    To moje zdanie.
    Jesli uwazacie ze da się tu zarobić w tydzień czy miesiąc to nie ta spółka, tutaj tylko długoterminowa inwestycja jest.
    Przypominam sobie jak na Money w zeszłym roku w czerwcu pisałem ze bedzie wszystko ok, inni mnie zjadali na forum a jeszcze inni odliczali dni do zdjęcia IGR z GPW.
    Tak naprawde nie ma tu proroków, a jeśli inni podejmuja decyzje bo ktoś mówi negatywnie albo pozytywnie to współczuje.
    Ja osobiście zwiększam zaangażowanie i czekam cierpliwie.
    Pozdrawiam stałych bywalców IGR.
  • Re: Wydmucha bez aktywòw...kierunek>>>10 groni Autor: ~Henryk [46.169.121.*]
    Masz racje.
    Geniusz prezesa o tak.Trzeba byc przebiegłym żeby wyprowadzic majątek za grosze.Sprawdzcie sobie na ile wyceniany był majątek przed upadłoscią bo jak pamiętam to jakies 400baniek.wystarczyło ogłosic upadłosc żeby wyprowadzic majątek za 120 baniek.A teraz pomyślcie ile wart jest ten sam majątek w rękach BRE gdzie upadłosci nie ma i kto zgarnie brakujące 300 baniek.A kto jest prezesem BRE banku czyż nie stary kolega wojtka pan Stypułkowski?
    Zysk 100mln.zł powiadasz ciekaw jestem jak to zrobili skoro w przychodach widnieje 0.Zysk zapewne wirtualny tak jak i cała reszta.
    Nowe biznesy powiadasz.?Skoro harcerz ma takie ekstra biznesy to czemu BRE nie wziął akcji w zamian za dług.Dostaliby jakieś 100 baniek papiera po 1.2zl i szybko by odrobili na tych mega biznesach ale po co lepiej wziąść majątek za 25% jego wartosci potem go spieniężyc i czysty zysk.Lepsze to niż sie pchac w wydmuche z żadnymi perspektywami.

Listów intencyjnych cała kupa tylko jakiejs umowy konkretnej to nie ma czyżby nikt nie chciał robic mega biznesu?dziwne
    Niebawem dodruk papiera więc szukajcie kaski żebyscie mieli za co dokupic.Bo oprócz tych 66% co to mają miec jeszcze sporo zostanie dla ulicy.
    A wezwanie może i będzie bo takie prawo jest.Ale chyba nie myślicie że będą od was kupowac.Dodrukują sobie ile trzeba na 65.99% a brakujące 0,01% to sie znajdzie na jakims innym rachunku to sie przerzuci po wezwaniu.
    Wystarczy tylko miec kaske na dokupywanie i uśrednianie a potem TGV.
  • Re: Wydmucha bez aktywòw...kierunek>>>10 groni Autor: ~inikp [31.62.69.*]
    A Efund iTechnoboard to nie jest konkretna umowa ?ich aktywa zaraz będa w IGR,napiszesz że to nic nie warte
  • Re: Wydmucha bez aktywòw...kierunek>>>10 groni Autor: lechm2 [89.238.47.*]
    Henryk nie wiem po co piszesz takie rzeczy, każdy widzi i potrafi czytać (głównie chodzi mi o komunikaty). Mogę się z Tobą zgodzić JRW doprowadził firmę do bankructwa, nie wiem czy wyprowadził pieniądze z firmy czy nieroztropnie nimi zarządzał fakt faktem, że spółka miała poważne problemy ze zobowiązaniami.
    JRW ma spółkę (w każdym bądź razie zarządza spółką) która zajmuje się taką samą działalnością co dawniej IGR, nie sądzę, żeby miał cokolwiek kupować od BRE.

