• upadlosc? Autor: ~ja [78.8.10.*]
    czy zarzxadowi tej szulerni pasuje upadlosc? brak przedluzenia kredytow rowna sie upadlosc .Zdaje sie ze przekombinowali z rabatem i bank zlapal za gardlo.Zobaczymy jak to sie dzisiaj skonczy :)
  • Re: upadlosc? Autor: ~Mar [94.42.198.*]
    niestety kombinacje często kończą się źle, zwłaszcza gdy przeciwnik jest silny. Tu nie chodzi tylko o Rabat ale takie historie jakie dzieją się na bomi wpływają na postrzeganie spółki, także przez banki. A Panowie myślą, że można bezkarnie bawić się na spółce i nikt poza forum bankiera tego nie widzi. Zobaczymy co będzie? Ja obstawiam, że banki przedłużą kredytowanie ale warunkowo, a tym warunkiem może być m.in nowa ratunkowa emisja akcji
  • Re: upadlosc? Autor: ~PanWiesiek [89.69.217.*]
    Jakby tak się stało to podbitka pod 1,2 ->
  • Re: upadlosc? Autor: ~YUGO [193.111.166.*]
    czy nie lepiej kupic majatek od syndyka?po co przeplacac za RABAT?jeszcze pare artykulow ,pare batonow na S i mamy koniec zabawy na tej spolce.
    A zarzad na wczasy ..Cypr? kazdemu wg zaslug!
  • Re: upadlosc? Autor: ~G1 [195.242.183.*]
    Wg mnie dziś poniżej 0,47PLN na zamknięciu nie spadnie.
  • Re: upadlosc? Autor: ~1.20 jutro [46.134.148.*]
    Uwaga nowa emisja po 1.50 dla PKO za długi !!!!! Trzymajcie mocno akcje dzisiaj duży +++++++++++++++-+-- jutro jazda bez TRZYMANKI
  • Re: upadlosc? Autor: ~Mar [94.42.198.*]
    jak się patrzy na ostatnie działania wokół spółki, to nie ma co ukrywać, że wygląda to tak jakby komuś ta upadłość była na rękę a więc wystarczy tylko odpowiednio poprowadzić dzisiejsze rozmowy z bankami i wszystko się rozwiąże
  • Re: upadlosc? Autor: ~menel [195.254.174.*]
    no i zarzad w raporcie bieżącym fajnie gra dla kupujacych ciekawe tylko czy ci kupujący są swoi.....
    moim zdaniem zwalą ile beda chcieli zeby ze 100% zarobic z 45 groszy jak pojedzie na 1 zł to im wystarczy
  • Re: upadlosc? Autor: ~xxx [78.9.162.*]
    Stracą ci co nie maja za co dokupić. I tak bedzie, że ci co uśrednili teraz przy zakupie 45-55gr jak sypną przy 1zł to znowu bedzie źle i kurs się zwali.
  • Re: do jutro? Autor: ~Mar [94.42.198.*]
    a skąd te info?
    to by mogło pasować. Skupili tanio z rynku a nowa emisja za długi dla banku. Bank przedłuża kredytowanie pod warunkiem uchwalenia na NWZA nowej emisji. Tyko czy bank na to pójdzie, chyba zbyt łatwe i piękne?
  • Re: do jutro? Autor: ~text [83.7.35.*]
    Tak, czy inaczej - w tym momencie ryzyko może się naprawdę opłacić i nie mieć akcji wydaje się błędem. Kupiłem nieco i zostawiłem rezerwę na ewentualną okazję. W krótkim terminie powinno pobujać.
  • Re: do jutro? Autor: ~anna [109.199.18.*]
    ktoś tu kiedyś pisał o upadłości 10 lipca, kurs antycypuje, że tak właśnie będzie,
    ja jeszcze nie wiem
  • Re: do jutro? Autor: ~xxx [78.9.162.*]
    https://www.bankier.pl/forum/temat_10-lipiec-ogloszenie-upadlosci,11478969.html
  • Re: upadlosc? Autor: ~rankor2 [78.28.33.*]
    Dnia 2012-07-09 o godz. 13:28 ~ja napisał(a):
    > czy zarzxadowi tej szulerni pasuje upadlosc? brak
    > przedluzenia kredytow rowna sie upadlosc .Zdaje sie ze
    > przekombinowali z rabatem i bank zlapal za gardlo.Zobaczymy
    > jak to sie dzisiaj skonczy :)

No i... ;-D
  • Re: upadlosc? Autor: gosc1313 [85.222.86.*]
    Buuuuuuuuuuuuuuu!
  • Re: upadlosc? Autor: ~Zenek [89.77.16.*]
    Przepiękne oburzenie, że PKO może obchać się tanimi akcjami po 1,5.

Dzisiaj już mówimy o 1,2, a chętnych jakoś nie widać.
[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.