• GIEŁDA RUSZY OD STYCZNIA 2013 - Autor: dejokat [88.156.106.*]
    -kiedy okaże się że przepowiednia Majów sie nie spełniła.
    Myslę że może tak być.

Skoro 90 % Polaków deklaruje wiarę w życie pozagrobowe w wersji kościoła, to znaczy że wierzymy w bajki, legendy, gusła, czarownice i taka teza o końcu swiata 21. 12. 2012 r może wpływać na "mądrali" giełdowych.
  • Re: GIEŁDA RUSZY OD STYCZNIA 2013 - Autor: ~CDS [213.17.201.*]
    No to teraz pojechałeś. Miałem cię za całkiem normalnego gościa ( mimo tej wtopy na czp i naganiania na wzrosty, każdy się może mylić). Ale te herezje o końcu świiata????????
    Jesteś debilem i to nie jest obraza tylko diagnoza!!!!!!!!!!!
    Obecnie jesteśmy w dobie kryzysu globalnego i nie wiadomo kiedy i na jakim poziomie to się skończy. Więc swoje rewelacje wsadź między bajki dzieciaku i weź się za robotę bo tu to kariery nie naruchasz
    papa
  • Re: GIEŁDA RUSZY OD STYCZNIA 2013 - Autor: dejokat [88.156.106.*]
    Do CDS.
    TY NIE ROZUMIESZ CO CZYTASZ! Na dodatek nieczego nie rozumiejąc próbujesz obrażać. niestety nie jestes w stanie nikogo chyba obrazić Mnie nie. Tacy jak ty - NIE!
    TtAKŻE CO DO NAGANIANIA - PODAJ JAKIŚ PRZYKŁAD ABYM NAGANIAŁ.

Ależ ty frustrat jesteś... ohyda,

Podejrzewam że dalej nie zrozumiesz co czytasz to więc ci podpowiem.
    W poprzednim poście dałem wyraz swoich kpin w stosunku do tych co wierzą w bajki legendy, przepowiednie...
    Dalej nie rozumiesz pewnie ...

lepiej poszukaj tekst o moich naganianiu.
    Wyślę ci dobrą butelkę. Musisz uzupełnić chyba poziom alkoholu. Wtedy zaczniesz rozumieć co czytasz.
  • Re: GIEŁDA RUSZY OD STYCZNIA 2013 - Autor: ~Wacław [87.204.56.*]
    Powiem WAM tak:
    KOCHAM WAS!!!

wasze codzienne posty napełniają mnie otuchą i radością ...
    nie wiedziałem, że gdy zajmę się traceniem czasu i pieniędzy na giełdzie będę mógł czytać tak wspaniałe dyskusje ...

no cóż może nie merytoryczne ale za to bardzo ciekawe i z humorem ;)

Ave
    Wacław - rozumiem że cię rozbawiłem. nie dziekuj. Robię to z upodobaniem tym bardziej że IDE to forum sfrustrowanych utracjuszy i robie to gratis ku pokrzepieniu serc. Robie to także bo nie cierpie bezmózgich niedouków. A więc nie musisz dziekować.
  • Re: GIEŁDA RUSZY OD STYCZNIA 2013 - Autor: ~Haha [178.183.145.*]
    Na frasunek i smutki dobry i to nie jeden kieliszek wódki )))
    Ideon a wczesniej Centrozap to ciezki przypadek!!!! tu hektolitry wypite nie ukoją strat
  • Re: GIEŁDA RUSZY OD STYCZNIA 2013 - Autor: ~aaski52 [89.231.65.*]
    Dnia 2012-06-15 o godz. 12:58 ~Haha napisał(a):

Ideon a wczesniej Centrozap to ciezki przypadek!!!! tu
    > hektolitry wypite nie ukoją strat

masz racje Haha, ale dejokat znów błysnął, jemu już nic nie pomoże, ciekawym czy już zdrowiuteńki, chyba chorował na główkę, tak Go długo nie było, pozbyłem się dzisiaj 5% tego ścierwa, ciekawe kto kupił, może Ty dejokat, powinieneś uśredniać, toż to promocja...

pzdr...

