Jest okazja "kupywać" jako że cena jest bliższa kupy niż swojej wartości.
A dlaczego jest taka niska?
Inwestorzy czują niepewne czasy związane z eurolandem i jego wątpliwą stabilnością, "ambicjami" oszołomów tego świata czyli arabów (niektórych oczywiście) i nieustającymi ambicjami naszego brata ze wschodu.
Także widmo tzw. "końca świata" mające nastąpić 21 grudnia tego roku także wstrzymuje wielu od pieniędzy bo w takim przypadku liczy się złoto i ono rzeczywiście jest drogie.
Kto mądry i ma kasę to teraz właśnie kupuje akcje.
Z tych zagrożeń które wymieniłem największym są oczywiście arabowie ze swoją religią i chorą misją "nawracania" na Islam. Uważam każda religia jest zarazą ludzkości. Najwiekszą zarazą. Służy bowiem niewielkiemu odsetkowi rządzących i kapłanom. Masy mają to zamiast narkotyku z wizjami tzw. zbawienia. Co do końca świata to prawdopodobieństwo jest tysiące razy mniejsze od trafienia 6-tki w totka. Kiedyś będzie ale nie teraz.
Pozdrawiam.
Dnia 2012-06-19 o godz. 09:59 dejokat napisał(a):
>..........etc...etc...
...ZNOWU BŁYSNĄŁEŚ INTELEKTEM dejokat, gdzie to wyczytałeś, bo nie sądzę że już całkowicie wyzdrowiałeś, ale zgadzam się całkowicie z tym co napisałeś, życzę zdrowiej nam, zdrowiej...
pzdr....aaski52
Te, ask czy jak ci tam, zaraz cie sprowadzę na ziemię.
Stosujesz tzw projekcję, wyjatkowo (juz kiedyś o tym p[isałem) ohytną metodę znaną psychologom z teorii i zwierzakom z praktyki.
Otóż krytykujemy każdego przez co stajemy sie oczywiście od niego "mądrzejsi"
Samy nic nie wiemy ale zawsze krytyka przydaje nam poczucia iż my wiemy lepiej.
Ty nawet jak sie zgadzasz to oczywiście poprawiasz sobie emocje nakazując mni "leczenie"
To też projekcja tyle że poprawiając tym sobie swoje wątpliwe ego musiałbyś mi powiedzieć od czego to muszę się wyleczyć.
Posługując sie ogólnikami bez uzasadnień możemy brylować wśród przygłupów. ktoś mądrzejszy zawsze może się spytać - Jakiś przykład?
No więc ask czy jak ci tam - jakiś przykład? To co stosujesz to tylko prymitywna zwierzęca(nie obrażając tych oststnich) metoda polegająca na warknięciu, czyli demonstracji swojej wyższości. Ty możesz na odległość pisac od rzeczy , zazdrościć pióra i pieprzyć że gdzieś to wyczytałem. Tymczasem ciesz się że poświęciłem ci tyle stukania w klawisze i jeżeli potrafisz napisz jakiś wywód podobnie jak ja byle z sensem i na temat..
Powiem tak. Jeżeli nie ma symptomów ewentualnej upadłości może sprzedawanie teraz na dołku jest głupotą. Czy nie lepiej uzbroić się w cierpliwość i obserwować spółkę?
sentyment na rynku sie poprawił ale do tego papieru jest awersja
tak zeszmacić spólkę to potrafi tylko Król nawet spółki w upadłości są chętniej handlowane niż ten trup
kto rozliczy tych oszustów ???????????????
dokladnie... byl tu taki, co wieszczyl 1 zeta w tym roku... i cos mi sie wydaje ze gosc nie moze sie mylic 3 razy... czuje ze zaraz IDE ruszy ostro w gore.