emisja akcji dla syna pod nowy zaklad czy cóś tam i totalny brak zaufania do spolki co moze im pozwolic dokupic akcji po taniosci ale chyba i tak nie maja za co
dlatego spada bo dziady kupia naprzyklad po 0 5 i wtedy beda miec za co, stary sprzedawal w okolicach 1 zl i pewnie chce odkupic 10x tyle za te same pieniazki , dlatego tak mieszaja i zwalaja kurs -jak mi ktos powie ze nie mam racji to stawiam mu skrzynke dobrej wodki .
mogliby niżej ale niepotrzebnie spaliliby kolejne emisje, a przecież chodzi o to, żeby metodą Krauzego wysycać kolejne poziomy cenowe spokojnie, bo wtedy więcej się upycha. Ja bym tylko poprosił GPW i KNF żeby nie dopuszczały do obrotu tych nowych akcji. Wtedy gruby wysypie co ma i nie będzie mógł więcej drukować, bo co wydrukuje będzie niesprzedawalne.
zawieszenia obrotu. Pan prezes Sobolewski powinien zacząć dbać o akcjonariuszy i o niskie ryzyko handlu, bo sam wyleci z roboty za niekompetencję i spadek zysków GPW. Przy tiku za prawie 4% nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie na takim dziadowskim papierze handlował. A ostatnio takich śmieci się namnożyło, bo urealniły swoją ceną. I to jest dobra strona kryzysu, że wycina oszustów.
dalszy scenariusz to dno juz bylo w srode teraz euro 2012 i zyski w gore od piatku ostro w gore kto mial papier skupic to juz skupil ale ze tak nisko zbija nie spodziewalem sie
reasumujac jutro duzo podbitka w gore