czy zarzxadowi tej szulerni pasuje upadlosc? brak przedluzenia kredytow rowna sie upadlosc .Zdaje sie ze przekombinowali z rabatem i bank zlapal za gardlo.Zobaczymy jak to sie dzisiaj skonczy :)
niestety kombinacje często kończą się źle, zwłaszcza gdy przeciwnik jest silny. Tu nie chodzi tylko o Rabat ale takie historie jakie dzieją się na bomi wpływają na postrzeganie spółki, także przez banki. A Panowie myślą, że można bezkarnie bawić się na spółce i nikt poza forum bankiera tego nie widzi. Zobaczymy co będzie? Ja obstawiam, że banki przedłużą kredytowanie ale warunkowo, a tym warunkiem może być m.in nowa ratunkowa emisja akcji
czy nie lepiej kupic majatek od syndyka?po co przeplacac za RABAT?jeszcze pare artykulow ,pare batonow na S i mamy koniec zabawy na tej spolce.
A zarzad na wczasy ..Cypr? kazdemu wg zaslug!
jak się patrzy na ostatnie działania wokół spółki, to nie ma co ukrywać, że wygląda to tak jakby komuś ta upadłość była na rękę a więc wystarczy tylko odpowiednio poprowadzić dzisiejsze rozmowy z bankami i wszystko się rozwiąże
no i zarzad w raporcie bieżącym fajnie gra dla kupujacych ciekawe tylko czy ci kupujący są swoi.....
moim zdaniem zwalą ile beda chcieli zeby ze 100% zarobic z 45 groszy jak pojedzie na 1 zł to im wystarczy
Stracą ci co nie maja za co dokupić. I tak bedzie, że ci co uśrednili teraz przy zakupie 45-55gr jak sypną przy 1zł to znowu bedzie źle i kurs się zwali.
a skąd te info?
to by mogło pasować. Skupili tanio z rynku a nowa emisja za długi dla banku. Bank przedłuża kredytowanie pod warunkiem uchwalenia na NWZA nowej emisji. Tyko czy bank na to pójdzie, chyba zbyt łatwe i piękne?
Tak, czy inaczej - w tym momencie ryzyko może się naprawdę opłacić i nie mieć akcji wydaje się błędem. Kupiłem nieco i zostawiłem rezerwę na ewentualną okazję. W krótkim terminie powinno pobujać.
Dnia 2012-07-09 o godz. 13:28 ~ja napisał(a):
> czy zarzxadowi tej szulerni pasuje upadlosc? brak
> przedluzenia kredytow rowna sie upadlosc .Zdaje sie ze
> przekombinowali z rabatem i bank zlapal za gardlo.Zobaczymy
> jak to sie dzisiaj skonczy :)