Explozmoney zgadzam się z Tobą, pewnie siedzimy tak samo długoj na IGR i wniosek jest jeden kto chce zarobić pieniądze na IGR nie może skakać, bo akcji jest coraz mniej. Cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość dopóki akcje są notowane zawsze można sprzedać. Oczywiście jest kwestia cięcia straty, jeżeli ktoś ją tutaj posiada.
  • Re: Wydmucha bez aktywòw...kierunek>>>10 groni Autor: ~inikip [31.61.170.*]
    Ty henryk nowych akcji 62 mln na pewno nie kupisz nawet jak byś chciał bo będą bez prawa poboru i będa dla Efund i Technoboard i jesli w przyszłosci beda jeszcze jakies akcje to będą też bez prawa poboru i dla następnych nowych podmiotów które wejda do IGR
    Drogi Lechm 2 mnie nie chodzi o to czy igroup bedzie to odkupywal.moze te aktywa kupi ktos inny.Rzecz w tym ze za 120 baniek bre zabral majatek ktòry jest wart ponad 400 baniek.Czemu nie wzieli akcji za dlug skoro ma byc taki biznes? Nowe aktywa powiadacie.e-fund i technobord czyli 2 startapy warte guzik.takie aktywa wycenia sie wysoko zeby akcji nadrukowac duzo po obnizonej cenie nominalnej.akcje bez prawa poboru ale nikt im nie zabroni wywalic ich w ulice.
    Aktywa wycenia wysoko obejma za nie kupe papiera po 50gr a jak wywala po 20 groni to i tak beda zarobieni.Ludzie otwòrzcie oczy.
  • Re: Wydmucha bez aktywòw...kierunek>>>10 groni Autor: ~procka [83.27.113.*]
    Przy dotychczasowym popycie i obrotach, to nawet po 20 gr wywalanie zajęłoby im parę lat... ;), więc nawet jeśli mają takie zamiary, to coś się tu wydarzyc musi, bo to nie Petrol i tu tak łatwo nie da się drukowac i wywalac, drukowac i wywalac...
  • Re: Wydmucha bez aktywòw...kierunek>>>10 groni Autor: ~Michał [87.205.237.*]
    no tak..nieuchronnie kurs skłania się do 32 ale to nie koniec ..jakaś zwałka idzie chyba na GPW i wobec nowych okoliczności z workiem ustawię się ale w ok 20..
  • Re: Wydmucha bez aktywòw...kierunek>>>10 groni Autor: lechm2 [89.238.47.*]
    Ja nie będę komentował jak zarządzał IGR Wojciechowski, bo to widać w raportach z kilki ostatnich lat.
    Gram na IGR tylko pod upadłość, nie liczyłbym na to, że z e-fundu i technoboardu będą jakieś gigantyczne zyski (wątpię żeby były jakiekolwiek).
    Tylko, żeby ktoś odebrał papier nawet po 20gr to musi być na to klient, przy takim poziomie to nawet 1 mln papiera nie da się upchać, a co tu wspominać o 62mln i następnych 70mln.
    Oczywiście, że większość drobnego akcjonariatu straciła na IGR i pewnie jeszcze straci, nawet jak IGR będzie latał po 2 zł. Dlatego nie doradzam nikomu kupna IGR, nawet ostrzegam przed inwestycją w IGR, bo tutaj trzeba mieć tytanowe jaja żeby wytrzymać.
  • Re: Wydmucha bez aktywòw...kierunek>>>10 groni Autor: ~gilotyna [194.246.124.*]
    > wyceniany był majątek przed upadłoscią bo jak pamiętam to
    > jakies 400baniek.wystarczyło ogłosic upadłosc żeby
    > wyprowadzic majątek za 120 baniek.A teraz pomyślcie ile
    > wart jest ten sam majątek w rękach BRE gdzie upadłosci nie

