I co dalej uważacie że bezpodstawnie naganiałem na spadki.Pisałem ze to wydmucha i nawet po wprowadzeniu tych startupów niewiele będzie warta bo za te startupy nadrukują akcji do h..ja po 50 groni i wartosc ksiegowa na akcje wyjdzie całe gie.Jak wam kiedys pisałem to cena była po 40 groni a teraz już lizneło 26 groni a to nie koniec spadków.Tutaj odbicie będzie ale z 15 groszy na góra 25 groni i zarobia tylko ci co kupią w dołku reszta będzie udupiona z badziewnym papierem.Jak poczytacie uważnie to zobaczycie że oni nawet całości udziałów nie chcą kupowac w e-fund i technoboard będzie to tylko częśc a wiecie dlaczego bo te aktywa bedą wycenione bardzo wysoko po to żeby nabrac za nie jak najwięcej akcji a jak je potem wywala o połowe taniej to i tak będą zarobieni.Tak sie robi biznes na gpw.Wycenia sie zakupowane aktywa 5 razy drożej niz są warte a akcje jak sie wywali o 3 razy taniej to i tak zarobek super.Pewnie powiecie że wezwanie i takie tam jak wypuszczą tyle akcji to im udział spadnie poniżej 33% i tyle będzie z wezwania.