Raport EBI
typ raportu Raport bieżący
numer 34/2012
data dodania 2012-06-28 16:37:46
spółka NOVAINVEST S.A.
Zmiany w Radzie Nadzorczej
Zarząd Novainvest S.A. ("Emitent", "Spółka") informuje, iż w dniu 27 czerwca 2012 r. Zwyczajne Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy Spółki podjęło uchwały o powołaniu do składu Rady Nadzorczej Pana Bartosza Myszkowskiego , Pani Ireny Falińskiej-Kossakowskiej oraz Pana Jarosława Bytnera.
Na niniejszym Walnym Zgromadzeniu ze składu Rady Nadzorczej Emitenta zostali odwołani Pan Marek Stachura oraz Pan Zbigniew Dobrosz.
Z dniem 27 czerwca 2012 r., na mocy podjętych uchwał ZWZ w skład Rady Nadzorczej Emitenta wchodzą:
- Jan Chrostowski,
- Roman Żelazny,
- Bartosz Myszkowski,
- Irena Falińska-Kossakowska,
- Jarosław Bytner.
Zgodnie z pkt. 3.4 Dobrych Praktyk spółek notowanych na NewConnect życiorysy nowych członków Rady Nadzorczej zostaną zamieszczone na stronie internetowej Spółki.
Podstawa prawna: § 3 ust. 2 pkt 11) Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu ,,Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".
Jak się połakomiłem na te obligacje za akcje. teoretycznie zysk nie do pogardzenia, tylko coraz bardziej zastanawiam się czy ta spółka przetrwa jeszcze 2 lata... Bo o sprzedaży to można chyba nawet nie marzyć ;)
Dobrze piszecie tylko jakoś słabo sypią 1000akcji było kupionych po 0,12zł i ponad 1000akcji sprzedanych po 0,11zł to gdzie jest te sypanie z waszej strony
no to ci szczerze współczuję bracie. z kasą już pewnie powinieneś się pożegnać. szanse na jej odzyskanie są znikome. tak to niestety bywa jak poczciwy człek da się omamić wizjom bogactwa, które nie mają żadnego oparcia w rzeczywistości.
ja mam 100k tego badziewia po 0,15 i czekam choćby na 0,12 gr by pogonić ten syf bez żalu i z mocnym postanowieniem aby nigdy ale to nigdy nie zapuszczać się w podobne szambo. ścierwo z tego papieru straszliwe.
To jest giełda, tu wszystko jest mozliwe. Także i to, że wizerunek spółki sie poprawi. Spore nadzieje wiążę z faktem, że nowa emisja nie będzie wyciaganiem kasy od leszczy. Jeśli znajdą albo już mają chętnych do sfinansowania podwyzszenia kapitału to nie będzie tak źle.
A co do obligacji- ważne jest czy będą płacić kupony i czy wejdą na Catalyst . Dwa lata to nie wieczność, gorsze gnioty prosperuja znacznie dłuzej i jeszcze dają zarobić.
Chlopie biadoliles jako volture gdy nova byla po 19-20gr. Mowiles ze to gniot i trzeba uciekac. Wylewales pomyje, na zarzad i ludzi z forum. Bylo cie na kazdym watku pelno. Mowiles ze juz nie kupisz. Spadlo na 15gr to sie polakomiles, kupiles bo myslales ze zarobisz. Pozniej spadlo na 10gr i teraz znow biadolisz i wylewasz zale i wylewasz pomyje na wszyskich. Ty sie nienadajesz do investowania pieniedzy czlowieku. Teraz chcesz znow sprzedac ze strata. Jesli masz Zone to wspoczuje jej. Juz dawno powinna cie pogonic. Pewnie ma dobre sece i tylko dlatego jeszcze jestes. Jej boku.
synku, już ci kiedys pisałem, że nie jestem żaden volture. nie wiem czy miałeś w szkole logikę ale raczej nie a jesli miałeś to raczej wino owocowe pod ławką piłeś zamiast uważać. nikogo z uczestników nie obrażam ani na nikogo nie wylewam pomyj, prócz siebie samego. szlag mnie normalnie trafia, że wdepnąłem w ten syf. fakt mozna sprzedać ze stratą i zapomnieć ale żal trochę dupsko ściska. liczyłem, że może po tym walnym choć ze dwa grosiki podskoczy. chcą się rozwijac w branży, która jest mi bliska i którą dobrze znam. wiem, że jest bardzo perspektywiczna dlatego jeszcze daje im szansę. ale ciebie to nie powinno obchodzić. nie czytaj moich postów i tyle. wiem, że próbujesz wyładowac na kims swoją frustrację. wszak te cięzko odłożone z renty twojej starej trzy tysiaki to wielki kapitał, który miał ci urodzić wielką fortunę a tu niestety doopa zbita. pamiętaj jedna, ze nie ja jestem temu winny. no ale jak chcesz to ci napiszę: od przyszłego tygodnia OODPAŁ, MEGA JAZDA KOSMOS RAKIETA !!!!!!!!!!!!!
Kazde zero dzieciaku jest zerem:) I ty nim jestes.Ja sie nie zale jak ty darmozjzie i nie przecz ze nie jest vulture. 100k to rzeczywiscie masz duzo woloru :) pewnie dawales na prawo i lewo wiec ci tylko na tyle starczylo frustracie. Nikt bardziej nie biadoli od ciebie Ale golasy tak maja i wylewaja swoje zale publicznie :) myslisz ze jak juz napiszesz takiego posta na zarzad to odrazu oni sie przestrasza i kurs bedzie po 20gr. Oni maja takich jak ty. Du.ie :)
nie ma co się zacietrzewiać,
może warto troszkę poczekać
nowy prezio, nowa działalność
wkrótce dla novej może zaświecić słońce
miałem sen, piękny sen, akcje novej kosztowały 15zł...