Jak nasz bohater kupował callcenter, to Arteria proponowała za to 40 mln. Teraz przy aktualnym nasyceniu rynku tego typu usługami np. przez dużych graczy (Arteria, Arvato, PCM) nie wiem, czy majątek, o którym piszesz wart jest 10 mln. Ale sobie bank zrobił dobrze, nie? ;)
  • Heniek dobrze wali w ETER, a wiadomo Autor: ~mr kopenhaga [87.50.8.*]
    forum publiczne i trzeba makaron nawijac, zwlaszcza ze to nic nie kosztuje, co jakis czas wpis o TGV, dywidendzie i kosmicznych wycenach. Kazdy wie ze IGR to byl folwark Harcerza.
    Kasa z emisji i wszelkie dochody byly tranferowane przez Harcerza do swoich spolek klonow. Ma pomysl i on osobiscie wie ze wielu na gieldzie to polglowki czy idioci co sie nabiora na jego prymitywne listy obietnice itp. Dla mnie to... delikatnie nazywajac kombinator. Obnizy nominal na 20 groni tylko jeszcze o tym nie wiecie.
    To taki aparatczych a jak ktos mysli ze najpierw dogodzi drobnicy co ma po 10 czy 100 k akcji to powinien isc do dobrego psychologa.czuwaj
  • Re: Heniek dobrze wali w ETER, a wiadomo Autor: ~inikip [31.61.160.*]
    Zakładając że Efund i technoboard są warte około 70 mln zł to gdyby te spólki objęły 62 mln akcji za swój majątek i dokładajac do tego niecałe 45 mln obecnych akcji to wszyskich bedzie około 108 mln akcji.Realna wartosc akcji po połączeniu bedzie ponad 0.60 za sztuke więc obecny kurs 0.38 jest bardzo zaniżony.Mają być jeszcze jakies akcje do 2015 r. ale beda one pewnie tez bez prawa poboru i w zamian za majatek podmiotów które wejda do IGR więc realna wartosc akcji znowu się zwiększy
  • Re: Heniek dobrze wali w ETER, a wiadomo Autor: ~inikip [31.60.77.*]
    należy pamietac tez że spólki te maja przychody i zyski będą uwzgędnione w raportach finansowych IGR w przyszłosci
  • Re: Heniek dobrze wali w ETER, a wiadomo Autor: ~Henryk [212.2.96.*]
    Jesli e-fund i technobord sa warte 70mln.(zalòzmy ze masz racje)to igroup bedzie musial wyemitowac za te aktywa 140mln akcji po 50groszy(bo na tyle obnizona bedzie cena nominalna i emisyjna).w sumie sie zgadza bo 62 mln.szt dla wyròwnania kapitalu zakladowego i 70mln.szt akcji J i K.Razem(62mln+70mln+44mlnobecne)176 mln.szt.A jak podzielimy 70mln.zl na te 176mln.akcji to wychodzi 0.39zl
    A zyski hmmm.e-fund i technoboard osiagnely bagatela 2,4mln zysku w 2011 roku to bedzie jakies 1,4grosza na akcje.
    Nie trzeba byc orlem zeby wiedziec co stanie sie z kursem jak w obiegu znajdzie sie 176mln.akcji.pachnie pronoxem
  • Re: Heniek dobrze wali w ETER, a wiadomo Autor: ~imo [164.126.238.*]
    Od kiedy to cena nowych akcji musi być taka jak cena nominalna ? cena nowych akcji nie może być mniejsza ale może być niższa.Jesli tak jak piszesz nowych akcji będzie 140 mln wartosc akcji po połączeniu 0.39 to i tak jest to wartosc większa niż obecny kurs.Osobiscie uważam że akcji dla Efund i Technoboard nie będzie więcej niż ok.62 mln, w komunikatach jest mowa że mają czas na emisje akcji do 2015 r. i beda chcieli zostawic je sobie dla przyszłych nowych spólek które wejdą w skład grupy.
    Sprostowanie do mojej powyzszej wypowiedzi. Cena nowych akcji nie może niższa ale może być wyższa od ceny nominalnej
    Może sie też okazac że częsc z 62 mln akcji może być przeznaczone nie tylko dla Efund i Technoboard .Częsc z tych akcji może być przeznaczona dla jakiegos innego podmiotu bo przeciez rozmowy z nowymi spólkami trwają.To tylko rozważania,jak bedzie przekonamy sie wkrótce
  • Re: Heniek dobrze wali w ETER, a wiadomo Autor: ~mr kopenhaga [87.50.8.*]
    Rozmowy trwaja od 2009 roku, wiec sa juz na ukonczeniu;-))). Co do nowych podmiotow to pewnie Intel czy Google ma checi na te nowe pomysly Harcerza. A rok 2015 to w sumie nie tak dlugo :-)). Warto zaryzykowac majatek i kupic ta wydmuche poczekac i zaufac. W koncu Harcerz ma doswiadczenie w biznesie i troszczy sie o akcjonariat piszac wzruszajace do lez listy.
  • ZERO ZAUFANIA DO WOJCIECHOWSKIEGO Autor: ~agent_orange [194.63.135.*]
    ja od siebie dodam tylko tyle: sprawdzić sobie co robią firmy które były wymienieane w listach intencyjnych. Czy W. oprócz ogólnikowego stwierdzenia o budwie grupy powiedział dlaczego te a ine inne firmy mają wchodzić w skład grupy? Ja chciałbym wiedzieć dlaczego te a nie inne, skoro mają one objąć np. akcje... Otóż ja sobie sprawdziłem kilka tych firm i jeśli z takich cegiełek ma się składać grupa, to powodzenia.

