http://www.gpwinfostrefa.pl/palio/html.run?_Instance=cms_gpw.pap.pl&_PageID=6&_EspiID=285741&_DocID=524508&_Site=ESPI&_CheckSum=267338470 bez komentarza
tylko kto teraz od nich ten chłam kupi? Ciekawe, czy banki ich przycisnęły i zapytały się o te prognozowane miliony zysków. Niech Zubera wezmą do Zarządu to jak do studia TVNCNBC pierogi zaniesie to może wrzucą do portfela RDO. Kościuszki to ludzie bez honoru. wywalić śmiecia na 2 fixy i fuzja z JAGO
Żenada to delikatnie powiedziane to sku..synatwo stary kupił pare artykułów a synalek wywalal akcje na dziwki będzie miał dobrze ze przeczucie mnie nie mylilo i nie wszedłem w to gowno ale jestem załamany tym co sie dzieje na giełdzie takimi krauzymi solorzami kosciuszkami patrowiczami to żenada nie rynek kapitałowy
wszyscy ci biznesmeni smieszni wymyslili sobie niezły patent drukowanie darmowych akcji posd przykrywka obejmowania jakis tam aktywów krauze w petrolu solorz na midasie kosciuszko w tym syfie patrowicz w atlantisie i wywalanie tych akcji w ulice traktuja giełde jak miejsce do zdobywania taniego kapitału kosztem rzeszy frajerów oszukiwanych drobnych inwestorów to złodziejstwo w biały dzien to mafiozi nie ku... bizmesmeni
a nie topi. czy się z innymi dzieli, to inna sprawa. znam parę osób co popłynęło na Elektrimie, a nie musiało. to pierwszy raz gdy przyłapałem Solorza na draństwie. Poza tym, bez niego, Erę Niemiaszki dostaliby za darmo...
najpierw młody kościuszko sprzedaje teraz członek zarządu(Bronikowski) rezygnuje (pewnie po to żeby móc sprzedać akcyjki otrzymane po 5gr) naprawdę nie wiem jak mogłem zaufać Zuberowi i,,panu" prezesowi!!!
Kościuszko to z mocy ustawy bo to Kraków, ale był jeszcze Polcolorit i jakiś wałek z obligacjami opisywany przez Parkiet w ub.r. Od publikacji ślad o Zuberze zaniknął. Gadająca głowa i to w dodatku z Krakowa.
A Polskie Jadło, opierając się na tym, co pan prezes mówi powinno pokazać dobry wynik z powodu EURO. Już niedługo to sprawdzimy. zostało 25 dni II kwartału.