Możecie sobie napisać wszystko, nawet, że cena będzie 20 groszy, albo 1 grosz. Warto jednak pamiętać, że pisanie tego i równoczesne nabywanie waloru, to już złamanie prawa.
Moim zdaniem, jeśli rynek nie da się wywieśc w pole, to dzisiaj urośniemy, nie w jeden dzień ale są szanse na 53 grosze...
Rzeczywiście głosowało o10 mln akcji więcej nież na poprzednim walnym. Mało tego grupa trzymająca władzę musi dokupić akcje, bo było ich za mało, aby przeforsować uchwały
Wczoraj sprzedawane na dolnych widłach akcje były zbierane przez ukryte kupno, albo te wywalanie stoplossów 4 akcjami wystawionymi na sprzedaż....
Ponadto MACD dał sygnał kupna na dziennym, no i zatrzymaliśmy się nad górnym ograniczeniem stromego kanału spadkowego od 25 czerwca, z którego się 16 lipca wybiliśmy....
ja to widze pozytywnie.wczoraj po wczesniejszym wzroscie 30% ,nie bylo zadnego sypania w trakcie sesji ,duzy wstrzymal popyt bo tak jak widac we wczesniejszych sesjach gdzie bylo ewidetnie branie nie chodzi tutaj o spekulacyjna podbitke tylko zebranie akcji jak najtaniej ,bedzie ok
tutaj od poczatku spadkow ogloszenia infa o upadlosci ukladowej i spadku z 43 gr na 30 gr nie bylo zadnego sypania a konsekwetne zbieranie akcji .takie sa moje obserwacje ,moze ktos ma inne?
zgadzam się z przedmówcami, wczorajsze spadki to zwykła korekta w trendzie wzrostowym
w końcu akcje urosły o 50% z 30gr na 45gr toż to naturalne że korekta powinna wystąpić
pzdro
U mnie to wygląda w ten sposób, że na liniowym jest taka kreska poprowadzona przez 15.03.2012 i 27.06.2012.
Do tej pory było to dolne ograniczenie kanału spadkowego. Przebiliśmy je 09.07.2012.
W dniu 16.07.2012 zatrzymaliśmy się idealnie na tym ograniczeniu od dołu, czyli na poziomie 0,43PLN i w dniu 17.07.2012 zjechaliśmy niżej.
Jeśli chodzi o to górne ograniczenie kanału spadkowego od 25.06.2012 (u mnie od 26.06.2012), to na moim wykresie w dniu 17.07.2012 wypadało ono na poziomie 0,34PLN, a dziś to będą okolice 0,31PLN.