Zaczynam podejrzewać, że są tutaj płatni naganiacze, bo jak inaczej wytłumaczyć to ciągłe pier**nie o nowych aktywach i rzekomym odpale na 1.20 teraz na 68 gr... skoro to jest taka perełka, to jak wy to mówicie, gruby, a nie ja i kilku takich leszczy powinni zbierać w tym rzekomo mega dołku. Dlaczego nie zbierają? Dla was zbierają z ukrytego, albo jak powiecie, nie znają jeszcze wartości tej perełki. A ja wam powiem, że po obrotach widać, że zbiera kilku takich mniejszych graczy, co liczą na odbicie na 45 gr...

Można z tego pierd****a naganiaczy wyciągnąć następujące wnioski: 1) leszcze na forum znają lepiej wartość perełki niż grubasy i spekuła na GPW. (bo kupują na niskich obrotach leszcze) ALBO WERSJA ALTERNATYWNA:
    1) większe pakiety (po 10 000 zł... hahahaha) zbierają z ukrytego IDMowi chłopcy...
    2) kurs jest specjalnie zaniżany żeby odebrać nam akcje - tak przynajmniej twierdzą forumowi mędrcy.

Mam zerowe zaufanie do Wojciechowskiego i jego pomysłów. ZEROWE.

Co do waszych porównan do innych spółek na których był układ i z martwych powstały, po czym był rajd... to na razie i sam odpał 10-15% po uprawomocnieniu i zjazd blisko 70% od tej ceny z uprawomocnienia 60gr.... i stopniowe obniżanie kursu... oraz brak kasy w firmie.... problemy IDM, IDEA... nakazują jednak szukać innych analogii.

Oczywiście zaraz odezwą się naganiacze.
  • Prawdę piszą ci, co twierdzą, że nie ma porównań z PRONOXEM. Autor: ~agent_orange [194.63.135.*]
    dodam jeszcze od siebie, że naprawdę nie ma ŻADNEGO porównania IGRa do PRONOXA (regnona), bo przed układem byli na 21 później kurs wybił chyba na 39 (?) przed uprawomocnieniem po układzie zjechali z 21 gr na 9 gr... wszyscy czekali na zjazd dalszy ale przed uprawomocnieniem kurs po kiszonce 9 -10 gr wzrósł do 16gr co daje 60% wzrost w kilka sesji. Jak widać na dużych obrotach było tam kilka grubych szans na spory zarobek. Na IGR nie było i śmiem powiedzieć NIE BĘDZIE już takich wzrostów.

