ja od siebie dodam tylko tyle: sprawdzić sobie co robią firmy które były wymienieane w listach intencyjnych. Czy W. oprócz ogólnikowego stwierdzenia o budwie grupy powiedział dlaczego te a ine inne firmy mają wchodzić w skład grupy? Ja chciałbym wiedzieć dlaczego te a nie inne, skoro mają one objąć np. akcje... Otóż ja sobie sprawdziłem kilka tych firm i jeśli z takich cegiełek ma się składać grupa, to powodzenia.
Zaczynam podejrzewać, że są tutaj płatni naganiacze, bo jak inaczej wytłumaczyć to ciągłe pier**nie o nowych aktywach i rzekomym odpale na 1.20 teraz na 68 gr... skoro to jest taka perełka, to jak wy to mówicie, gruby, a nie ja i kilku takich leszczy powinni zbierać w tym rzekomo mega dołku. Dlaczego nie zbierają? Dla was zbierają z ukrytego, albo jak powiecie, nie znają jeszcze wartości tej perełki. A ja wam powiem, że po obrotach widać, że zbiera kilku takich mniejszych graczy, co liczą na odbicie na 45 gr...
Można z tego pierd****a naganiaczy wyciągnąć następujące wnioski: 1) leszcze na forum znają lepiej wartość perełki niż grubasy i spekuła na GPW. (bo kupują na niskich obrotach leszcze) ALBO WERSJA ALTERNATYWNA:
1) większe pakiety (po 10 000 zł... hahahaha) zbierają z ukrytego IDMowi chłopcy...
2) kurs jest specjalnie zaniżany żeby odebrać nam akcje - tak przynajmniej twierdzą forumowi mędrcy.
Mam zerowe zaufanie do Wojciechowskiego i jego pomysłów. ZEROWE.
Co do waszych porównan do innych spółek na których był układ i z martwych powstały, po czym był rajd... to na razie i sam odpał 10-15% po uprawomocnieniu i zjazd blisko 70% od tej ceny z uprawomocnienia 60gr.... i stopniowe obniżanie kursu... oraz brak kasy w firmie.... problemy IDM, IDEA... nakazują jednak szukać innych analogii.
Oczywiście zaraz odezwą się naganiacze.