Jesteście tak głupi że w życiu nie zauważycie różnicy która nas dzieli, w zyciu nie zauważycie że tak niewielu nieżle zasmiewa sie z tak wielu.
    Nie umiecie nawiązać dialogu bo nie potraficie sklecić kilku słów w odpowiedniej kolejności co z kolei bierze się z tego że nie potraficie logicznie mysleć.
    Potraficie tylko bezładnie uzywac "epitetów" bo to was dowartościowywuje. Tak naprawdę nie rozumiecie tego co piszę. Ci którzy poczują sie dotknięci tym tekstem są adresatami niniejszego.

• Re: GIEŁDA RUSZY OD STYCZNIA 2013 - Autor: ~aaski52 [89.231.65.*]
    ...pewnikiem studiowałeś, nie zmarnowałeś czasu na chorobowym, ponieważ cały czas błyszczysz intelektem, tylko pozazdrościć, taki poziom nieczęsto się zdarza na naszym forum, zdrowiej nam dejokat ku chwale ojczyzny naszej,, zdrowiej...
    Nie moja to wina że byle jaka moja myśl rzucona na forum jak np ta o wahaniu się inwestorów z powodu "końca swiata" powoduje takie zawirowania na poście. Dlaczego? Zazdrość, powszechna zazdrość Ynwesrory, o wszystko, nawet o to czy zabłysnę czy nie (na czym mi zależy jak na zeszłorocznym śniegu) I tak przecież tu jestem incognito. Wie ktoś np co to znaczy? Gówno nie wie bo na szkołę ciepoł a książek się nie czytało. No nie? A teraz zazdrość- zawiść. Pocałujta w dupę wójta.
  • Re: GIEŁDA RUSZY OD STYCZNIA 2013 - Autor: ~Haha [178.183.150.*]
    Rok temu MONDRY fenomenie giełdowy i POprawny lizusie obecnego plemiera szczekałes na tym forum o nadchodzącej hossie podczas Euro 2012 gl...POLu
    TY nawet sąsiatki nie POtrawisz POrządnie stukac a co dopiero przewidywac notowania
  • Re: GIEŁDA RUSZY OD STYCZNIA 2013 - Autor: ~ NIE znoszący głup.. [89.230.38.*]
    Wara ci od kościoła. Won do Palikota.
    Nie mogę oprzeć sie pokusie odpowiedzi. Nie odpowiadam wam bo bym nawet nie splunął ale piszę dla rzesz czytających i śledzących moje wysiłki tutaj na rzecz wlewania oleum do łepetyn.
    Myśleć , myśleć. Rok 2012 już się skończył?

Co do kościoła...- jeżeli nie jestes klechą i nie bronisz korytka prześledż dzieje kościoła i historię papieży (nie musisz szukać opracowań naukowych - masz internet).
    Polecam też biblię.
    Szybko sie kapniesz czym jest kościół i religie...Tak po roku...
  • Re: GIEŁDA RUSZY OD STYCZNIA 2013 - Autor: ~IRENEUSZ [178.183.241.*]
    Nie mogę oprzeć sie pokusie odpowiedzi. Nie odpowiadam wam bo bym nawet nie splunął ale piszę dla rzesz czytających i śledzących moje wysiłki tutaj na rzecz wlewania oleum do łepetyn.
    Myśleć , myśleć. Rok 2012 już się skończył?

Co do kościoła...- jeżeli nie jestes klechą i nie bronisz korytka prześledż dzieje kościoła i historię papieży (nie musisz szukać opracowań naukowych - masz internet).
    Polecam też biblię.
    Szybko sie kapniesz czym jest kościół i religie...Tak po roku...

TO JESZCZE TO MASZ????BU haha
    PS
    TO JAK MŁODEO DJAKOA WYKARMISZ ...???MARZENIAMI???

• Re: GIEŁDA RUSZY OD STYCZNIA 2013 - Autor: dejokat [83.29.116.*]
    głupiś jeżeli sądzisz że swoje dochody opieram na tym śmieciu i głupiś podwójnie jeżeli sądzisz że sprzedałem ze stratą 50 %.
    A niech się kisi. Nie potrzebuję tych drobnych. A nuż IDE nie ogłosi bankructwa..
    A jak ogłosi...są inne spółki może one dadzą zwrot.
[x]
IDEON 3,67% 0,01 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.