Jest jeszcze jedna wielka różnica między IGRem a PRONOXEM... obroty. Kiedyś w momencie uprawomocnienia obroty były zaje***e. Tutaj są śmieszne. Dlatego nie porównywać mi już tych spółek.

Prawdę piszą ci, co twierdzą, że nie ma porównań z PRONOXEM.
  • Re: Prawdę piszą ci, co twierdzą, że nie ma porównań z PRONOXEM. Autor: lechm2 [89.238.47.*]
    Agent chyba na tym forum nikt nie ma zaufania do JRW. Osobiście nie interesuje mnie struktura grupy jaka powstaje, tylko wybicie. Kurs jak był w okolicach 50-60 gr akcji do 1zł było około 1mln, teraz niech będzie 3mln. Pytanie które się nasuwa to Kto ma resztę akcji?
  • Re: Wydmucha bez aktywòw...kierunek>>>10 groni Autor: ~hmm [178.183.173.*]
    co z tego ze wydmucha skroro i takw iecej dzieje sie niz na NTT ... wazne ze handluja
  • Re: Wydmucha bez aktywòw...kierunek>>>10 groni Autor: ~rosnie [83.8.179.*]
    to jeszcze odrobine przykre, ale dzisiaj skazani jestesmy na wzrost.
    Jak tam wasza perla?widze ze TGV ostro rwie do przodu.Szkoda ze to nie zdechly kot bo ten czasami sie odbije ale gòw.o niestety chocby spadlo z kosmosu to sie nie odbije,co najwyzej ci ryja zachlapie.
  • Re: Wydmucha bez aktywòw...kierunek>>>10 groni Autor: ~Henryk [46.169.238.*]
    I co dalej uważacie że bezpodstawnie naganiałem na spadki.Pisałem ze to wydmucha i nawet po wprowadzeniu tych startupów niewiele będzie warta bo za te startupy nadrukują akcji do h..ja po 50 groni i wartosc ksiegowa na akcje wyjdzie całe gie.Jak wam kiedys pisałem to cena była po 40 groni a teraz już lizneło 26 groni a to nie koniec spadków.Tutaj odbicie będzie ale z 15 groszy na góra 25 groni i zarobia tylko ci co kupią w dołku reszta będzie udupiona z badziewnym papierem.Jak poczytacie uważnie to zobaczycie że oni nawet całości udziałów nie chcą kupowac w e-fund i technoboard będzie to tylko częśc a wiecie dlaczego bo te aktywa bedą wycenione bardzo wysoko po to żeby nabrac za nie jak najwięcej akcji a jak je potem wywala o połowe taniej to i tak będą zarobieni.Tak sie robi biznes na gpw.Wycenia sie zakupowane aktywa 5 razy drożej niz są warte a akcje jak sie wywali o 3 razy taniej to i tak zarobek super.Pewnie powiecie że wezwanie i takie tam jak wypuszczą tyle akcji to im udział spadnie poniżej 33% i tyle będzie z wezwania.
  • Re: Wydmucha bez aktywó›w...kierunek.....;10 groni Autor: ~ergo [83.9.134.*]
    ciekaw jestem co na to prezes Wojciechowski i członek Zarządu Sperczyński?

Może jakiś nowy list napiszą do obecnych akcjonariuszy?

Czy przyszłość spółki nadal "jawi się w różowych kolorach"?

