• Bomi - AT Autor: ~geer [87.106.11.*]
    Wzrostowe Harami-potwierdzenie

Formacja składa się z trzech świec. Dwie początkowe świece stanowią formację Wzrostowego Harami. Trzecia, biała świeca o zamknięciu powyżej otwarcia poprzedniej świecy uznawana jest za potwierdzenie formacji Harami, a więc także odwrócenia trendu spadkowego

Dzisiaj obrót pozytywny - 40,5 % . negatywny - 14,8 %
  • Re: Bomi - AT Autor: ~look [62.87.215.*]
    jutro przebijemy 50gr.
  • Re: Bomi - AT Autor: ~witek [91.224.104.*]
    IDM na łopatkach a jego Supernova IDM Fund SA ma 5 161 103 szt, co będzie jak tym sypnie??????????
  • Re: Bomi - AT Autor: gosc1313 [85.222.86.*]
    Też się nad tym zastanawiałem...

Zwłaszcza, że JARO, którego podświadomie kojarzę z IDMem, napisał, że ma już akcje i widzi szanse... zgrzytnęło mi to trochę, choć jestem tego samego zdania...

Jaro, napisz proszę, że się mylę : i że z IDM nie masz nic wspólnego :-)

Ale tak z drugiej strony i na poważnie...sypną jak to się będzie im bardziej opłacało...na pewno nie po 40 groszy...
  • Re: Bomi - AT Autor: ~witek [91.224.104.*]
    Mają nóż na gardle, będą sypać na 100% zalecana najwyższa OSTROŻNOŚĆ TO W KOŃCU BANDA Z IDM-u!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Bomi - AT Autor: ~wer [78.8.77.*]
    dzisiaj domknęliśmy lukę bessy na 0,43, wskażnik AD mocno w górę ( akum. - dystr.), rekordowy wolumen.
  • Re: Bomi - AT Autor: ~jaro [94.72.106.*]
    przeceniacie mnie bardzo ...przeciez na idm pomimo bajki o karkosiku bylo widac dystrybucje jak na dloni i dlatego oddalem w poprzedni poniedzialek po cenie i ostrzegalem innych ...bomi nie naganialem tylko pisalem jak widzialem syytuacje opisywana przez media jako tragiczna ...niepasowal mi popyt pobieranie akcji od 30 groszy w gore i dlatego pilnie obserowalem spolke ...z niczym ani z nikim nie trzymam .PISZECIE O SUPERNOWEJ ciezko mi sie odniesc czy sypnie ?tylko ze kupujacy z tego co obserwuje to nie jakies leszczyki pod info karkosikowe co niektorzy sugeruja ,,,,,tutaj byl popyt przed dzisiejszym dniem ...a dzisiaj po dementi o karkosiku chwilo zjechali na delikatnych obrotach i skup pozniej tylko loskot ..komus zalezy na papirze ...moze on rzeczywiscie pomimo dlugow ksiegowosci i strat dalej tani?aA SUPERNOWA TO PO ILE BRALA? WIE KTOS?JEZELI BEDA SPRZEDAWAC TO MOZE RACZEJ PAKIET?A POZATYM TO TYLE WIEM CO WY A moze jeszcze ,mniej
    wystawianie duzych zlecen kupna i cofanie ich ,tez ma swoj cel .pomimo skupu zasianie niepewnosci i zasugerowanie ze te wzrosty to podpucha i zacheta do wywalenia przez drobnych .a ta sytuacje obserwuje od tygodnia.
  • Re: Bomi - AT Autor: ~wer [78.8.77.*]
    jaro wskażnik AD nie kłamie, dzisiaj ostro do góry - AKUMULACJA
  • Re: Bomi - AT Autor: ~KazMirz [87.212.10.*]
    Ja wezMne!
    łoj i bez wskaznikow byla juz od dobrych kilku dni.....tylko troszke bardziej sie maskowali
  • Re: Bomi - AT Autor: ~rey [213.162.68.*]
    Jak będą chcieli wywalać to będzie najpierw mega podbitka.to oczywiste
  • Re: Bomi - AT Autor: ~edek [109.196.118.*]
    ale ciezko będzie z podbitką bo widze że moderatorzy ustawili górne widełki na 46gr czyli zaledwie 7% od kursu bazowego - bez kitu widełki powinno sie ustawiać powyżej 10% conajmniej a tu widać dbają o to aby nie wzrastało zbyt szybko, co jest zresztą dobre z punktu widzenia dłuższych stabilnych wzrostów, ale chodzi o to że na tej spółce wszycy są z mowie i kręcą lody jak im pasuje
  • Re: Bomi - AT Autor: ~darky5 [79.186.172.*]
    podłącz się do nich.
    zakręć i Ty
    taa oni tam potrzebują taką dorbnice jak ja lol
    jak już to co najwyżej po to aby mnie wyr***ać
  • Re: Bomi - AT Autor: ~darky5 [79.186.172.*]
    oni się ciebie nie pytają o zdanie
    a Ty masz stracha żeby spróbować
    nie czaje o co ci biega dude?
    że niby z czym nie mam odwagi spróbować?
[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.