http://www.parkiet.com/artykul/1104268.html
  • Re: Wydmucha bez aktywó›w...kierunek.....;10 groni Autor: ~Henryk [46.169.238.*]
    Różowe to będą prognozy i objetnice a rzeczywistośś.................Hmmmm wiadomo jak zawsze.
  • Re: Wydmucha bez aktywó›w...kierunek.....;10 groni Autor: ~iik [164.126.173.*]
    Spadki bezpodstawne przy niskich obrotach.Dawcy kapitału oddają akcje
  • Re: Wydmucha bez aktywó›w...kierunek.....;10 groni Autor: ~Henryk [212.2.96.*]
    Dawcami kapitalu sa wszyscy ktòrzy kupuja.W drodze jest emisja 62mln.szt oraz dodatkowo warranty uprawniajace do objecia 70mln.szt co razem daje 132mln nowych akcji.Takze kupujcie i nie pchajcie sie bo papiera wystarczy dla wszystkich
  • Re: Wydmucha bez aktywó›w...kierunek.....;10 groni Autor: ~henryk [46.77.182.*]
    Teraz po walnym juz wiadomo ze emisja moze wyniesc nawet 215 mln.akcji.Nawet po wprowadzeniu aktywow rozwodnienie bedzie jak na pronoksie.
  • Re: Wydmucha bez aktywó›w...kierunek.....;10 groni Autor: ~miriok [109.243.17.*]
    Łe tam 200 mln,od razu napisz że miliard,co sie bedziesz rozdrabniał
  • Re: Wydmucha bez aktywó›w...kierunek.....;10 groni Autor: ~miriok [109.243.17.*]
    haha
  • Re: Wydmucha bez aktywó›w...kierunek.....;10 groni Autor: ~ziomal [83.28.38.*]
    Jaka będzie emisja tego nie wiadomo.Faktem jest że kapitał warunkowy to 40mln.zł a kapitał docelowy to 67 mln.złJak sie podzieli wszystko na 50 groszy to wychodzi sporo ale przecież nie będa robic tych emisji od razu.Założe sie ze będa emitowac akcje w zamian za udziały w w innych spółkach i firmach dlatego majątek będzie sukcesywnie wzrastał wiec wartosc księgowa na akcje powinna wzrastac.No i wiemy że te nowe aktywa juz osiągaja zyski a z czasem może byc tych zysków wiecej.Wystarczy tylko cierpliwie czekac
  • Re: Wydmucha bez aktywó›w...kierunek.....;10 groni Autor: ~henryk [5.60.111.*]
    A pisalem ze kierunek 10 groni to sie wszyscy odszczekiwali.od jutra dalej w dol po dzisiejszym super infie.jak pisalem na poczatku to po 40 groni kurs chodzil kto posluchal uratowal polowe kapitalu.10groni na horyzoncie oby tylko nie skonczylo sie jak pronox
  • Re: Wydmucha bez aktywó›w...kierunek.....;10 groni Autor: ~GPW [93.176.208.*]
    a jak skończył pronox ?
  • Re: Wydmucha bez aktywó›w...kierunek.....;10 groni Autor: ~henryk [5.60.62.*]
    Robi sie calkiem ciekawie.aktywow zadnych nie bylo i nie bedzie wszystko sie rozdupcy i zostanie wydmuszka.10 groni coraz blizej a najbardziej smiac mi sie chce z tych wszystkich co to zachwalaja za kazdym razem jak jest jakies zle info to wam sie wydaje ze to dobre bo zaraz bedzie cos nowego lepszego normalnie jakas paranoja.
  • Re: Wydmucha bez aktywó›w...kierunek.....;10 groni Autor: ~henryk [37.7.118.*]
    No to zapowiada sie ciekawie.jak zrobia te emisje to igroup stanie sie drugim pronoxem z ta roznica ze pronox ma prawie 100 baniek majatku a igroup nie ma nic.Skoro pronox z takim majatkiem wart jest 5groszy to ile moze byc wart igroup.na pronku emisja byla po 10groszy a kurs jedt 5 na igroupie zapowiada sie podobnie
  • Re: Wydmucha bez aktywó›w...kierunek.....;10 groni Autor: ~agent_orange [194.63.135.*]
    masz 100% racji, jak czytałem twojego posta wiele miesięcy temu to uśmiechałem się pod nosem jakie pierdoły wypisujesz, teraz zwracam honor. Oczywiście to kwestia doświadczenia i interpretacji pewnych ruchów... ja zobaczyłem to za późno./
[x]
WINVEST 1,12% 0,04 2025-07-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.